Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
malcoolm
Ultraoptymista
IP: zapisany
Na forum od 8016 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 00:59
Uściskaj LEO! :)

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 09:05
Obrazek jpg wstawiony na forum

przesada :]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8016 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 10:56

Cytat:  
Klagenfurt > Pobili się kibice Polski i Niemiec

W Klagenfurcie doszło do rozróby z udziałem polskich i niemieckich pseudokibiców. Policja zatrzymała 7 osób, najprawdopodobniej wszyscy to Niemcy.

Kibice spotkali się na jednej z ulic ze stoiskami gastronomicznymi. Najpierw obrzucali się kubkami po piwie, potem doszło do rękoczynów.

gs24.pl

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7529 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 11:06
Obrazek jpg wstawiony na forum
Obrzucili się kuflami i odrazu zadyma

YAKIN
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 14:11
tak troche z innej beczki...nie przeszkadza wam to że nie ma podczas transmisji aktualnego wyniku meczu oraz czasu?? Mnie to cholernie drażni!

POGOŃ 100% SZCZECIN
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 14:15

YAKIN napisał:  
tak troche z innej beczki...nie przeszkadza wam to że nie ma podczas transmisji aktualnego wyniku meczu oraz czasu?? Mnie to cholernie drażni!

To samo. Dziwne, że relacje w pełni profesjonalne, wszystko w najlepszym porządku a taki problem mają z umieszczeniem czasu, wyników i nazw drużyn.

Scarface
Kibic
Na forum od 7756 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 15:16
Zbiera haracz w postaci abonamentu, a meczów Euro 2008 w TVP nie obejrzymy. Tak o prezesie telewizji publicznej Andrzeju Urbańskim, o tym, że nie kupił praw do meczów mówił w Radiu ZET szef klubu PO, Zbigniew Chlebowski.
Dymisja powinna spotkać i Urbańskiego, i szefa sportu w TVP, Roberta Korzeniowskiego – dodaje Chlebowski.

Dokładnie z jakiej kurwa racji jestem zmuszony oglądać mecze po niemiecku na ZDF kurwa jego mać, w ostatniej chwili TVP odkupiła prawa do pokazania 2 czy 3 minut skrótu po prostu super tak więc na co idzie ta kasa bo nie ma formuły1, mistrzostw europy, ligi czy pucharu, tenisa, żużla czy hokeja w zasadzie to nie ma prawie wogóle dobrego sportu w publicznej telewizji w każdym innym kraju europy w publicznej telewizji jest cała masa sportu na europejskim i światowym poziomie więc na chuj wogóle ta publiczna telewizja żeby obejrzeć M jak miłośc czy Plebanię.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8016 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 15:17
lecą przecież na POLSACIE otwartym ..

Scarface
Kibic
Na forum od 7756 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 15:36
Ja się wypowiadałem w imieniu posiadaczy Cyfry+

odpowiedź na niemiecką napinke medialną

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
ArP
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 16:18

Scarface napisał:  

Dokładnie z jakiej kurwa racji jestem zmuszony oglądać mecze po niemiecku na ZDF kurwa jego mać, w ostatniej chwili TVP odkupiła prawa do pokazania 2 czy 3 minut skrótu po prostu super tak więc na co idzie ta kasa bo nie ma formuły1, mistrzostw europy, ligi czy pucharu, tenisa, żużla czy hokeja w zasadzie to nie ma prawie wogóle dobrego sportu w publicznej telewizji w każdym innym kraju europy w publicznej telewizji jest cała masa sportu na europejskim i światowym poziomie więc na chuj wogóle ta publiczna telewizja żeby obejrzeć M jak miłośc czy Plebanię.

na co idzie kasa? na np. fikołki Nataszy Urbańskiej, gwiazdy na lodzie i tym podobne kurwa bzdety, na to kasa jest zawsze

