| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 31/07/2004 19:45
Fakt/WH/31 lipca 2004 13:06
Wielkie wzmocnienie Pogoni Szczecin?
Były piłkarz Legii Aleksandar Vukovic może trafić do Pogoni Szczecin. Wszystko zależy od tego, czy „ ortowcy” będą w stanie zapewnić mu dobre warunki finansowe – pisze „Fakt”.
- Zdecydowanie chciałbym mieć w swoim zespole Vukovica – powiedział „Faktowi” trener Pogoni Bogusław Baniak.
- Wszystko zależy od tego, czy właściciel klubu, Antoni Ptak uzbiera potrzebną kwotę, by sprowadzić Serba do Szczecina. Nie mogę zdradzić, jak suma została zaproponowana przez Pogoń. Teraz wszystko zależy od Aleksandra. Jak najszybciej ma dać odpowiedź – stwierdził Mariusz Piekarski, który reprezentuje w Polsce interesy Vukovica.
„Fakt” dowiedział się, że Vukovicowi trzeba zapłacić za sezon gry 120-150 tys. euro.
Więcej szczegółów w "Fakcie"
Czytałem to na Onecie.
|
"Gdyby kózka nie skakała, to by smutne zycie miala"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 31/07/2004 22:32
> No to jeszcze raz w transferach 
>Fajnie by było jakby Vuko przyszedł ale są
> według mnie dwa ale:
>1) informacje podał Fakt a z nim to różnie bywa
>2) Czy
> Vuko pasuje do stylu gry Pogoni ??
Dopisze...
3. Jak podeje inny brukowiec Przeglad sportowy Vukovic znajdzie sie w eLchu
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 02/08/2004 10:18
Peškovič porozumiał się z Pogonią
Okazuje się, że szefowie szczecińskiej Pogoni nie zakończyli jeszcze budowy swojego zespołu. W najbliższych dniach "portowcy" otrzymają kolejne wzmocnienie.
Dawid Ptak porozumiał się w sprawie indywidualnego kontraktu z bramkarzem nowodworskiego Świtu Borisem Peškovičem. Bramkarz wystąpił w sobotnim przegranym 0-1 meczu z Kujawiakiem Włocławek. W bramce Pogoni Peškovič ma zadebiutować dopiero w trzeciej kolejce. Działacze ze Szczecina na razie nie potwierdzają oficjalnie pozyskania do drużyny nowego golkipera.
Jeszcze niedawno wydawało się, że Boris podpisze kontrakt z zespołem płockiej Wisły. Działacze Orlenu proponowali nowodworzanom za tego bramkarza 200 tys. złotych. Wydawało się jednak, że Świt poradzi sobie bez dodatkowego zastrzyku finansowego.
Źródło: PS
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 02/08/2004 10:28
Po co Peskovic ?? , Pilarz nie bronił wcale zle , to zamiast kupować Peskovica trzeba było zostawić Bodzia Wyparłe a Krzysiu wtedy na ławe i było by dobrze . Swoją drogą to są bardziej potrzebne transfery w pole : napastnik, pomocnik , szczególnie napastnik bo Olo jak to Olo walczy,stara się ale czasem brak mu tych umiejętności albo dobrze dogranej piłki i tu znów pomocnik by się przydał. Ja tam osobiście chciałbym jakby do Pogoni przyszedł Vuko , przecież w Legi to on praktycznie ciągnął całą gre i u Nas mając do pomocy Grzelaka by coś wychodziło.........
|
:
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 02/08/2004 10:44
A i co do Vukovica---
-Były piłkarz Legii Warszawa, Aleksandar Vuković ciągle szuka nowego pracodawcy. Wszytko wskazuje na to, że już wkrótce Serb podpisze nowy kontrakt. - Kontraktu jeszcze nie podpisałem, ale jestem na 99 procent domówiony z greckim klubem. Dopóki nie złoże podpisu na kontrakcie, szczegóły zachowuję dla siebie - powiedział Vuković w wywiadzie dla "Faktu".
Vukovica w swoich zespołach chętnie widzieliby działacze Lecha Poznań, Pogoni Szczecin i Grozlinu Grodzisk Wlkp., ale negocjacje z piłkarzem nie przyniosły spodziewanego efektu.
