Fifa Manager 06 albo coś takiego- nie polecam
Denerwuje mnie, że niektórzy czepiają się kulek, tak naprawdę wogóle ich by mogło nie być, ważna jest grywalność a nie grafika....
Pamiętam CM 00/01 i 01/02 tam był opis słowny a miałem przy tym więcej emocji niż teraz przy boisku 2D...
Dla malo wymagajacych ten nowy FM jest dobry, ale do CM'a nawet nie sensu go porownywac Mecz ukazany jest jak w Fifie, ale to co czasem widac na boiku doprowadza do palpitacji. Sedziowie nie gwizdza fauli, spalone z kosmosu, bledy w animacji (raz wszyscy staneli na bloiku w 50 minucie meczu i tak musial mecz przeleciec
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
mam problem z zadankiem z fizyki byłbym wdzieczny gdyby ktos pomógłby mi je rozwiazac w miare jasno bo wogóle nie ogarniam tego przedmiotu. Zadanie brzmi tak:
Oblicz w jakiej odległości od środka Ziemi pomiedzy ziemia a ksiezycem znajduje sie punkt w którym natężenie pola grawitacyjnego równe jest 0. Odległosc pomiedzy środkiem Ziemi a środkiem księzyca jest w przyblizeniu równa 60r Ziemi a masa Ziemi 81 razy wieksza od masy ksiezyca
Z góry dziekuje
Shee pewnie zna rozwiązanie
eee, dam innym sie wykazac
.........................................
ok,ok, znam. Szukajac odpowiednich wzorow juz bralam sie za rozwiazywanie, ale ktos mnie elegancko wyreczyl (widac zadanko popularne)
pozdrawiam Rozwiązanko
EDIT: sprawdzilam "po swojemu" - gosciu raczej sie nie pomylil
Ma moze ktos z was Managera w ktorym widac biosko i zawodnikow 3D nie ze kropki. Najlepiej jak najnowszy
Denerwuje mnie, że niektórzy czepiają się kulek, tak naprawdę wogóle ich by mogło nie być, ważna jest grywalność a nie grafika....
Pamiętam CM 00/01 i 01/02 tam był opis słowny a miałem przy tym więcej emocji niż teraz przy boisku 2D...
Ja tam dalej gram w CM 01/02 Mam rok 2046. I wole grac w starsze ceemy niz w te nowsze. Pozdro dla grających
Ma moze ktos z was Managera w ktorym widac biosko i zawodnikow 3D nie ze kropki. Najlepiej jak najnowszy
Ja tam dalej gram w CM 01/02 Mam rok 2046. I wole grac w starsze ceemy niz w te nowsze. Pozdro dla grających
Ile trwa twój save coś koło miesiąca (czy jeszcze więcej)?
Odp: temat ogórkowy - 04/11/2005 20:53
hmmm słuchajcie nie znam sie zabardzo na aparatach itd. ale zawsze mi działała kamera cyfrowa dobrze i normalnie mozna było wrzucić filmiki na kompa a teraz wyskakuje cos takiego:sprawdz podłączenie urządzenia i upewnij sie ze zadna inna aplikacja lub uzytkownik nie korzysta z tego urządzenia....kabel USB jest dobrze podłączony..moze wiecie o co chodzi ?
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Odp: temat ogórkowy - 04/11/2005 21:18
Ostatnimi czasy duzo osób na forum zamiast ruszyć głową i poszukać samemu czegoś(czego szukaja) wysługuje sie innymi urzytkownikami forum, denerwuje mnie to troche dla tego specjalnie dla nich ten obrazek(wiem ze juz byl na forum) :
Wielka prośba!
Wczoraj po 17-ej, na Dworcu Centralnym, z samochodu
ukradziono mi radio.
Szczęscie w nieszczęsciu na scianie dworca, tuż obok miejsca, w którym zaparkowałem, zamontowana była kamera. Poprosiłem SOK-istów by powiększyli mi kadr i mam zdjęcie, na którym widać osobę
podprowadzająca mi radio. Puszczam je w obieg, gdyż być może znajdzie się ktoś kto rozpozna osobę ze zdjęcia.
A OTO ZDJĘCIE: http://www.x-gsm.net/zlodziej_radia.jpg
Ostatnio edytowany przez: ekil, 4 listopada 2005, 21:34 [1 raz(y)]
Ostatnimi czasy duzo osób na forum zamiast ruszyć głową i poszukać samemu czegoś(czego szukaja) wysługuje sie innymi urzytkownikami forum, denerwuje mnie to troche dla tego specjalnie dla nich ten obrazek(wiem ze juz byl na forum) :
hmmm słuchajcie nie znam sie zabardzo na aparatach itd. ale zawsze mi działała kamera cyfrowa dobrze i normalnie mozna było wrzucić filmiki na kompa a teraz wyskakuje cos takiego:sprawdz podłączenie urządzenia i upewnij sie ze zadna inna aplikacja lub uzytkownik nie korzysta z tego urządzenia....kabel USB jest dobrze podłączony..moze wiecie o co chodzi ?
moga byc 1000-ce powodow. podaj jakies szczegoly.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.