Potwierdzam ogladałem tam mecze MŚ 2006 naprawde lokal duży wyświetlacz bardzo dobry a jak kobieta sie nudzi może sobie zagrac w bilarda mejscówka sprawdzona i godna polecenia ludzią którzy nie lubią jak w Pubie brak powietrza do odychania
Zresztą sami mozecie sprawdzić http://www.freeball.com.pl/
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
w ten sposób omijaja przepisy prawa i brak zezwolenia na sprzedaz alkoholu - niby ze impreza zamknieta, nie trzeba miec wtedy zezwolenia. te zaproszenia na pewno ktos bedzie rozdawal przy wejsciu.
Odp: Strefa kibica na bloniach - 04/06/2008 14:26
Tony Montana dzięki.
Dzisiaj przechodząc rajskiego przejściem podziemnym z dwóch plakatów Tyskiego jeden został zerwany i jest już tylko jeden ciekawe na jak długo
Odp: Strefa kibica na bloniach - 04/06/2008 18:06
dzis jak bylem w strefie zeby sie zorientowac co do niedzieli i czy jakos miejsca mozna rezerwowac to mi koles powiedzial ze kto pierwszy ten lepszy a jak sie spytalem o ktorej radzi przyjsc zeby dobra miejscowe zajac powiedzial ze kolo 13-14 z kolei tyskie chyba zadnego duzego telebimu nie ustawi wszystko pod namiotem bedzie:/ (przynajmniej tak ochroniarz powiedzial ;p )
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Strefa kibica na bloniach - 05/06/2008 19:53
bylem dzis na bloniach i sie raczej nie zanosi zeby telebim byl ustawiony na zewnatrz...w champions club (w galaxy) mozna rezerwowac - loza na 10 osob kosztuje 100zl (nie wiem czy jeszcze zostala jakas, ale sa tez mniejsze) jakby ktos byl zainteresowany podaje tel: 091-483-93-99...w multikinie bilet na Polske kosztuje 17 i 20 zł (z browarami wyjdzie troche drogo)...
to na lewo od wejscia jest oswietleniem czy telebimem? jak telebim to go dzisiaj nie bylo, a w namiocie to sie zmiescy 1000 dzielone przez 10....
Ostatnio edytowany przez: avelyn, 7 czerwca 2008, 20:17 [1 raz(y)]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Strefa kibica na bloniach - 07/06/2008 20:26
Poważne pytanie : Strefa Warki (ta przy galaxy) godzina 19.. co będzie lecieć Kubica czy mecz ? Bo jesli mecz to się nie opyla wczesniej przychodzić... jak myślicie ?
Pytałem kelnerki o niedziele : wstęp od 12:00, kto pierwszy ten lepszy, rezerwacji brak
Odp: Strefa kibica na bloniach - 07/06/2008 23:29
Czyli z tego co tu czytam to wnioskuje że straszna lipa jutro z tym meczem. bo na błonie to trzeba bedzie jechać o 7 rano czy chuj wie o której aby go sobie obejrzeć spokojnie. Więc chyba pozostaje mi oglądanie u siebie z browarem w ręku i porkiem w gębie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763382201 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.