Junior zwariowalem tyle suczek....hmmmmmmm.powiem mam pare fajnych kolezanek co by sie nadawaly ale te ze zdjec osobiscie bym poznal z chceia az mi sie zachcialo isc na balety,a jestem chory:/ pozdro dla Ciebie!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: temat ogórkowy - 24/10/2005 11:10
przed chwila ktos podbil do mnie na tlena(z gg) i dostalem taka wiadomosc;
10:44:21 GG# 1446410
czesc
10:44:28 GG# 1446410
jestem kolezanka Agnieszki. Slyszalam ze zdarzylo ci sie probowac Hemi Sync. Chodzi mi o cos w tym rodzaju: http://informacje.nazwa.pl/ Czy to rzeczywiscie dziala?
10:45:08 Pogońiarz73 ([email protected])
Też to miałam i zjechałam ją troszke
a teraz dostałam takie coś: 9188692 (15:39)
siemka! 9188692 (15:41)
poznamy sie? mam na imie Tomek
masz moze foto? 9188692 (15:41)
moje jest tutaj http://69.50.190.135/?to=PHOTO&from=tomek&type=m 9188692 (15:41)
oj, sorki, musze leciec! pogadamy pozniej ??(
a jak juz sobie posta nabilem to wam napisze anegdotke czy to moze bardziej zagadka jest mojego wykladowcy z informy z WNEiZu na Mickiewicza.
pytanie:
co bylo w 1410 roku?? ...
a co bylo w 1470 roku?? ...
odpowiedz wkrotce (Heaton nie podpowiadaj)
Ostatnio edytowany przez: tribu, 24 października 2005, 16:22 [2 raz(y)]
Minioną kolejkę rozgrywek Orange Ekstraklasy zdominowały zwycięstwa gości (aż cztery). Najbardziej zaskakujące dla kibiców były wyjazdowe wygrane mecze Polonii Warszawa (2-1 w Grodzisku Wlkp. z Groclinem) i Arki Gdynia (2-1 w Wodzisławiu z Odrą), jednak trudno także uznać za spodziewane rozstrzygnięcia meczów na korzyść przyjezdnych w Szczecinie, gdzie Pogoń uległa krakowskiej Cracovii (1-2) czy w Lubinie (porażka Zagłębia z Legią Warszawa 0-1).
Po remisie z Kolporterem Koroną Kielce (2-2), drużyna Wisły Kraków nadal czuje na plecach oddech grupy pościgowej. Na szczęście dla siebie ma jeszcze w zanadrzu jeden mecz zaległy – derby Krakowa z Cracovią stąd zostanie pewnie mistrzem rundy jesiennej.
Podczas spotkań jedenastej kolejki na trybunach polskich stadionów kibice popisali się wieloma efektownymi oprawami stadionowymi. Szczególnie warte pochwały pozytywne aktywności inicjowali na trybunach kibice Pogoni Szczecin (z setek kolorowych flag i folii stworzyli gigantyczny napis POGOŃ, lecz sami wyeliminowali się z możliwości wygranej w naszym konkursie gdyż podczas oprawy użyli zabronionych przez PZPN rac świetlnych) oraz Odry Wodzisław (liczne małe płachty w barwach klubowych niebiesko-czerwonych).
Spośród wszystkich opraw stadionowych na jedenasty "Stadion Kolejki" w rundzie jesiennej Orange Ekstraklasy wybraliśmy aktywność kibiców Lecha Poznań podczas meczu z GKS BOT Bełchatów (1-1). Zwycięzcy naszej akcji stworzyli efektowną oprawę z flag w barwach klubowych.
Odp: temat ogórkowy - 24/10/2005 22:28
Siemka mam pytanko . Czy zna ktos moze numer GyGy do prognozy pogody itp. ??
Mam juz nr do komunikacji miejskiej ( 1913366 ) .
z góry thx za odpowiedź Pozdro
Siemka mam pytanko . Czy zna ktos moze numer GyGy do prognozy pogody itp. ??
Mam juz nr do komunikacji miejskiej ( 1913366 ) .
z góry thx za odpowiedź Pozdro
Dostępne polecenia to:
Pogoda:
pogoda! - aktualna prognoza pogody; aby otrzymywać ją dla Twojego miasta skorzystaj z funkcji dodaj!
pogoda! miasto - prognoza pogody dla podanego miasta
dodaj! miasto - przypisuje do Twojego numerka gg podane miasto
Słowniki językowe:
angpol! wyraz - tłumaczy słowo z angielskiego na polski
polang! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na angielski
frapol! wyraz - tłumaczy słowo z francuskiego na polski
polfra! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na francuski
niempol! wyraz - tłumaczy słowo z niemieckiego na polski
polniem! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na niemiecki
włopol! wyraz - tłumaczy słowo z włoskiego na polski
polwło! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na włoski
hispol! wyraz - tłumaczy słowo z hiszpańskiego na polski
polhis! wyraz - tłumaczy słowo z polskiego na hiszpański
Słowniki języka polskiego i encyklopedie:
ort! wyraz - sprawdza słowo w słowniku ortograficznym
swo! wyraz - sprawdza wyraz w słowniku wyrazów obcych
sjp! wyraz - sprawdza wyraz w słowniku języka polskiego
swb! wyraz - podaje wyrazy bliskoznaczne dla podanego słowa
wiki! hasło - sprawdza hasło w Wolnej Encyklopedii - Wikipedii
Pozostałe:
lotto! - aktualne numery wylosowane w Lotto
imieniny! - kto dzisiaj obchodzi imieniny.
imieniny! imię - podaje dni, w których osoba ta obchodzi imieniny
e! liczba - sprawdź co jesz; informacje o związkach chemicznych
tv! - dzisiejsze hity w telewizji; dla zdesperowanych
tv! stacja - program dla podanej stacji. Lista stacji na http://miracle7.info/stacje.php
waluty! - aktualne kursy walut
waluty! liczba - przelicza daną sumę pieniędzy wg kursów
sugestia! tekst - zgłoś nam sugestię lub błąd
wersja! - wersja bota
pomoc! - ta pomoc
Ostatnio edytowany przez: KtoToTaki, 25 października 2005, 15:34 [1 raz(y)]
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: temat ogórkowy - 25/10/2005 15:55
mam prośbę do posiadaczy AutoRoute Express, bądź programu podobnego - czy mogłby mi ktoś sprawdzić ile jest kilometrów do Wodzisławia ze Szczecina? Najszybszą drogą . Chodzi mi tylko o km!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.