Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> kara smierci w Polsce << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Tony Montana
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7526 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 07/03/2006 12:14

elo napisał:  

Tony Montana napisał:  
Pamietaj, ze aborcja to nie obowiazek, TO PRAWO, z ktorego nie trzeba korzystac. Jestes przeciwna aborcji, uwazasz ze to grzech? To jej nie wykonywuj. Ale daj innym mozliwosc wyboru. Czesto niechciana ciaza rujnuje zycie ludziom bardzo mlodym. Nalezy dac szanse na normalne zycie.
Reasumujac, zgadzam sie ze lepiej zapobiegac niz leczyc. Lecz w sytuacji gdy utrudnia sie zapobieganie a leczenie jest zakazane pozostaje podziemie. W Polsce co roku wykonuje sie co njmniej 100 tys. aborcji. To o czyms swiadczy. Zakaz aborcji nie przynosi redukcji liczby, powoduje tylko zejscie do podziemia.

Więc chłopcze będę musiał Cię uświadomić, bo przecież masz prawo nie wiedzieć. Otóż aborcja to przestępstwo, a nie prawo, więc pamiętaj o tym, bo możesz po nakłonieniu przez Ciebie jakiej kolwiek kobiety do tego aby zabiła swoje dziecko, trafić w to samo miejsce, gdzie przebywają ci ludzie o których pisaliśmy w tym temacie, czyli więzienie :D

Nie musisz mnie uswiadamiac chlopcze, ze to przestepstwo. Mysle, ze wiem o tym wiecej niz ty. To, ze to niestety dziasiaj jest przestepstwem, nie znaczy, ze nie wolno walczyc o dekryminalizacje. Kiedys posiadanie radioodbiornikow tez bywalo zakazane, co nie znaczylo ze nie mozna z zakazem walczyc. Ja jestem odpowiedzialnym mlodym czlowiekiem :D i nie musze namawiac do aborcji, wole zapobiegac ciazy.
ps. jak juz tak wyskakujesz z zagrozeniem karnym. Cholernie trudno cos takiego udowodnic, wiec po co sie przejmowac.
ps2. sa kraje gdzie to nie jest przestepstwem, wystarczy kobiete namowic do aborcji podczas wyjazdu na zakupy do Niemiec :P. A na szczescie Kobieta nie ponosi odpowiedizalnosci za dokonanie aborcji.

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
elo
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 07/03/2006 12:23
Przypominam Tony Montano, że temat tu obowiązujący to kara śmierci, więc go nie zmieniaj, a Twoje zwyrodniałe poglądy na temat zabijania życia nienarodzonego pozostawię bez komentarza, bedzie to najbardziej wymowne.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: kara smierci w Polsce - 07/03/2006 12:24

Tony Montana napisał:  

Shee napisał:  

jak dla mnie zastanawiac sie powinno przed poczeciem, a nie skazywac na smierc niewinna istote za wlasna glupote i nieodpowiedzialnosc... I tyle...

Mysle ze to jest bardzo madre zdanie, z ktorym sie zgodze Tyle, ze ci ktorzy sa przeciwni aborcji (mowie o politykach) odrzucaja jednoczesnie wychowanie seksualne i prawo do powszechnej antykoncepcji, ktora rozumiem jako dotowanie srodkow antykoncepcyjnych. Moze to sie tobie wydawac dziwne, ale sa mlodzi ludzie (zreszta nie tylko mlodzi) ktorych wiedza zatrzymala sie na poziomie dyskusji o pszczolkach i kwiatkach. A brak edukacji seksualnej a takze podjecia tych spraw przez media (nie mowie tu o gazetach typu bravo) powoduje niemoznosc poprawienia wiedzy. I w ten sposob pojawiaja sie niechciane dzieci, ktore sa katowane. Ja sie pytam, co jest lepsze: aborcja czy skazanie na zycie w straszliwych warunkach, katowanie przez pijanego konkubenta matki, czesto konczace sie smiercia lub trwalym kalectwem? Ja wybieram aborcje, jako bardziej humanitarna. Pamietaj, ze aborcja to nie obowiazek, TO PRAWO, z ktorego nie trzeba korzystac. Jestes przeciwna aborcji, uwazasz ze to grzech? To jej nie wykonywuj. Ale daj innym mozliwosc wyboru. Czesto niechciana ciaza rujnuje zycie ludziom bardzo mlodym. Nalezy dac szanse na normalne zycie.
Reasumujac, zgadzam sie ze lepiej zapobiegac niz leczyc. Lecz w sytuacji gdy utrudnia sie zapobieganie a leczenie jest zakazane pozostaje podziemie. W Polsce co roku wykonuje sie co njmniej 100 tys. aborcji. To o czyms swiadczy. Zakaz aborcji nie przynosi redukcji liczby, powoduje tylko zejscie do podziemia.

