Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Świata 2010 w RPA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 18:32

avelyn napisał:  
paragwaj-japonia to jakas patologia...

Mecz katastrofalny 120 minut nudy, ale chociaż te karne są.

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 18:41
No i Paragwaj, bardzo dobrze ;)

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 19:30
Oby Hiszpania-to jedyna ekipa która może realnie przeszkodzić w zdobyciu tytułu przez Brazylie czy Niemcy. Bo ja kreuje niestety taki finał.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
PS.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 20:36
Oby Hiszpania! :)

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 20:56
W sumie grzeje mnie to kto będzie w tym roku mistrzem. Oby tylko nie Brazylia (zblazowane gwiazdeczki) i oby nie Niemcy (helmut to helmut) hihi

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 21:12

szpadel_85 napisał:  

avelyn napisał:  

No niestety,ale tak to jest jak trafiają na siebie drużyny,które prezentują delikatnie mówiąc średni poziom na turnieju.Ja już czekam na wieczorny mecz oby Portugalia wygrała.

Paragwaj prezentował "średni" poziom w fazie grupowej? ;) Japończycy zresztą też, jak dla mnie jedne z drużyn, które w grupach prezentowały ładniejszą dla oka piłke

Bukowe
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 21:15
Ale ten Torres nie ogarnia, zupełnie bez formy..

Przema
Kibic
Na forum od 6479 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 21:21

RC napisał:  

szpadel_85 napisał:  

avelyn napisał:  

No niestety,ale tak to jest jak trafiają na siebie drużyny,które prezentują delikatnie mówiąc średni poziom na turnieju.Ja już czekam na wieczorny mecz oby Portugalia wygrała.

Paragwaj prezentował "średni" poziom w fazie grupowej? ;) Japończycy zresztą też, jak dla mnie jedne z drużyn, które w grupach prezentowały ładniejszą dla oka piłke

Srednio, mocno przecietnie obie druzyny. Mimo ze Japonczykom kibicowalem to i tak mieli farta, ze doszli do 1/8 finalu nie majac w skladize zadnego napastnika. Paragwaj pewnie skonczy na 1/4.
Mimo, ze mocno kibicuje Hiszpanom to stwierdzam, ze chuja osiagna na tych MS. Za duzo podan, za malo strzalow, kolejna druzyna, ktora mocno zaweza im pole gry. Del Bosque jest chyba tylko po to zeby im nie przeszkadzac, bo ta druzyna mimo tylu dobrych pilkarzy nie ma pomyslu na gre w przypadku takiej obrony rywala. W dodatku ten Torres, co on tam wyprawia?

E: Jednak fart. Obudzili sie nareszcie.

Ostatnio edytowany przez: Przema, 29 czerwca 2010, 21:52 [1 raz(y)]

RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 22:23
Iwański najsłabszym aktorem całego widowiska...

Bukowe
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 22:49

Misiek. napisał:  
Ale ten Torres nie ogarnia, zupełnie bez formy..

torres to tylko ogarnia jak sie ladnie przewrocic i przyaktorzyc. ciesze sie ze hiszpania wyeliminowala krystyne ale bardzo bym chcial obejrzec dobra powtorke tej sytuacji z czerwona kartka bo cos mi sie zdaje, ze tam piekne aktorstwo bylo dodane od siebie...

100% PD
Gryfsz
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 22:59
tribu - Portugalczyk uderzyl Hiszpana lokciem w twarz...dokladnie widac to na powtoce.

Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 23:17

Gryfsz napisał:  
tribu - Portugalczyk uderzyl Hiszpana lokciem w twarz...dokladnie widac to na powtoce.

Może i uderzył. Tylko czy oni wszyscy muszą się przewracać i płakać jak małe dzieci? Nie raz za małolata dostało się po nosie i człowiek nie lamentował tylko grał dalej. A dzisiaj? Jeden drugiego stara się prześcignąć pomysłowością i umiejętnościami aktorskimi. Chyba oskary jakieś powinni po każdym mundialu rozdawać - na pewno byłoby sporo ciekawych nominacji.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
PS.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 23:19

Gryfsz napisał:  

Czerwona kartka Potwierdzam. :)

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 23:30

Sampaio napisał:  
Może i uderzył. Tylko czy oni wszyscy muszą się przewracać i płakać jak małe dzieci? Nie raz za małolata dostało się po nosie i człowiek nie lamentował tylko grał dalej. A dzisiaj? Jeden drugiego stara się prześcignąć pomysłowością i umiejętnościami aktorskimi. Chyba oskary jakieś powinni po każdym mundialu rozdawać - na pewno byłoby sporo ciekawych nominacji.

