| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/07/2004 16:10
> Własnie sprawdzalem tego Papadopoulosa (gral w Ionikosie) w Cm 03/04 i wyglada
> na dosc perspektywicznego gracza.Oceniajac tylko na podstawie statystyk w grze
> (ktore oczywiscie sa subiektywne, ale jednak dokonane pzrez kogos kto "siedzi" w
> greckim futbolu) to wyglda na mlodego Moskalewicza (waleczny, zdeterminowany,
> kreatywny, z pzryspieszeniem i calkiem jak na jego wiek niezla
> skutecznoscia).Ola mail zastapic Gajewski, a byc moze to wlasnie Papadopoulos
> bedzie jego godnym nastepca.Oby.PS.Ale i tak szkoda, ze to nie jego o 2 lata
> starszy kolega Dimitris Papadopoulos z Panathinaikosu
no to super fajnie tylko ze nie doczytalem tu jego dokladnej pozycji a ona nadal mnie Ciekawi [Ostatnio edytowane przez Ma$laK: 2004-07-30 16:11]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/07/2004 18:04
Oczywiście, nie można oceniać zawodnika na podstawie gry komputerowej, zdarzają się błędy "researcherów", ale w czterech wersjach pod rząd? To nie może być przypadek... On musi być naprawdę dobry, zresztą jego bilans w młodzieżowych reprezentacjach budzi respekt.
Jeżeli to jest ten Papadopoulos, który w CM 3, CM 00/01 i CM 01/02 był supernapadziorem Aigaleo (w CM 01/02 był wypożyczony do drugoligowego Kiya Vrisi), to mamy zajebistego napastnika 
BTW - tak się złożyło, że akurat gram sobie w CM 01/02 - dziesiąty sezon Athinaikosem Ateny. Zgadnijcie, kogo sprzedałem parę lat temu do Arsenalu za 12.5 miliona funtów?
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/07/2004 18:26
> Oczywiście, nie można oceniać zawodnika na podstawie gry komputerowej, zdarzają
> się błędy "researcherów", ale w czterech wersjach pod rząd? To nie może być
> przypadek... On musi być naprawdę dobry, zresztą jego bilans w młodzieżowych
> reprezentacjach budzi respekt.
Jeżeli to jest ten Papadopoulos, który w CM 3,
> CM 00/01 i CM 01/02 był supernapadziorem Aigaleo (w CM 01/02 był wypożyczony do
> drugoligowego Kiya Vrisi), to mamy zajebistego napastnika 
BTW - tak się
> złożyło, że akurat gram sobie w CM 01/02 - dziesiąty sezon Athinaikosem Ateny.
> Zgadnijcie, kogo sprzedałem parę lat temu do Arsenalu za 12.5 miliona funtów? 
Zdaje sie, ze to ten sam.Gdy specjalnie wchodzilem dzis do Cm 03/04 to pamietam ze w player history byla informacja, iz byl wypozyczony do Kiya Vrisi i stzrelil tam 5 bramek.Zreszta zrobilem jeszcze jeden eksperyment, sprobowalem go kupic, aby wybadac na ile komputer "wycenia" umiejetnosci tegoz gracza (nie chcialo mi sie wchodzic do edytora i sprawdzac jego current i potential ability).A wiec kosztuje on w grze 140 k Euro, a jego klub zgadza sie go sprzedac dopiero za 750 k Euro + 40% z nastepnego transferu.To niby nic takiego ,ale zauwazylem ze tak duze przebicie pojawia sie zawsze przy utalentowanych i wartosciowych graczach ,a przede wszystkim waznych dla danego klubu (oczywiscie , ze nie zawsze).
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/07/2004 19:20
Jak podaje "Fakt" i konkurencyjna witryna..."Być może wkrótce na Twardowskiego będzie można oglądać popisy był zawodnika Legii Warszawa 25 letniego Serba Aleksandra Vukovica. Jak informuje gazeta "Fakt" Pogoń jest poważnie zainteresowana tym piłkarzem. Na zawodnika chrapkę ma też Cracovia Kraków, Groclin Grodzisk i Lech Poznań. Jednak najbardziej konkretni jest jak na razie Antoni Ptak. Sam piłkarz mówi, że chętnie wróciłby do Polski. Na przeszkodzie mogą stanąć jednak dosyć wygórowane żądania finansowe piłkarza. Chciałby on zarabiać 150 tys. Euro netto za sezon."
|
Wstaję rano, robię przedziałek i mam fajrant...
