Sciagnalem film zapisany w formacie .bin. Wrzucilem go do Daemona, a plik ktory powinien byc filmem jest zapisany w formacie .dat Jak takie cudo otworzyc? Dzieki
Hmm mialem kiedys cos podobnego: przekopiuj na swoj dysk ten plik w formacie .dat i otworz go jakims playerem, chyba ja to Allplayerem otwieralem.
Sciagnalem film zapisany w formacie .bin. Wrzucilem go do Daemona, a plik ktory powinien byc filmem jest zapisany w formacie .dat Jak takie cudo otworzyc? Dzieki
Jak masz Totalcmd to sproboj zmienic rozszerzenie pliku z .dat na .avi, mi tak dziala jak chce sobie sprawdzic co mi sie sciaga z roznych p2p
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Utworzysz w ten sposób plik wsadowy, zmieniający rozszerzenia plików. Utwórz nowy folder, przenieś tam plik .dat (w tym przypadku film) i wcześniej utworzony plik (aa.bat). Odpal plik wsadowy i powinno zmienić się rozszerzenie.
Edytując ten plik, można praktycznie dowolnie zmieniać rozszerzenia. Używam tego kiedy np z Kazy ściągnie mi się .dat a miało być mp3. Bądź przy ściąganiu albumów z muzyką zapisanych jako .txt
Pozdrawiam
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Poruszali tematy ile to on trenerów zwalnia, to powiadział że w ŁKS zwalaniał i zatrudniał i zdobył mistrza polski więc każdy sposób dobry jest, no i o obcokrajowcach , powiedział sprowadzi do Pogoni duzo lepszych graczy niż Edi
Poruszali tematy ile to on trenerów zwalnia, to powiadział że w ŁKS zwalaniał i zatrudniał i zdobył mistrza polski więc każdy sposób dobry jest, no i o obcokrajowcach , powiedział sprowadzi do Pogoni duzo lepszych graczy niż Edi
Rozmawiali o obecnej sytuacji w miescie? Poruszali temat terenów wokoło stadionowych?
Stachu co ozacza Twoj podpis bo rozkminiam i nie moge rozkminc:>
Odp: temat ogórkowy - 30/10/2005 20:24
Piłkarze Śląska Wrocław awansowali na pierwsze miejsce w tabeli drugiej ligi. W niedzielnym meczu 14. kolejki podopieczni byłego reprezentanta Polski Ryszarda Tarasiewicza pokonali Szczakowiankę Jaworzno 1:0 (1:0).
Jedyną bramkę, w obecności pięciu tysięcy widzów, strzelił w 45. minucie Marek Kowal.
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Piłkarze Śląska Wrocław awansowali na pierwsze miejsce w tabeli drugiej ligi. W niedzielnym meczu 14. kolejki podopieczni byłego reprezentanta Polski Ryszarda Tarasiewicza pokonali Szczakowiankę Jaworzno 1:0 (1:0).
Jedyną bramkę, w obecności pięciu tysięcy widzów, strzelił w 45. minucie Marek Kowal.
i powiedzcie mi co robi u nas Emeryt Bugaj - z calym szacunkiem dla niego
a tam gra (i co najwazniejsze dla Napastnika) strzelajacy bramki mlody utalentowany pilkarz Kowal :?:
Ptak chyba jest pieprzniety w glowe
i powiedzcie mi co robi u nas Emeryt Bugaj - z calym szacunkiem dla niego
a tam gra (i co najwazniejsze dla Napastnika) strzelajacy bramki mlody utalentowany pilkarz Kowal :?:
Ptak chyba jest pieprzniety w glowe
widzialem jak gra Kowal w Śląsku i moge zapewnic ze na pierwsza lige jest jeszcze za slaby i to ze gra we Wrocławiu to bardzo dobrze dla niego, druga liga jest w sam raz dla niego poki co, jest mlody rozwija sie i moze wyjdzie na ludzi u nas byloby z nim jak z Trałką
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.