Pogoń Szczecin MKS!
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 17:00

Scarface napisał:  
Ja się wypowiadałem w imieniu posiadaczy Cyfry+

odpowiedź na niemiecką napinke medialną

Ja mam taką samą sytuacje jak ty, jedyne co pozytywne w relacjach zdf jest fakt ze oni w standardzie mają relacje w formacie 16/9.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
AMS
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 22:31
Jezeli chodzi o mecz z Niemcami
1 spaleni na starcie
2 bez pomyslu
3 bez ambicji
4 boje sie co bedzie dalej

A ja i tak wierzyc nie przestane...
TommyBoy
Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 22:36
Ehhhh, jak zawsze - wielkie oczekiwania i wielkie rozczarowanie. slabo obrona, Krzynowek niespecjalnie, Smolarek, Zurawski bardzo słabo, Dudka katastrofa, Lewandowski przecietnie. Jedyny pozytyw to gra Rogera....
A Niemcy - wyjda z grupy i to wszystko...

Lrd
Moderator**
Na forum od 7577 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 22:38
hitlerowskie kurwy .. Rozstrzelałbym wszystkich

Against modern wszystko!
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 23:11
i chuj... na pocieszenie zostaje kubica...
co ciekawe jednym z najlepszych zawodnikow byl roger ktory gral totalnie bez kompleksow w przeciwienstwie do reszty.
na minus: zurawski, lobodzinski i golanski(co ta pala zrobila przy drugiej bramce?!?!?!)
druga polowa w sumie calkiem fajna, jak tak z austria zagramy to moze byc niezle, co do niemcow to mowilem juz wiele razy ze po II wś powinni ich rozwiazac i podzielic a nie zostawiac;) i teraz to oni maja stadiony i autostrady a nie my...

100% PD
Paula19mks
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 23:23
no coz znowu byly nadzieje i znowu nic nie wyszlo...:( w czwartek dla Austri i Polski bedzie to mecz o zycie wiec napewno bedzie ciekawie..Roger dla mnie najlepszy zawodnik w naszej ekipie Smolarek w ogole nie widoczny Krzynowek tez slabo eh..:( Gramy do Końca Polacy gramy do końca!!!

Zawsze w moim sercu tylko Pogoń Szczecinska!
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7529 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 23:35
Najważniejsze że walczyli! Ale bez obrony i ataku meczu sie nie wygra. Boczni obrońcy tragedia niemcy na skrzydłach mieli za dużo swobody i robili co chcieli. Żurawski niewidoczny kompletnie. Lewandowski aktywny ale nie dokładny. Był moment że nasi mieli przewage ale z przodu brakowało wykończenia. To co zrobili obrońcy przy drugim golu to brak słów. Mimo że przeciwny jestem takim akcjom jak naturalizacja Rogera ale to on ożywił naszą grę w drugiej połowie.
2 lata temu jak przegraliśmy po golu Neuvilla na sekudny przed końcem płakałem, dziś ta porażka nie boli aż tak jak tamten mecz.
P.S. w drużynie niemiec najlepszy polak, a u nas ... brazylijczyk - słowa J.Tomaszewskiego

avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 23:37
na pewno lepiej pokazali sie nasi gracze w tym meczu, niz w tym z przed 2 lat. przy odrobinie szczescia mozna bylo uzyskac korzystny wynik. bardzo widac brak błaszyczkowskiego, lobo jest zbyt slaby- zero dryblingu nie mowiac juz o wrzutkach,
na plus trzeba zaliczyc wystep rogera, ktory ozywil znaczaco nasza gre (nie rozmywajmy tematu o to czy powinien grac czy nie)

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 23:37
Atmosfera w strefie kibica Tyskie na Jasnych Błoniach, zajebista :)

Sam mecz ... Wielkie rozczarowanie. Zero koncepcji na grę ... Jedyną pociechą jest gra Rogera.

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
YAKIN
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 08/06/2008 23:39
Gramy do końca nie ma co... Jeszcze dwa mecze i trzeba powalczyc!!! W naszej drużynie najlepszy...brazylijczyk.. Taka prawda

POGOŃ 100% SZCZECIN
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763388414 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005