- Każdą poważną propozycję traktuję tak samo. Grecy byli najszybsi i najkonkretniejsi. Szczerze powiedziawszy zastanawiałem się czy po odejściu z Legii jest sens wracać do Polski. I gdyby Pogoń czy Groclin działały szybciej to być może znów grałbym w waszej lidze - dodał 25-letni zawodnik.
-legia.net
|
:
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 02/08/2004 23:04
> Każdą poważną propozycję traktuję tak samo. Grecy byli najszybsi i
> najkonkretniejsi. Szczerze powiedziawszy zastanawiałem się czy po odejściu z
> Legii jest sens wracać do Polski. I gdyby Pogoń czy Groclin działały szybciej to
> być może znów grałbym w waszej lidze - dodał 25-letni zawodnik.
A ja Ci mówie Vuko że jak zwykle pierdolisz farmazony 
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 03/08/2004 02:41
Peskovica nam trzeba, Boze swiety wszystkie sily trzymajcie mnie :[ Pilarz co mecz lepiej, naprawde dobrze broni, a tu kolejnego bramkarza nam sprowadzaja w dodatku sprzedawczyka, won z nim, nasi szanowni dzialacze maja oczy na dupie chyba, tu potrzeba napastnika, napastnika, chyba ze Peskovic na atkau zagra ja pierdziele, smiac sie czy plakac 
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 03/08/2004 11:56
Boris Peskovic i Claudio Milar znaleźli się w trybie pilnym na liście życzeń działaczy Pogoni.
Właściciel szczecińskiego klubu, Antoni Ptak, tuż po przegranym meczu z Legią stwierdził, że porażka 1:2 to wynik indywidualnych błędów bramkarza Krzysztofa Pilarza i fatalnej skuteczności Sergio Bataty. Stąd też próby pozyskania golkipera Świtu i transferu urugwajskiego napastnika.
W Pogoni kolejny raz powrócił temat pozyskania napastnika. Miesiąc temu, podczas pobytu w Brazylii, Dawid Ptak uzgodnił wszystkie szczegóły kontraktu z Urugwajskim napastnikiem Claudio Milarem. Problem jw tym, że piłkarz drugoligowego zespołu Brasil Pelotas jest w życiowej formie.
- W ostatnich trzech meczach trafił do siatki aż sześć razy ! - wylicza Antoni Ptak. - Zdobył już 34 bramki, co jest rekordem w tamtejszej drugiej lidze. Obawiamy się, że wobec tak świetnej dyspozycji, ktoś w Brazylii może go nam podkupić. Zastanawiamy się czy Dawid nie powinien wsiąść w samolot, aby na miejscu w Brazylii podpisać z nim kontrakt.
A co z tym grekiem??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/08/2004 10:59
> Greka odesłali na 100% do domu, byłem na konferencji po Legii i B.Baniak
> stwierdził, że się nie nadawał do Pogoni
pzdr
Jak zwykle jak jakis gracz nie pasuje do stylu Pogoni to zacznie pukac bramki w innej lidze
Teraz to potrzeba nam napastnika bo to co sklyszalem o meczu w Swidnicy to prosi sie o pomste do nieba...
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/08/2004 23:02
"...całkowicie nie można wykluczyć, że do Pogoni przyjdzie Norbert Tyrajski, poszukujący pracodawcy po rozstaniu z Widzewem Łódź."
Tyrajski w Pogoni?! - > Buahahahahaha... [Ostatnio edytowane przez kl@Nu: 2004-08-05 23:05]
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 05/08/2004 23:13
> "...całkowicie nie można wykluczyć, że do Pogoni przyjdzie Norbert Tyrajski,
> poszukujący pracodawcy po rozstaniu z Widzewem Łódź."
>Tyrajski w Pogoni?! -
> > Buahahahahaha...
TYLKO NIE TYRAJSKI to już wolę aby w bramce dalej stał Krzysiu Pilarz , a Tyrajski stał się pyrą-doskonale pamiętam jak zawsze na mecze wychodził z szalikiem lecha i go całował ......... !!!!! a i zresztą Tyrajski nie jest wcale jakimś świetnym bramkarzem i kolejne pieniądze pójdą w błoto... 
|
:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 06/08/2004 00:20
Teraz to
> potrzeba nam napastnika bo to co sklyszalem o meczu w Swidnicy to prosi sie o
> pomste do nieba...
Według mnie to napastnikow mamy ,w rezerwach są przecierz Śliwiński , Bejnierowicz i Gajewski wystarczy im dać tylko szanse.....8-)
|
Tylko Pogoń!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4