masz prawo miec takie zdanie. Jak najbardziej. Zgodze sie z Toba, ze edukacja seksualna Polakow to jedna wielka tragedia (ja edukuje seksualnie, ale starsze pokolenie, wiec danych na ten temat mi nie brak...). Jednak moje zdanie nma temat aborcji jest jedno - to zbrodnia. I do znudzenia bede powtarzac, ze niczym czesto sie nie rozni od maltretowania narodzonych juz dzieci. U nas powinno sie zmienic procedury adopcyjne (WIESZ, ILE PAR NIE MOZE MIEC WLASNEGO DZIECKA????), rzetelnie prowadzic wychowanie do ZYCIA W RODZINIE (a nie, jak mnie uczono w 7klasie podstawowki, jak nakladac prezerwatywe z wypustkami, miast poznawania swego cyklu i prowadzenia niezwykle waznych obserwacji ), powinno sie uczyc dziewczat znajomosci wlasnego ciala i szacunku do niego (potrzeba tez uczyc szacunku partnera do nas, swiadomosc, czym jest akt seksualny itd.). Wiem, ze seks nie sluzy tylko do prokreacji. Uznaje seks przedmalzenski, ale z pelna swiadomoscia, ze moge zostac Mamusia.

aborcja to cholerna wygoda, latwizna, MORDERSTWO.

Sa przypadki, ze dizecko jest poczete z gwaltu. Nie wiem, jakbym zareagowala. Nie mam pojecia. Ale czemu byloby winne te Dziecko? Ja wierze w Kobiete, w Matke, ktorej macierzynski instynkt i ta bezwarunkowa milosc (ktorej wiekszosc mezczyzn nie umialaby poczuc) pokona wszystko...

Mysl jak chcesz i mow jak chcesz. Problemem naszym jest to, ze kazdy ma swoje przekonania i uparcie przy nich tkwi. Zycze Ci, bys nie musial stawac przed takim dylematem zyciowym, jakim jest "usunac czy nie"... To sa dramaty ludzkie, dlatego o wiele lepiej jest zapobiegac z rozsadkiem i szacunkiem do Nienarodzonych i samych siebie...
Nie ide na skroty, a moim mottem od dawna sa slowa Herberta „ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ”

pozdrawiam :)

Ostatnio edytowany przez: Shee, 8 marca 2006, 12:09 [1 raz(y)]

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Daro
Kibic
Na forum od 8581 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 08/03/2006 00:29

trib napisał:  

Tony Montana napisał:  
5. Kara smierci nie rozwiaze problemow, wbrew pozorom kara dozywotniego gnicia w wiezieniu jest gorsza od smierci. Co nie oznacza, ze nie powinno sie zagonic wiezniow do pracy. Kamieniolomow dzis nie ma, ale mozna ich zatrudnic przy jakiejs innej podlej pracy, np. mogliby segregowac smieci. A zarobione pieniadze powinni przekazywac na rzecz rodzin ofiar. Byloby to sprawiedliwsze

niekoniecznie smieci. wiele innych prac by sie znalazlo: jak byla powodz to przydaliby sie do usypywania walow (bo malo rak do pracy bylo), po powodzi do sprzatania skutkow, teraz nawet w zimie do odsniezania. szefowie zawalonej hali tlumaczyli sie ze nie bylo kasy na odsniezenie. a tacy znudzeni wiezniowie z nizszymi wyrokami "chetnie" by sobie napewno popracowali za wyzywienie. bo co to qrva wczasy sa ze sobie siedza w pierdlu i sie obijaja za pieniadze podatnikow?? obozy pracy by porobili:] tak w ogole to wiezniowie co niektorzy maja rozne zdolnosci: np. znaja sie na elektronice lub mechanicznych rzeczach to tez popracowac w tej branzy by mogli:) kiedys dawno temu ogladalem film (tytulu nie pamietam) w ktorym wiezniowie na maszynach szyli rozne rzeczy, inni cos tam innego robili itp itd. ogolnie warsztaty mieli. czlowiek szybko uczy sie nowych umiejetnosci takze zorganizowanie takiego czegos w Polsce nie byloby glupie - troche frutu za wyrobione produkty by wpadlo do kasy wiezien. tylko checi brak...