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/07/2004 19:38
Oto co znalazłem na temat tego młodego Greka w portalu poświęconym największym talentom piłki greckiej:
Georgios Papadopoulos (Greece)
Date of Birth: 06/10/1983 Position: FW Representative Honours: U16
Previous Clubs: Apollonas Pefkodasou
Nominated by: Dimitris Kossivakis
Location: Athens, Greece Comments: Also member of the U16 national team, like Michailidis, he is a great forward (he scored 2 goals in Israel) and has very good movement without the ball. He has also a very good shot. Him and Michailidis should soon make the big step to a bigger Greek or European club (now they both play in regional divisions) otherwise I'm afraid they will remain big talents for ever.
Jeżeli to więc ten grajek trenuje na Twardowskiego to nasz menago spisał sie tym razem i trzeba szybko podpisywać kontrakt!!!
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/07/2004 19:43
Uwierze dopiero jak podpisze kontrakt bo takich zapowiedzi to juz kilka było....
Jeśli to dojdzie do skutku to Manager Pogoni ma u mnie pierwszego PLUSA nie licząc tego, którego dostał za swoje poczucie humoru sprowadzając Terleckiego
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/07/2004 19:53
Bardzo ciekawą rzecz podali w skarbie kibica otóż z tego co tam piszą najlepiej zarabiającym piłkarzem Pogoni jest............. Giuliano 100 tys. euro ( tyle samo co Mila,Majdan ,Gorawski,Stolarczyk) a dla porównania Saganowski 84 tys e a Włodarczyk 80 tys euro. Co ciekawe nasz Pawełek Drumlak coś słabo się wycenił w Cracovii bo zarabia tylko 45 tys euro a to do niego niepodobne [Ostatnio edytowane przez shox: 2004-07-30 19:53]
|
:
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/07/2004 21:37
a ja zaluje ze nie kupilismy Claudio Milara. W ostatnim meczu jego druzyna wygrala 3-0 i wszystkie bramki zdobyl wlasnie Millar, natomiast w drugiej lidze brazylijskiej zdobyl w calym sezonie 31 goli i jest najlepszym strzelcem drugiej ligi brazylijskiej wrzechczasow tak pisze PS.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/07/2004 22:17
> a ja zaluje ze nie kupilismy Claudio Milara. W ostatnim meczu jego druzyna
> wygrala 3-0 i wszystkie bramki zdobyl wlasnie Millar, natomiast w drugiej lidze
> brazylijskiej zdobyl w calym sezonie 31 goli i jest najlepszym strzelcem drugiej
> ligi brazylijskiej wrzechczasow tak pisze PS.
to nie z naszej winy, jego wysoka forma spowodowala ze po prostu zaczely sie nim interesowac lepsze kluby wiec nie dziwmy sie ze chlopak nie chce sie przeprowadzac do tak egzotycznego kraju jak polska
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/07/2004 22:49
to nie z naszej winy, jego
> wysoka forma spowodowala ze po prostu zaczely sie nim interesowac lepsze kluby
> wiec nie dziwmy sie ze chlopak nie chce sie przeprowadzac do tak egzotycznego
> kraju jak polska 
i tu sie mylisz !! Wkoncu to dzialacze Pogoni mu podziekowali ?? A jezeli chodzi o oferty to one dopiero sie posypia i takim o to sposobem ucieka nam kolejny napastnik...
