Odp: Gdzie na prawko? - 14/04/2007 12:42
Jak by ktos sie kiedys zastanawial gdzie uderzyc to polecam www.automaniak.szczecin.pl .Wlascicielem i instruktorem jest nasz kolega forumowicz Ali.Polecam
Edit:Aha i co wazne to ze godzin jazdy jest 33 a nie 30.I Bonusik dla kibicowMowicie ze jestescie z forum Pogononline to macie jeszcze jedna godzinke gratis.Pozdro
Ostatnio edytowany przez: spagetti, 14 kwietnia 2007, 12:51 [1 raz(y)]
Odp: Gdzie na prawko? - 14/04/2007 13:21
Równiez jak paru tutejszych forumowiczów zdawałem u Igielskiego. Moim instruktorem był pan Pal i bardzo miło wspominam z nim jazdy. Sympatyczny facet i w dodatku nauczył mnie jezdzic a nie bede ukrywal iż nie jestem stworzony do kierownicy
Autostrade miałem z panem O. ale ten dziad już mnie wkurwiał
Ogółem polecam Iegielskiego. Dobrze uczą , sporo instruktorów wiec bez problemowo można ustalać sobie godziny jazd.
Odp: Gdzie na prawko? - 01/07/2007 13:51
Mam pytanie do tych co robili w Igielskim. Kogo najlepiej brać jak instruktora na jazdy ? Kogo polecacie ? Lepiej faceta czy kobietę ? Dodam, że jestem zielony i muszę mieć kogoś cierpliwego Ogólnie wiem, że sami mi kogoś dadzą ale wolałbym mieć jakieś opinie żeby ciągle nie zmieniać.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jeśli jest możliwość to bierz instruktura o nazwisku Ozga (mogło mi się coś poprzestawiać, ale mniej więcej tak się nazywał), w porządku facet, i fajnie się z nim jeździło.
Odp: Gdzie na prawko? - 01/07/2007 16:30
no właśnie o Prusiewiczu słyszałem dużo dobrych opinii, poza tym jeszcze chwalą Kondejewskiego i Zagórskiego, kolega mi także polecał panią Sadkę (czy jakoś tak ), w sumie i tak będę miał kilku bo wątpię że całość przejeżdzę z 1-2 instruktorami...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Mam pytanie do tych co robili w Igielskim. Kogo najlepiej brać jak instruktora na jazdy ? Kogo polecacie ? Lepiej faceta czy kobietę ? Dodam, że jestem zielony i muszę mieć kogoś cierpliwego Ogólnie wiem, że sami mi kogoś dadzą ale wolałbym mieć jakieś opinie żeby ciągle nie zmieniać.
Jeśli jest możliwość to bierz instruktura o nazwisku Ozga (mogło mi się coś poprzestawiać, ale mniej więcej tak się nazywał), w porządku facet, i fajnie się z nim jeździło.
Mnie za to wkurwiał nie miłosiernie ;]
Załatw sobie jazdy z Prusiewiczem , sympatyczny gość.
Mnie tam się dobrze z nim jeździło, prawie wszystkie jazdy z nim miałem. Parę z Prusiewiczem też wyjeździłe, w porządku typ.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.