Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Świata 2010 w RPA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RC
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 17:23
no i sędziowie zrobili wała roku...takie mistrzostwa nie mają sensu

Bukowe
Tasior
Kibic
Na forum od 6510 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 17:25
4

Dziękuję dobranoc.

Jebać sędziów jebać!

:(

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
Święty
Kibic
Na forum od 7421 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 17:26
Kurwa.. Szkoda w chuj.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
szpadel*
Kibic
Na forum od 6663 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 17:27
A dupie z takimi mistrzostwami,już mi tylko Albicelestes zostali.

Nie wiem jak dla was,ale dla mnie to są pierwsze mistrzostwa od dawna,która nie mają klimatu,może to przez te wuwuzele ale czegoś mi brakuje,zawsze z Wielkim oczekiwaniem odliczałem godziny do każdego meczu a teraz mam ogólnie wyłożone na nie.Powinno się zakazać organizowania meczów w takich krajach jak Rpa czy Korea.

Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 27 czerwca 2010, 17:40 [2 raz(y)]

RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 17:29
Nawet ci, którzy nienawidzą Anglików powinni teraz sądzić to samo. Gdyby w drugiej połowie było 2:2, Anglicy dalej by spokojnie grali 3/4 w obronie więc Niemcy mogliby tylko obijać się tak jak pod koniec pierwszej połowy. A tak zostaje jeden wolny Barry i co zrobić? Parodia...

Bukowe
arik
Kibic
Na forum od 6388 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 17:50

x-pack napisał:  
ja tam jestem przeciwny wprowadzaniu powtorek to sport wszytsko moze sie zdarzyc raz sedzia pomoze tobie raz innym to jest wlasnie caly smaczek piłki to własnie ta dramaturgia ktora chce sie ogladac o ktorej potem glosno sie mowi przez lata takie moje zdanie a meczyk naprawde mega ;)

Co innego, gdy sędzia podyktuje niesłusznie rzut wolny za faul, bo to jest jakby nie do końca ustalone, a co innego, gdy piłka wpada prawie metr do bramki i nie jest uznawany gol.

Obrazek png wstawiony na forum
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8215 dni

**

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 17:55

RC napisał:  
Nawet ci, którzy nienawidzą Anglików powinni teraz sądzić to samo. Gdyby w drugiej połowie było 2:2, Anglicy dalej by spokojnie grali 3/4 w obronie więc Niemcy mogliby tylko obijać się tak jak pod koniec pierwszej połowy. A tak zostaje jeden wolny Barry i co zrobić? Parodia...

Wielbłąd sędziego ustawił mecz, ale można powiedzieć historia zatoczyła koło i po 66 kiedy Anglicy dostali gola, którego nie było teraz nie dostali, który był w meczu z Niemcami.

Nie kibicuje na tym mundialu żadnej z tych drużyn, ale w tym meczu byłem za Niemcami a czemu przez tą Angielską magalomanię, którzy zawsze uważają, że są najlepsi wszystko mają naj... A drużynę na tym mundialu mają co najmniej średnią.

Był to na razie najlepszy mecz na mudialu. A w 1/4 liczę na Argentynę, mam nadzieje, że w przeciwieństwie do 2006 nie będą mieli przeciwko sobie sędziego. Czekam na lament wielce skrzywdzonej Angielskiej prasy, ciekaw jestem czemu tak nie lamentowali jak ruda małpa Schols przyjmował sobie piłkę ręką w meczu z Nami i potem strzelił gola.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 17:58
No nie ma klimatu, jedyne co mi sie wyrylo w pamieci to te wuwuzele zasrane. no i to ze to sa kolejne mistrzostwa z "obiektywnymi" komentatorami. "w pelni zasluzone zwyciestwo niemcow"... ciekawe co by szwabki graly jakby bylo 2:2 i anglicy sie nie musieli odkrywac. co do powtorek to sa one niepotrzebne bo wystarczy zrobic cos takiego jak w lidze europejskiej czyli 2 sedziow za bramkami. wtedy takich rodzynkow jak dzis czy tu by nie bylo. z drugiej strony mysle ze nikt z nas by nie lamentowal jakby to szwabom nie uznali;) teraz fifa sobie moze protokoly pisac, sedzia moze sie przyznawac do bledu a i tak nie zmieni to faktu ze anglicy zostali wydymani i niemcy graja dalej. taka prawda. po henrym tez duzo sie mowilo i nic sie nie zmienilo. ale tu platini zadzialal bo jego ukochana armia z importu awansowala na mundial "w wielkim stylu". jestem zdegustowany i mam nadzieje ze Argentyna niemieckie kebaby zje w 90minutach;]

