Odp: temat ogórkowy - 12/11/2005 13:18
chcialbym jakos ulepszyc Facepacka dla Pogoni do Football Managera 2006 a nie za bardzo potrafie zidentyfikowac niektorych panow wystepujacyhc w rezerwach. Prosze was (napewno znajdzie sie ktos kto da rade ) o pomoc. jak sie nazywaja panowie na fotkach ponizej:
stroz
paliwoda
ciolek
p. radtke
Ostatnio edytowany przez: barcish, 4 stycznia 2006, 14:07 [4 raz(y)]
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: temat ogórkowy - 12/11/2005 17:03
Wie ktoś gdzie jest transmisja meczu barazowego Szwajcaria-Turcja (ale na jakiejs w miare normalnej telewizji)?
Z tego co wiem mecz zaczyna sie o 20:30.
hehe biologia w lo1 kojarzy mi sie tylko z Tyszkiewicz
nie wypowiadaj nawet jej nazwiska.. niezbyt milo ja wspominam
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
widze ze "biologice" w wiekszosci przypadkow sa wredne :/ dwie szkoly, dwa koszmarne trafienia w moim przypadku ... przynajmniej na razie ta druga robi takie wrazenie...
pozdrawiam
widze ze "biologice" w wiekszosci przypadkow sa wredne :/ dwie szkoly, dwa koszmarne trafienia w moim przypadku ... przynajmniej na razie ta druga robi takie wrazenie...
pozdrawiam
jadzie nie była zła ja przynajmniej teraz mam zajebistą biologicę
No chodze... która klasa ? A propos zadanie już nie aktualne
Mam pytanie do uczniow I LO.
Czy uczy was biologii taka mala ruda . Nie pamietam jej nazwiska ale zaczyna sie napewno na M.
Czy sa jeszcze w jedynce starzy nauczyciele?
Heh Tyszkiewicz....dzięki niej mam rozszerzoną biologie na profilu humanistycznym... Ale ostatnio ją wszyscy polubili bo zgubiła nasze sprawdziany i powiedziała, że jak nie znajdzie to już nie będziemy tego pisać
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
chcialbym jakos ulepszyc Facepacka dla Pogoni do Football Managera 2006 a nie za bardzo potrafie zidentyfikowac niektorych panow wystepujacyhc w rezerwach. Prosze was (napewno znajdzie sie ktos kto da rade ) o pomoc. jak sie nazywaja panowie na fotkach ponizej:
- Damian Paliwoda, ulubiony klub Barcelona i Pogon, 1986 rocznik - Tomasz Bornejko, ulubiony klub Pogon, 1986
Mam pytanie wiecie co zrobić jak monitor co jakiś czas pokazuje obraz na żółto i nieraz tak dziwnie miga ?
heh to samo mam k***a i nie wiem też co robić :
sprobuj jebnac pozadnie - czasami skutkuje, poza tym sprawdz wtyczke - czasami sa jakies przerwy na kablu, wymiana wtyczki, ew. kabla nie jest droga, a w tym moze tkwic problem, choc to tylko jedna z opcji...
Odp: temat ogórkowy - 12/11/2005 23:35
Zna się ktoś dobrze na programowaniu w c++?? bo jak tak to ja bym prosił o pomoc bo głąb z informatyki dał zadanie a ja go nie czaje :/
Odp: temat ogórkowy - 13/11/2005 11:37
Czy wie ktos w jakiej cenie sa np:race,swiece dymne czy stroboskopy znalazłem tylko na forum elany toruń takie ceny jak raca -10zł swieca dymna -5zł stroboskop -2zł ale wydaje mi sie że to za tanio
Odp: temat ogórkowy - 13/11/2005 11:51
Pierwszy człowiek uleczony z HIV?
25-letni Andrew Stimpson jest prawdopodobnie pierwszym człowiekiem, który wyleczył się z wirusa HIV - informuje BBC News, cytując informacje podane przez dwie brytyjskie gazety. Lekarze zapowiadają badania, które mają potwierdzić wyleczenie się.
W 2002 roku u Andrew Stimpsona stwierdzono występowanie HIV. Powtórzone rok później badanie już nie wykazało wirusa.
Stimpson wystąpił wtedy o odszkodowanie. Jednak w trakcie postępowania wykluczono możliwość pomyłki."Na całym świecie są 34 miliony nosicieli HIV, a ja jestem jedynym, któremu udało się nad wirusem zapanować, przetrwać i usunąć z mojego organizmu. To cud. Myślę, że jestem jednym z najszczęśliwszych ludzi na świecie" - powiedział Stimpson w rozmowie z BBC News.
Naukowcy już zwrócili się do mężczyzny o poddanie się kolejnym badaniom. Stimpson zapowiedział, że zrobi wszystko, by pomóc w znalezieniu skutecznego lekarstwa - informuje BBC News.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437583 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.