Odp: temat ogórkowy - 20/10/2005 19:03
mial ktos problem taki ze tylko w gg klawiaturze sie calkiem pojeba..tzn. y to bylo z itd. ale mam ten problem tylko w gg, w necie itd. jest wszytkow porzo
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: temat ogórkowy - 20/10/2005 19:32
Mam jutro sprawdzian ze znajomości kodeksu ruchu drogowego, to znaczy , musze wiedzieć kto ma pierszeństwo na skrzyżowaniach, rondach itp w różnych sytuacjach, znać znaki, i pierwszą pomoc. O pierwszej pomocy info mam ale z krzyżówkami i znakami mam problem, może znacie jakąś strone na necie z tym
Odp: temat ogórkowy - 20/10/2005 19:35
Radio ABC, na szczęście.
To główne hasło, pod którym doświadczona, jak i świeża ekipa Radia ABC starała się oddać szczecińskim słuchaczom to co miała najlepsze - muzyczną i radiową pasję. Grupa zapaleńców nadal istnieje, organizuje się, obmyślony plan działania wprowadza w życie. Jako przedsmak tego, co przed Wami już wkrótce, dajemy Wam wspaniałą hulanke. Za sterami stalowych kół klubu City Hall staną właśnie ci, którzy działali w ABCu, i którzy w ABCu działać będą już niedługo. Miłośnik każdego brzmienia będzie zadowolony! Teraz Wy, drodzy słuchacze Radia ABC 98,4 FM możecie pomóc nowej stacji.
Wystarczy, że w sobotę, 22go października, przyjdziecie tłumnie do klubu City Hall, zostawicie kilka monet przy wejściu i będziecie się świetnie z nami bawić.
Dochód z biletów będzie przeznaczony na wsparcie powstającej rozgłośni abckru.org. Liczymy na Was.
ABC Kru
Zagrają: Dynamiczna ABC Kru w składzie:
bad karma
calvin
driver
koval
radrik
siwy
twister
wullah
Wstęp: 10 PLN
Bardzo dobra wiadomosc,mam wielka nadzieje ze cos sie w koncu ruszy bo w eterze wielka pustka,no moze poza Bisem
mial ktos problem taki ze tylko w gg klawiaturze sie calkiem pojeba..tzn. y to bylo z itd. ale mam ten problem tylko w gg, w necie itd. jest wszytkow porzo
ja to mialem wczoraj , heh nieco uciazliwe
tez tak miałem kilka razy trzeba od nowa kompa włączyc i jest wszystko normalnie
Wzstarcyz nacisnac jednosyesnie Ctrl + Shift , i wszystko jest OK
ps Ponawiam prośbe o jakąś strone z wizerunkiem wszystkich znaków
ja to mialem wczoraj , heh nieco uciazliwe
tez tak miałem kilka razy trzeba od nowa kompa włączyc i jest wszystko normalnie
no wkurzajaca to jest strasznie i rzeczywiscie wystarczy kompa jeszcze raz wlaczyc
Odp: temat ogórkowy - 20/10/2005 21:37
Wystarczy wcisnac ctrl plus shift tak jak mowi stahu i nie tzreba restartowac i czekac 2 min bezczynnie przed monitorem
Mam jutro sprawdzian ze znajomości kodeksu ruchu drogowego, to znaczy , musze wiedzieć kto ma pierszeństwo na skrzyżowaniach, rondach itp w różnych sytuacjach, znać znaki, i pierwszą pomoc. O pierwszej pomocy info mam ale z krzyżówkami i znakami mam problem, może znacie jakąś strone na necie z tym
Do jakiej szkoly ty chodzisz?
Sprawa nie aktualna, a zapewne jak mogłeś wyczytac w moim profilu do najstarszych nie należe. GM29, podobno taki sprawdzian jest przewidziany programowo dla uczniów klasy 2 więc powinien być w większości szkół
Sciagnbijcie se progs Spy Sweeper. Najlepszy Anty pop up!! Ad ware chowa sie przy nim. Tak kompa przyspiesza, ze szok. Mojego to zaraz w kosmos wyjebie chyba.
