Odp: temat ogórkowy - 05/11/2005 17:24
mam pytanko :/
kupilem starter OrangeGo i baba mi mowila ze moge przejsc z tego na Popa.
wiec jak to mam zrobic wiem ze mam wyslac ponoc smsa
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: temat ogórkowy - 05/11/2005 20:01
Nie kazdy zaglada do tematu o FM 2006, wiec sie powtorze. Ktos dysponuje jakimis zdjeciami pilkarzy z rezerw? (mam tylko Grosickiego, Skórskiego i Przewozniaka )
Odp: temat ogórkowy - 06/11/2005 11:17
Mam zadanie na polski: ze słownika symboli mitologicznych (czy jakoś tak) W. Kpalińskiego wypisać znaczenie symbolu 10. Niestety nie posiadam takiego słownika. Jeżeli ktoś posiada, sam wie albo wie gdzie może to jest w necie to niech napisze Z góry dzięki.
P.S: Szukałem w necie ale nie moge znaleźć.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jeden z najlepszych i najbardziej popularnych programów do szybkiej konwersji plików zapisanych w formatach AVI/ASF/MPEG do formatu AVI. Użytkownik ma możliwość użycia kilku popularnych filtrów graficznych (blur, sharpen), które zostają nałożone na wszystkie klatki filmu. Brak ograniczeń maksymalnej wielkości pliku. System: Win 9x/NT 4.0, do przechwytywania obrazu z karty z chipami BT848/878.
Odp: temat ogórkowy - 06/11/2005 20:06
Pytanko do fanow cma Orientowal by sie ktos z jakiego torrenta mozna sciagnac straszego cma 01-02? Mialem kiedys te wersje,pamietam dzialala bez plytki a pogral bym sobie
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Marcin Kuś, jeden z najzdolniejszych polskich obrońców, był o krok od śmierci. Uratował go klubowy kolega – Anderson – informuje „SuperExpress”.
Wszystko wyglądało niegroźnie. W sobotę lechici biegali wokół boiska. W pewnym momencie Kuś powiedział, że kręci mu się w głowie. Poprosił kolegów, aby zaprowadzili go do szatni. - Szedłem oparty o ich ramiona, ale zrobiło mi się jeszcze gorzej. Położyłem się na murawie. Więcej nie pamiętam - mówi Marcin.
Ale inni pamiętają doskonale. Kuś zaczął wierzgać nogami, miał wytrzeszcz oczu. Najpierw koledzy z zespołu myśleli, że robi sobie z nich żarty. Po chwili jednak zrozumieli, że sytuacja jest poważna. Marcin był nieprzytomny i dusił się własnym językiem. - Sekundy dzieliły go od śmierci - twierdzi Michniewicz, który już był w drodze do szatni, gdy usłyszał za plecami odgłosy zamieszania.
Najprzytomniejszy okazał się Anderson. Kciukiem wyciągnął język Kusia. Sam przy tym ucierpiał, bo "pacjent" miał zaciśnięte szczęki. Dlatego Brazylijczyk ma poranioną rękę, natomiast Marcin - rozerwane kąciki ust.
Odp: temat ogórkowy - 07/11/2005 21:19
zna sie ktos na PS2, mam taki problem ze mma gierke w NTSC a konsola jest europejska i co mam zrobic zeby poszla (czy wystarczy tylko kabel??) i wogule jeszcze taki szczegol to gierka jest z USA a konsolka z Norwegii i jest napiszne "please insert disc"(gierka oczywiscie orginal) i czy regionalizacja moze byc powodem ze konsola nie widzi plytki??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.