Ja bym ich do kopalni wygonil. Praca ciezka. A w razie wypadku - niewielka strata. Do tego, niewiele straznikow potrzebnych, postawic kilku przy wejsciu do szybu, a wiezniom wyznaczyc jakies limity wydobycia. Problem tylko w tym, ze dotychczasowi gornicy moga stracic prace, nalezaloby im zapewnic cos innego do roboty (za godna cene).

http://mandu.pl
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7526 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 08/03/2006 12:21

elo napisał:  
Przypominam Tony Montano, że temat tu obowiązujący to kara śmierci, więc go nie zmieniaj, a Twoje zwyrodniałe poglądy na temat zabijania życia nienarodzonego pozostawię bez komentarza, bedzie to najbardziej wymowne.

W pewnym momencie stal sie takze tematem o aborcji, zreszta ty pierwszy o niej napisales. Moje poglady nie sa zwyrodniale, tylko TY jestes ortodoksem, niczym nie rozniacych sie od islamskich ekstremistow, ktorzy zabijaja ksiezy z powodu publikacji karykatur. Nie cierpie fanatyzmu, nie zaleznie od pochodzenia. Dlatego mowie tobie stanowcze NIE!

elo
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 08/03/2006 12:55

Tony Montana napisał:  
W pewnym momencie stal sie takze tematem o aborcji, zreszta ty pierwszy o niej napisales. Moje poglady nie sa zwyrodniale, tylko TY jestes ortodoksem, niczym nie rozniacych sie od islamskich ekstremistow, ktorzy zabijaja ksiezy z powodu publikacji karykatur. Nie cierpie fanatyzmu, nie zaleznie od pochodzenia. Dlatego mowie tobie stanowcze NIE!

Skrajna nietolerancja przez Ciebie przemawia, chyba cierpisz na brak tożsamości bo uważasz się za liberała, a tyle nienawiści jest w Twoich tekstach niczym nazizm czy komunizm.

Kara śmierci - TAK

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 08/03/2006 16:36

Tony Montana napisał:  

elo napisał:  

Twoje poglądy są zwyrodniałe - w dwudziestoleciu miedzywojennym dostalbyś za to kule w łeb i w ogóle jak ty się zwracasz do starszych kolegów z tego forum "chłopcze"? - czy ty jesteś poważny pisząc że ktoś jest ekstremistą, albo wcześniej piszac że kobieta jesli nie usunie ciąży to będzie w tragicznym stanie i zmarnuje sobie życie - chyba nie znasz statystyk z których to właśnie wynika że kobiety które usunęly ciąże zapadają na chorobę psychiczną ponieważ maja przez całe życie świadomość tego że coś straciły, że to dziecko mogło im towarzyszyć jeszcze do konca życia - przyklad dziewczynki z wielkiej brytani ktora zaszla w ciaze i ktora zdecydowala sie na jej usuniecie jest najbardziej dobitny i tak jest w 60 % przypadkow. Ja mowie stanowcze NIE dla kretynskich komentarzy na tym forum.

DANI
Kibic
Na forum od 7588 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 08/03/2006 17:48

Aras Capone napisał:  

Jeżeli chodzi o kwestię, że nie opłaca ię takich ludzi trzymać w więzieniu, bo idzie na nich zbyt dużo kasy
to pomysłem powinny być obowiązkowe prace dla wszystkich więźniów.

Nie wszyscy wiezniowie(mordercy zabojcy itp, itd.) mogą w więzienu wykonywać jakąs prace wiec Twoj pomysl raczej sie nie sprawdzi.

Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: kara smierci w Polsce - 08/03/2006 17:52

DANI napisał:  

Aras Capone napisał:  

Jeżeli chodzi o kwestię, że nie opłaca ię takich ludzi trzymać w więzieniu, bo idzie na nich zbyt dużo kasy

Nie wszyscy wiezniowie(mordercy zabojcy itp, itd.) mogą w więzienu wykonywać jakąs prace wiec Twoj pomysl raczej sie nie sprawdzi.