o to mi chodzi wlasnie. gra w pilke schodzi na dalszy plan a jej role przejmuje wymuszanie karnych, umieranie po dotknieciu przez przeciwnika itp - patrz ostatnio torres (czy mistrz rivaldo w meczu z turcja w bodajze 2002 roku na mundialu gdzie go pilka znokautowala). fernando formy nie ma ale udawac umie pieknie. jebac symulantow! chcialbym zeby te udajace gwiazdeczki kiedys ktos tak na serio potraktowal jak np czasem to Roy Keane robil za dawnych lat. wtedy by nie musieli udawac:] kiedys takiego czegos nie bylo albo nie w takich ilosciach, ewentualnie ja tego nie pamietam. w kazdym razie takie granie mi skutecznie ten sport obrzydza. lepiej sobie ufc obejrzec, tam sie leja po mordach i nikt sie nie przewraca i nie placze:D
edyta: przypomnialo mi sie - po ktoryms z pierwszych spotkan na tym mundialu krystyna stwierdzil ze sedziowie o niego nie dbaja. jakby byl jakas przydrozna dziwka a arbiter jego alfonsem:)

100% PD
Przema
Kibic
Na forum od 6479 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 23:33

tribu napisał:  

Sampaio napisał:  

o to mi chodzi wlasnie. gra w pilke schodzi na dalszy plan a jej role przejmuje wymuszanie karnych, umieranie po dotknieciu przez przeciwnika itp - patrz ostatnio torres (czy mistrz rivaldo w meczu z turcja w bodajze 2002 roku na mundialu gdzie go pilka znokautowala). fernando formy nie ma ale udawac umie pieknie. jebac symulantow! chcialbym zeby te udajace gwiazdeczki kiedys ktos tak na serio potraktowal jak np czasem to Roy Keane robil za dawnych lat. wtedy by nie musieli udawac:] kiedys takiego czegos nie bylo albo nie w takich ilosciach, ewentualnie ja tego nie pamietam. w kazdym razie takie granie mi skutecznie ten sport obrzydza. lepiej sobie ufc obejrzec, tam sie leja po mordach i nikt sie nie przewraca i nie placze:D

To jest nieodlaczny element pilki noznej. Bylo jest i bedzie.

tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 23:39
od tego sa kamery zeby wszystko rejestrowac, po meczu komisja powinna to ogladac i symulantow przykladnie karac zawieszajac ich na dluzszy okres. niby za symulowanie powinna byc zolta ale ogladam rozne ligi na c+ i rzadko sie zdaza aby ten przepis byl egzekwowany. zalezy od sedziego.
edit: i dlatego mi sie hiszpania na tych mistrzostwach nie podoba. umieja grac w fajna pilke, wszyscy to wiemy. ale na mundialu co najwyzej srednio to pokazuja. natomiast aktorstwo maja do perfekcji opanowane. zenada. od takiej ekipy oczekuje czegos wiecej.
edit 2: o wlochach nawet nie wspominam:D ktos kilka stron wczesniej napisal trafne stwierdzenie " sa wlosi - jest karny z dupy". krotko, zwiezle i na temat.

Ostatnio edytowany przez: tribu, 29 czerwca 2010, 23:52 [2 raz(y)]

100% PD
Przema
Kibic
Na forum od 6479 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 29/06/2010 23:50

tribu napisał:  
od tego sa kamery zeby wszystko rejestrowac, po meczu komisja powinna to ogladac i symulantow przykladnie karac zawieszajac ich na dluzszy okres. niby za symulowanie powinna byc zolta ale ogladam rozne ligi na c+ i rzadko sie zdaza aby ten przepis byl egzekwowany. zalezy od sedziego.
edit: i dlatego mi sie hiszpania na tych mistrzostwach nie podoba. umieja grac w fajna pilke, wszyscy to wiemy. ale na mundialu co najwyzej srednio to pokazuja. natomiast aktorstwo maja do perfekcji opanowane. zenada. od takiej ekipy oczekuje czegos wiecej.

Aktorstwo do perfekcji to opanowane maja Wlochy, na szczescie ich popisow juz ogladac nie trzeba. Natomiast Hiszpanie wykorzystuja albo nieudolnosc sedziego (mecz z Chile gdzie faktycznie byl kontakt Torresa z Pance, ale absolutnie nie bylo mowy o faulu) albo nerwy przeciwnikow (dzisiejszy mecz).

Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 30/06/2010 00:08
Hiszpania daleko nie zajedzie. Przykre to ale prawdziwe. Po prostu permanentne walenie w chuja jeszcze nikomu nie wyszło na dobre, a już na pewno nigdy na tak ważnej imprezie jak mistrzostwa. Wystarczy, że trafi się ktoś w miarę ogarnięty (np. odpowiednia taktyka lub równie dobre aktorstwo) i jako pierwsze zagotują się właśnie głowy chłopaków del Bosque.

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 30/06/2010 12:44
Hiszpanie mimo że pozbawieni polotu grzeszą za to konsekwencja. Ogólnie te mistrzostwa to dominacja taktyki i poukładanej destrukcji nawet wśród drużyn które zazwyczaj graja inacze,j że poza wspomniana Hiszpania można śmiało wymienić Brazylię czy Holandię. Wiecej bedzie można powiedzieć po meczach tych dwóch ostatnich drużyn i meczu Niemców z Argentyną.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Gryfsz
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 01/07/2010 04:41
Wlasnie wyczytalem ze w Johanesburgu z siedziby Fifa skradziono 7 oficjalnych replic pucharu swiata w pilce noznej.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763361953 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005