Odp: temat ogórkowy - 17/10/2005 22:01
Mam pytanie do fanów pes4 , gra mi elegancko chodzi ale gdy dochodzi do sytuacji podbramkowej tępo się zwalnia a tak to wszystko dobrze chodzi wie ktoś może co trzeba zrobić by tak się nie działo ?
dzieki ale to nie o ta mi chodzi. Wiem ze w teledysku na koncu jest zdjęcie śp 2 packa, nie moge zlapac drugi raz tej piosenki. Tej piosenki nie spiewa 2 pack tylko jakis jego przyjaciel po fachu ktory spiewa w imieniu 2 packa czy jakos tak:/
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Bo mój chłopak piłkę kopie wtorek 18.10.2005 20:10 TVP 1
Ttytuł telenoweli dokumentalnej o gwiazdach drużyny piłkarskiej Lech Poznań. Na telewizyjną opowieść, której bohaterem będzie między innymi Piotr Reiss i jego rodzina, zaprasza TVP3 Poznań. Gospodarzem programu jest kibic Michał Nykowski. Na razie widzowie będą mogli zobaczyć pilotażowe odcinki telenoweli. Jeśli pomysł się spodoba, to w kolejnych wystąpią również zawodnicy innych drużyn z całej Polski. W serialu będzie można zobaczyć nie tylko piłkarzy, ale także ich rodziny. Sami zawodnicy natomiast opowiadać będą o mniej znanych faktach ze swojego życia, o karierze, planach, a ich żony o tym jak przeżywają mecze swoich mężów. Kamera towarzyszy piłkarzom i ich rodzinom przy zajęciach codziennych, na zakupach, w szkole, podpatruje w szatni, na treningu i podczas wyjazdów na mecze. Projekt koordynuje Czesław Kaliszan.
Odp: temat ogórkowy - 18/10/2005 19:42
Jak poinformował "Przegląd Sportowy", pod koniec ubiegłego tygodnia Christoph Dąbrowski, pomocnik Hannoveru 96, odebrał polski paszport i teraz nic nie stoi na przeszkodzie, by zawodnik ten zagrał w reprezentacji Polski.
W ostatnim meczu ligowym, wygranym przez Hannover 4:1 z 1.FC Koeln, 27-letni Dąbrowski należał do najlepszych na boisku.
"Dąbrowski jest gotowy dać Janasowi kasety ze swoimi występami" - powiedział Bernard Gryszczyk, były współpracownik "Kickera".
Kilka tygodni temu akces do reprezentacji Polski zgłosił także napastnik drugoligowego LR Ahlen - Nico Patschinski.
Wystarczyło dostać się na mundial... Ciekawe czy umieją nasz hymn narodowy , albo czy wogle coś potrafią po Polsku powiedzieć.
Jak nazywałby się Rasiak gdyby żył w Grecji?
- Georgios Drewnopoulos,
a w Turcji?
- Gurgul Drewnologlu,
a w Rosji?
- Grigorij Drewyenko,
a w Bułgarii?
- Gregori Drewnov,
a w Brazylii?
- Boazerio,
a jak na niego mówią w Anglii?
- Greg Woodenlegs.
Jak się nazywa ulubiona wokalistka Rasiaka?
- Kora.
Dabrowski ponoc bardzo dobrze mowi po polsku wiec pewnie hymn tez zna
Tylko dalczego przypomniał sobie że jest Polakiem w wieku 27 lat akurat po awansie ? Wole żeby grał Rasiak niż taki Polak() Choć w sumie nie wiem o nim za dużo , także może i powiniem wstrzymać się z oceną. Ma ktoś jakieś info na jego temat ? Ile lat mieszkał w Polsce , kiedy wyjechał itp. ?
Ulubiony zagraniczny klub Rasiaka?
- Nottingham Forest,
W wywiadzie dla Przeglądu Sportowego ostatnio coś wspominał o Forest Green ale to podobno plotka
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.