Sciagnbijcie se progs Spy Sweeper. Najlepszy Anty pop up!! Ad ware chowa sie przy nim. Tak kompa przyspiesza, ze szok. Mojego to zaraz w kosmos wyjebie chyba.
Odp: temat ogórkowy - 22/10/2005 13:18
Szczecin: 2 kg trotylu w centrum handlowym
W podejrzanym pakunku, znalezionym w piątek wieczorem w jednym ze szczecińskich centrów handlowych, znajdowały się cztery kawałki materiału wybuchowego o łącznej wadze 2,5 kg
Poinformowała o tym Anna Lewandowska- Kasprzycka z zespołu prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie.
Jak dodała, najprawdopodobniej był to trotyl, jednak oficjalne potwierdzenie tej informacji będzie możliwe dopiero po ekspertyzie i detonacji przez saperów znalezionego ładunku. Wówczas będzie też wiadomo, jaka ewentualnie byłaby siła rażenia materiału wybuchowego - zaznaczyła.
Lewandowska-Kasprzycka nie potrafiła powiedzieć, kiedy saperzy dokonają ekspertyzy ładunku.
W piątek ok. 20.30 policja została powiadomiona, że w jednym ze szczecińskich hipermarketów znaleziono dziwny pakunek. O znalezisku ochronę sklepu poinformowała jedna z kobiet, którą zainteresowała paczka pozostawiona w damskiej toalecie. Pracownik ochrony natychmiast zawiadomił policję. Na miejsce bardzo szybko przybyły wszystkie odpowiedzialne służby, czyli policja, straż pożarna, pogotowie ratunkowe, gazowe i energetyczne.
Podjęto decyzję o ewakuowaniu przebywających w hipermarkecie ludzi.
Jak podkreśliła Lewandowska-Kasprzycka, klienci sklepu zastosowali się do poleceń służb - w spokoju i bez paniki opuścili budynek. Sprawdzono całe centrum z użyciem psów tropiących i nic niepokojącego więcej nie znaleziono.
Policja sprawdza nagrania z kamer przemysłowych zamontowanych w centrum.
źródło: onet.pl
-------------------
To chodziło o Carefura (Turzyn) Co może spowodować 2,5 kg trotylu wie ktoś ?
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 22 października 2005, 14:41 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
W podejrzanym pakunku, znalezionym w sobotę wieczorem w jednym ze szczecińskich centrów handlowych, znajdowały się cztery kawałki materiału wybuchowego o łącznej wadze 2,5 kg
Poinformowała o tym Anna Lewandowska- Kasprzycka z zespołu prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie.
Jak dodała, najprawdopodobniej był to trotyl, jednak oficjalne potwierdzenie tej informacji będzie możliwe dopiero po ekspertyzie i detonacji przez saperów znalezionego ładunku. Wówczas będzie też wiadomo, jaka ewentualnie byłaby siła rażenia materiału wybuchowego - zaznaczyła.
Lewandowska-Kasprzycka nie potrafiła powiedzieć, kiedy saperzy dokonają ekspertyzy ładunku.
W piątek ok. 20.30 policja została powiadomiona, że w jednym ze szczecińskich hipermarketów znaleziono dziwny pakunek. O znalezisku ochronę sklepu poinformowała jedna z kobiet, którą zainteresowała paczka pozostawiona w damskiej toalecie. Pracownik ochrony natychmiast zawiadomił policję. Na miejsce bardzo szybko przybyły wszystkie odpowiedzialne służby, czyli policja, straż pożarna, pogotowie ratunkowe, gazowe i energetyczne.
Jak podkreśliła Lewan
to chodzi o Cearfura przy turzynie, rano cos o tym szlyszalem:/
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
W podejrzanym pakunku, znalezionym w sobotę wieczorem w jednym ze szczecińskich centrów handlowych, znajdowały się cztery kawałki materiału wybuchowego o łącznej wadze 2,5 kg
Jak podkreśliła Lewan
to chodzi o Cearfura przy turzynie, rano cos o tym szlyszalem:/
tez o tym slyszalem, saperzy do 1 w nocy "bawili" sie z tym ladunkiem ale juz wszytko jest w porzadku, wlasnie niedawno wrocilem z Cearfura
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.