Odp: temat ogórkowy - 18/10/2005 20:27
Dąbrowski mieszka w Niemczech od 6. roku życia.Plusem dla niego jest to ,ze nigdny nie zrzekl sie Polskiego obywatelstwa.Jest srodkowym pomocnikiem a taki by nam sie przydal , mysle, ze mozna by go sprawdzic.
dokladnie. wiadomo ze MŚ to doskonala okazja do tego zeby sie wypromowac, a jesli czuje sie chlopak Polakiem i naprawde chce grac w naszej reprezentacji to nie odmowi nawet pozniej. mozna by go sprawdzic
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy - 18/10/2005 23:17
W Polsacie Sport właśnie trwa wywiad z Olisadebe, rozmawiają po angielsku... Taki z tego Olisadebe Polak jak ze mnie Niemiec, nie chce takich Polaków() w naszej reprezentacji. Nie rozumiem jak Francuźi mogą kibicować drużynie w której jest tak niewielu Francuzów.
Odp: temat ogórkowy - 19/10/2005 14:52
jak wezme do Anglii komorke z polska karta POP to jak ktos bedzie do mnie pisal sms z internetu to beda dochodzic ?
dzieki ale to nie o ta mi chodzi. Wiem ze w teledysku na koncu jest zdjęcie śp 2 packa, nie moge zlapac drugi raz tej piosenki. Tej piosenki nie spiewa 2 pack tylko jakis jego przyjaciel po fachu ktory spiewa w imieniu 2 packa czy jakos tak:/
yy... aha zrozumialem
kamil co ty gadasz za glupoty ghetto gospel to jest piosenka upamietniajaca 2 packa i śpiewa to jego koleś John Ellton.
dzieki ale to nie o ta mi chodzi. Wiem ze w teledysku na koncu jest zdjęcie śp 2 packa, nie moge zlapac drugi raz tej piosenki. Tej piosenki nie spiewa 2 pack tylko jakis jego przyjaciel po fachu ktory spiewa w imieniu 2 packa czy jakos tak:/
yy... aha zrozumialem
kamil co ty gadasz za glupoty ghetto gospel to jest piosenka upamietniajaca 2 packa i śpiewa to jego koleś John Ellton.
yy... aha zrozumialem
to ja juz nie wiem, ale wiem na pewno ze to nie jest ta piosenka o ktora mi chodzi wiem ze ta piosenka jest spiewana po smierci jakiegos rapera(2packa chyba ale juz sam nie wiem)i w tej piosence spiewa jakis inny raper ktory jeszcze zyje a tekst jest z tego co wiem taki jakby to ten zmarly raper opowiadal o swoim zyciu i na pewno nie ma tam jakiegos eltona tylko spiewa to jakis jeden taki mlodszy murzyn(widzialem teledysk)
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: temat ogórkowy - 19/10/2005 17:25
A w tym teledysku bulo pokazane jest jest zastrzelony, jak jest pogrzeb i na koncu jest sentencja kogos i jego fota ? , jak tak to ghetto gospel
Zapoznajcie sie z regulami i zycze .... powodzeniaaP
Ps. Kto to rozwiaze to stawiam browara
Jak wpisywac te odpowiedzi? jak ejst adres strony - koncowka - one.htm to dopsiac by bylo - one.htm.zadane slowo - czy zamiast tego one? Prosilbym o adres jaki trzeba wpisac przy 1 zagadce by znalezc zasade -potem juz pojdzie. pzdr
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437547 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.