Odp: Pchli targ - 24/12/2005 22:56
Dokonam transakcji MP3 playera ( 512MB ) Za oryginalną koszulke Tomka Parzego z nr 4 ( długi rękaw , bordowa , z tego sezonu )
Z Płocka a coooooo Trzeba było łaskawie podejść do płotu to moze Ty bys ją miał pozdro i juz nie aktualne ;]
niestety nie moglem tam byc
hehehe szybka transakcja
pozdro
Wiesz z Tomkiem Parzym to nie ma zartow Na dodatek musiałem przebierac w ofertach tylko nie wem po co im ta koszlka jak Parzy moze niedługo być arkowcem
Odp: Pchli targ - 25/12/2005 16:44
Ma ktos sprzedac słuchawki do MP3 plajera ( w dobrym stanie , wkładane )? Ewentualnie mogę sie zamienic . Oferuje Sonego tyle ze nie wkładane ( prawie nowe )!
Ostatnio edytowany przez: hPS, 25 grudnia 2005, 17:04 [1 raz(y)]
Kurwa jełopie po chuj komentujesz ? Masz czy nie masz a jak nie to sie nie udzielaj cieciu !
Nie napinaj sie chlopcze,tylko naucz sie wyslowic i bedzie dobrze
pozdro
Dobra skończ . Trzeba było nie komentowac w sposob beznadziejny moje ze tak powiem przejęzyczenie . Supermądralo . Bez odbioru :/ ale typ
P.S hooliganie odblokoj mnie to sie dogadamy ) chciałem Cie serdecznie przeprosic i przyznać sie do błedu drogi uzytkowniku . Są Świeta i zalezy mi na pokojowych stosunkach z Tobą
Ostatnio edytowany przez: hPS, 25 grudnia 2005, 22:46 [1 raz(y)]
Odp: Pchli targ - 25/12/2005 22:56
Nie jestem hooliganem tylko jest to moje zainteresowanie ciulu.
Nie mam po co Cie odblokowywac bo nie mam akurat czasu na takie pier*olenie.
A najlepiej by bylo jak bys dal se spokoj z napinaniem na necie bo niczego nie osiagniesz chlopcze...
Ps.Ty pewnie jestes hooligan wiec nie mamny o czym gadac;>
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.