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/07/2004 23:18
> Bardzo ciekawą rzecz podali w skarbie kibica otóż z tego co tam piszą najlepiej
> zarabiającym piłkarzem Pogoni jest............. Giuliano 100 tys. euro ( tyle
> samo co Mila,Majdan ,Gorawski,Stolarczyk) a dla porównania Saganowski 84 tys e a
> Włodarczyk 80 tys euro. Co ciekawe nasz Pawełek Drumlak coś słabo się wycenił w
> Cracovii bo zarabia tylko 45 tys euro a to do niego niepodobne 
[Ostatnio
No ale i tak jest 3 na liscie plac w klubie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 30/07/2004 23:37
> Chyba, ze Vaginaler Krebs mylisz go z Demetrisem Papadopoulosem (Panathinaikos),
> ktory niedawno zadebiutowal w 1-szej reprezentacji mistrzow europy?
Nie, nie mylę go z Dimitrisem Papadopoulosem 
Co do Milara - owszem, został królem strzelców drugiej ligi. Ale DRUGIEJ LIGI REGIONALNEJ, czyli odpowiedniku naszej CZWARTEJ ligi. Ciekawe tylko czy PS/klub specjalnie wprowadzają ludzi w błąd, czy to po prostu niewiedza. Tak więc spokojnie, niewielka strata 
|
Zdelegalizować traktor.
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 31/07/2004 00:11
Co do Milara - owszem, został
> królem strzelców drugiej ligi. Ale DRUGIEJ LIGI REGIONALNEJ, czyli odpowiedniku
> naszej CZWARTEJ ligi. Ciekawe tylko czy PS/klub specjalnie wprowadzają ludzi w
> błąd, czy to po prostu niewiedza. Tak więc spokojnie, niewielka strata 
no co Ty ? jestes tego pewien? zawsze mowile ze 2 liga brazylijska.a nie jeszcze jakas regionalna
kurde watpie ze to regionalna bo to by nie bylo wzmocnienie
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 31/07/2004 00:29
> no co Ty ? jestes tego pewien?
Mam jako taką wiedzę na temat klubów i struktury ligi Brazylijskiej. Nazwa tego klubu (Brasil de Pelotas) od razu wcale mi się nie kojarzyła z drugą ligą, dlatego poszukałem troszkę głębiej - a konkretnie na ich stronie internetowej Grali w rozgrywkach o nazwie Divisao de Acesso - Gauchao.
A tymczasem struktura ligi brazylijskiej wygląda tak:
- Seria A
- Seria B
- pierwsza liga regionalna (na przykład w regionie Gaucho taka liga nazywa się po prostu Gaucho)
- druga liga regionalna, a więc Divisao de Acesso (na przykład w regionie Gaucho taka liga nazywa się GauchAo).
Tak więc gratuluję Milarowi wielkiego wyczynu, ale napastników szukajmy gdzie indziej Na przykład w Grecji
|
Zdelegalizować traktor.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 31/07/2004 10:25
> > no co Ty ? jestes tego pewien?
Mam jako taką wiedzę na temat klubów i
> struktury ligi Brazylijskiej. Nazwa tego klubu (Brasil de Pelotas) od razu wcale
> mi się nie kojarzyła z drugą ligą, dlatego poszukałem troszkę głębiej - a
> konkretnie na ich stronie internetowej Grali w rozgrywkach o nazwie Divisao
> de Acesso - Gauchao.
A tymczasem struktura ligi brazylijskiej wygląda tak:
-
> Seria A
- Seria B
- pierwsza liga regionalna (na przykład w regionie Gaucho
> taka liga nazywa się po prostu Gaucho)
- druga liga regionalna, a więc Divisao
> de Acesso (na przykład w regionie Gaucho taka liga nazywa się
> GauchAo).
Tak więc gratuluję Milarowi wielkiego wyczynu, ale
> napastników szukajmy gdzie indziej Na przykład w Grecji 
nie no brechtam!! lol    
jak masz racje to by sie cos zgadzalo bo jak gral w łks`ie to nic nie pokazal.czyli u nas byl by dobry w rezerwach
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 31/07/2004 13:16
Swoje mecze Milar pewnie rozgrywa na plazach Copacabana A co do struktury ligi brazylijskiej to jest ona troszke skomplikowana, bo jest 1 i 2 liga, natomiast 3 liga dzieli sie 2 podregionalne (polnocna i poludniowa).
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9