Ostatnio edytowany przez: tribu, 27 czerwca 2010, 18:05 [1 raz(y)]

100% PD
avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 18:23
Panowie Panowie?!?! Jaka Argentyna?:P Dzisiaj Meksyk pociśnie Argentynę!

Smutne jest, że angole w swoim najlepszym meczu na mundialu przegrali- i to dosc wysoko (i nie zasluzenie!). I nie wążne jacy by nie byli anglicy, to nigdy nie bede kibicowal niemiaszkom!! Zreszta niech "synowie albionu" podniecaja sie poki moga bo za 10 lat to bedzie Anglianistan...

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 18:33

tribu napisał:  
co do powtorek to sa one niepotrzebne bo wystarczy zrobic cos takiego jak w lidze europejskiej czyli 2 sedziow za bramkami. wtedy takich rodzynkow jak dzis czy tu by nie bylo.]

tribu, nie wiem czy wiesz:) ale w LE nawet z tymi dodatkowymi sędziami przy polu karnym były kwiatki, tak więc dla mnie nie jest to rozwiązanie optymalne.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 6154 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 18:50
Obrazek jpg wstawiony na forum

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 18:53
juz mnie wkurwia to cale zrzucanie winy za nasze mistrzostwa z 2008 na webba. jakby nasze "gwiazdki" cos graly to by ten karny gowno Austrii dal. a ze grali piach to trudno. a z tego co pamietam to "perejro" bramke ze spalonego dla nas strzelil. a dzisiaj polacy nie sa raczej za anglikami tylko przeciwko szwabom:) jakby inne druzyny graly to by takiego wielkiego halo raczej nie bylo

100% PD
Porto
Kibic
Na forum od 7375 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 19:41
Niestety sędzia liniowy załatwił anglików, na 99% anglicy mecz by wygrali bo szwabki już po pierwszej bramce miały pełne gacie kwasny Zobaczcie sobie w powtórce gdzie stoi liniowy w momencie kiedy piłka odbija się od poprzeczki, nigdy nie biegałem wdłuż linii ale nie wierzę że nie widać jak piłka wpada do bramki grubo metr za linią :o Mam nadzieję że Albicelestes ograją w następnej rundzie Szwabów.
Za niecałą godzinkę znowu meksykańscy kibice będą krzyczeć ten okrzyk po wybiciu piłki przez portero rywali, ktoś wogóle wie co oni tam krzyczą ???
Szkoda tylko że mecz komentować będzie Szpaku, na samą myśl o "Masczerano" żygać mi się chce wkurwiony wczoraj Iwański rozłożył mnie na łopatki mówiąc że Meksyk leży w Ameryce południowej i wymawianiem nazwiska Fucile: "Fusil" skąd oni biorą tych komentatorów olaboga

Castaway
Kibic
Na forum od 6795 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 20:53
ma ktoś linka z tej nieuznanej bramki?

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 20:56
CO TO KURWA MA BYC??!!??! 2 metry spalonego, przesada!

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Rch.
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 20:57
kurwa kolejny błąd! bramka z 2 metrowego spalonego!

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

znowu sędziowie w roli głównej. Co prawda kibicuje Argentynie ale wolałbym, żeby wygrała czysto

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Tasior
Kibic
Na forum od 6510 dni

*

Sędziowie sobie w kulki lecą!!! 2 sytuacje jednego dnia! Kurwa jak tak można!!!

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8892 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 20:58
kurwa jaki spalony, 2 metry

masakra,

co to za mistrzostwa

szpadel*
Kibic
Na forum od 6663 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 27/06/2010 20:58
Kibicuję Argentynie,ale robi się to po prostu niesmaczne,ileż można :/

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763361707 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005