Odp: temat ogórkowy - 18/10/2005 20:27
Dąbrowski mieszka w Niemczech od 6. roku życia.Plusem dla niego jest to ,ze nigdny nie zrzekl sie Polskiego obywatelstwa.Jest srodkowym pomocnikiem a taki by nam sie przydal , mysle, ze mozna by go sprawdzic.
dokladnie. wiadomo ze MŚ to doskonala okazja do tego zeby sie wypromowac, a jesli czuje sie chlopak Polakiem i naprawde chce grac w naszej reprezentacji to nie odmowi nawet pozniej. mozna by go sprawdzic
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy - 18/10/2005 23:17
W Polsacie Sport właśnie trwa wywiad z Olisadebe, rozmawiają po angielsku... Taki z tego Olisadebe Polak jak ze mnie Niemiec, nie chce takich Polaków() w naszej reprezentacji. Nie rozumiem jak Francuźi mogą kibicować drużynie w której jest tak niewielu Francuzów.
Odp: temat ogórkowy - 19/10/2005 14:52
jak wezme do Anglii komorke z polska karta POP to jak ktos bedzie do mnie pisal sms z internetu to beda dochodzic ?
dzieki ale to nie o ta mi chodzi. Wiem ze w teledysku na koncu jest zdjęcie śp 2 packa, nie moge zlapac drugi raz tej piosenki. Tej piosenki nie spiewa 2 pack tylko jakis jego przyjaciel po fachu ktory spiewa w imieniu 2 packa czy jakos tak:/
yy... aha zrozumialem
kamil co ty gadasz za glupoty ghetto gospel to jest piosenka upamietniajaca 2 packa i śpiewa to jego koleś John Ellton.
dzieki ale to nie o ta mi chodzi. Wiem ze w teledysku na koncu jest zdjęcie śp 2 packa, nie moge zlapac drugi raz tej piosenki. Tej piosenki nie spiewa 2 pack tylko jakis jego przyjaciel po fachu ktory spiewa w imieniu 2 packa czy jakos tak:/
yy... aha zrozumialem
kamil co ty gadasz za glupoty ghetto gospel to jest piosenka upamietniajaca 2 packa i śpiewa to jego koleś John Ellton.
yy... aha zrozumialem
to ja juz nie wiem, ale wiem na pewno ze to nie jest ta piosenka o ktora mi chodzi wiem ze ta piosenka jest spiewana po smierci jakiegos rapera(2packa chyba ale juz sam nie wiem)i w tej piosence spiewa jakis inny raper ktory jeszcze zyje a tekst jest z tego co wiem taki jakby to ten zmarly raper opowiadal o swoim zyciu i na pewno nie ma tam jakiegos eltona tylko spiewa to jakis jeden taki mlodszy murzyn(widzialem teledysk)
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: temat ogórkowy - 19/10/2005 17:25
A w tym teledysku bulo pokazane jest jest zastrzelony, jak jest pogrzeb i na koncu jest sentencja kogos i jego fota ? , jak tak to ghetto gospel
Zapoznajcie sie z regulami i zycze .... powodzeniaaP
Ps. Kto to rozwiaze to stawiam browara
Jak wpisywac te odpowiedzi? jak ejst adres strony - koncowka - one.htm to dopsiac by bylo - one.htm.zadane slowo - czy zamiast tego one? Prosilbym o adres jaki trzeba wpisac przy 1 zagadce by znalezc zasade -potem juz pojdzie. pzdr
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.