www.bestmp3.pl tutaj znajdziesz techno i trance takze mozesz wejsc sobie na www.djwitek.prv.pl . A jesli podobają Ci sie te dwa gatunki mozesz podbic na gg zawsze pare kawałkow Ci moge przysłać bądź podac tytuły . Pozdro
Odp: temat ogórkowy - 28/10/2005 16:34
Wiele osób mówi, że po co taki stadion na 15 500 widzów jednak ja dostrzegam same +. Po pierwsze to będzie pierwszy obiekt piłkarski zbudowany w kilkudziesieciu ostatnich latach!!! I prawie cały koszt pokryło miasto!!! W Szczecinie to można pomarzyć o takim czymś...
W Kielcach, 4 lata temu była III liga i takie coś
a teraz I liga, dobra drużyna, nowy stadion tuż tuż
Problem w tym ze to jedyny serial jaki widze na necie, mi on zadzialal ale to jakis czas temu, teraz moze go zablokowali. Moze Ci sie jakas spacja kopiuje jak go wklejasz? Sprobuj wbic recznie. Pzdr.
Bramkarze:
Artur Boruc (1980, Celtic Glasgow, 12A), Jerzy Dudek (1973, Liverpool, 51A)
Obrońcy:
Marcin Baszczyński (1977, Wisła Kraków, 26A-1 gol), Mariusz Jop (1978, FK Moskwa, 7A), Tomasz Kłos (1973, Wisła Kraków, 66A-5 goli), Michał Żewłakow (1976, Anderlecht Bruksela, 51A - 1 gol), Tomasz Rząsa (1973, ADO Den Haag, 33A-1 gol), Jacek Bąk (1973, Al Rayan/Katar, 67A-2 gole)
Pomocnicy:
Euzebiusz Smolarek (1981, Borussia Dortmund, 9A-2 gole), Kamil Kosowski (1977, Southampton, 39A-4 gole), Jacek Krzynówek (1976, Bayer Leverkusen, 53A-9 goli), Radosław Sobolewski (1976, Wisła Kraków, 13A-1 gol), Sebastian Mila (1982, Austria Wiedeń, 21A-3 gole), Arkadiusz Radomski (1977, Austria Wiedeń, 16A)
Napastnicy:
Tomasz Frankowski (1974, Elche/Hiszpania, 16A-10 goli), Grzegorz Rasiak (1979, Tottenham Hotspur Londyn, 24A-6 goli), Andrzej Niedzielan (1979, NEC Nijmegen, 16A-5 goli).
Kadra na mecz z Estonią:
Bramkarze:
Jerzy Dudek (1973, Liverpool, 51A), Wojciech Kowalewski (1977, Spartak Moskwa, 5A)
Pomocnicy:
Mariusz Lewandowski (1979, Szachtar Donieck, 22A), Marcin Kaczmarek (1979, Korona Kielce, 1A), Damian Gorawski (1979, FK Moskwa, 13A-1 gol), Przemysław Kaźmierczak (1982, Pogoń Szczecin, 2A), Piotr Giza (1980, Cracovia Kraków, 1A), Sebastian Mila (1982, Austria Wiedeń, 21A-3 gole)
Napastnicy:
Paweł Brożek (1983, Wisła Kraków, 1A-1 gol), Marek Saganowski (1978, Vitoria Guimaraes, 14A-2 gole), Grzegorz Piechna (1976, Korona Kielce, 0A), Ireneusz Jeleń (1981, Wisła Płock, 4A-1 gol).
Rasiumba Mój ojciec - Gepetto - być królem wioski Ja mieszkać w Knieji, przyjechać do Polski Żeby trenowac w waszym pięknym kraju kibice mi tu jednak żyć nie dają Ja uczyć się ciężko lesnego języka I dostać raz w zęby, gdy iść po ulicach Polacy rasisci - każdy to powie I nikt tu nie lubić drewniany człowiek Rasiumba, Rasiumba, Rasiumba ska Polska - drewniana, Knieja - Polska Rasiumba, Rasiumba, Rasiumba ska Ja chcieć uciekać, szykować do drogi Lecz poznać sosna, co ma piękne nogi Ja pałać uczuciem i pałać szalenie I tak się Rasiumba zakochać w sosenie My szybko wziąć ślub i mieć dużo dzieci Rodzice z Knieji przysyłać prezenty Ja ciągle trenowac i strzelac do rana Sosna sie cieszyć z naszego drewniaka Rasiumba, Rasiumba, Rasiumba ska Polska - drewniana, Knieja - Polska Makumba, Makumba, Makumba ska Ja dużo trenowac i wiele potrafić Polska teściowa się o mnie martwić Ona się ciągle modlić do Boga: "Boże jedyny, Rasiaka zachowaj" Ja konczyć groclin i robić kariera My mieć dwa deby i bulteriera Ja mieszkać tu długo i nie wiedzieć czemu Nie chcą mnie kupic do manchesteru Rasiumba, Rasiumba, Rasiumba ska Polska - drewniana, Knieja - Polska Rasiumba, Rasiumba, Rasiumba ska Polska - drewniana, Knieja - Polska Rasiumba, Rasiumba, ło le, le, le Rasiumba, Rasiumba, ło le, le, le Rasiumba, Rasiumba, ło le, le, le Rasiumba, Rasiumba, ło le, le, le Rasiumba, Rasiumba, Rasiumba ska Polska - drewniana, Knieja - Polska Rasiumba, Rasiumba, Rasiumba ska
Odp: temat ogórkowy - 29/10/2005 16:35
Kiedyś na forum dawałem link do dema PES5 i ktoś jeszcze dał link do tego by przedłużyć czas jednej połowy, nie moge teraz tego znaleźć niestety, może ma ktoś linki pod ręką ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.