W niektorych stanach wlasnie ludzie z najciezszymi wyrokami musza wykonywac ciezkie prace, jest to jedna z form kary.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
avelyn
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 08/03/2006 17:58

Cytat:  
Twoje poglądy są zwyrodniałe - w dwudziestoleciu miedzywojennym dostalbyś za to kule w łeb

to, ze sa inne niz twoje czyni je zwyrodnialymy? bo roznia sie od twojego swiatopogladu? jakbys nie zauwazyl nie zyjemy w dwudziestoleci miedzywojennym, na cale szczescie.

ja jestem za kara smierci, a czemu? bo biblia na to pozwala :)
aborcja- przeciw- przeciez po urodzeniu mozn oddac dziecko do aborcji..........slyszalem tez, ze w warszawie jest szpital przed ktorym stoi kolyska, gdzie mozna umiescic niechciane dziecko....zamiast zabijac je i wrzucac do kontenera :/

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
avelyn
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 08/03/2006 17:59
delete

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
elo
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 08/03/2006 18:27

avelyn napisał:  

Cytat:  
Twoje poglądy są zwyrodniałe - w dwudziestoleciu miedzywojennym dostalbyś za to kule w łeb

to, ze sa inne niz twoje czyni je zwyrodnialymy? bo roznia sie od twojego swiatopogladu? jakbys nie zauwazyl nie zyjemy w dwudziestoleci miedzywojennym, na cale szczescie.

ja jestem za kara smierci, a czemu? bo biblia na to pozwala :)
aborcja- przeciw- przeciez po urodzeniu mozn oddac dziecko do aborcji..........slyszalem tez, ze w warszawie jest szpital przed ktorym stoi kolyska, gdzie mozna umiescic niechciane dziecko....zamiast zabijac je i wrzucac do kontenera :/

Jak pogląd który daje przyzwolenie zabijaniu dzieci można nazwać inaczej jak nie zwyrodniałym.

P.S. Oczywiście koledze w drugiej linijce od dołu chodziło zapewne, o oddanie dziecka do adopcji ;)

avelyn
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 09/03/2006 11:48

elo napisał:  

P.S. Oczywiście koledze w drugiej linijce od dołu chodziło zapewne, o oddanie dziecka do adopcji ;)

:D z rozpedu zle napisalem :)

Ludwig von Mises
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7526 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 09/03/2006 13:38

narodowiec napisał:  

Twoje poglądy są zwyrodniałe - w dwudziestoleciu miedzywojennym dostalbyś za to kule w łeb i w ogóle jak ty się zwracasz do starszych kolegów z tego forum "chłopcze"? - czy ty jesteś poważny pisząc że ktoś jest ekstremistą, albo wcześniej piszac że kobieta jesli nie usunie ciąży to będzie w tragicznym stanie i zmarnuje sobie życie - chyba nie znasz statystyk z których to właśnie wynika że kobiety które usunęly ciąże zapadają na chorobę psychiczną ponieważ maja przez całe życie świadomość tego że coś straciły, że to dziecko mogło im towarzyszyć jeszcze do konca życia - przyklad dziewczynki z wielkiej brytani ktora zaszla w ciaze i ktora zdecydowala sie na jej usuniecie jest najbardziej dobitny i tak jest w 60 % przypadkow. Ja mowie stanowcze NIE dla kretynskich komentarzy na tym forum.

Nie znam zadnych statystyk dotyczacych zapadania kobiet na choroby psychiczne po aborcji. Bo ich nie ma? Prosze o znalezienie takich, jesli sa. Tylko niech nie pochodza ze stron typu mlodziezy wszechpolskiej, bo wtedy nie sa wiarygodne. Przyklad jakiejs dziewczynki z Wlk. Brytanii nic mi nie mowi, nie mozna wnioskowac przez analogie z jednego przykladu.
A co do kulki w łeb. Żyleś w dwudziestoleciu miedzywojennym, ze wiesz za co sie dostawalo kulkę? Czyzbys byl wielkim fanem Eligiusza Niewiadomskiego?
Moje poglady nie sa zwyrodniale, zwyrodniale sa poglady, ktore kaza usmiercac ludzi za przekonania i wyrazanie wlasnego zdania. . W ten sposob ty sam zrownales sie ze stalinowskimi oprawcami, ktorzy karali smierca ludzi majacych inne poglady.
ps. jestesmy raczej rowiesnikami, wiec nie zwracam sie do "starszych kolegow".

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 09/03/2006 14:33

Tony Montana napisał:  

narodowiec napisał:  

Nie znam zadnych statystyk dotyczacych zapadania kobiet na choroby psychiczne po aborcji. Bo ich nie ma? Prosze o znalezienie takich, jesli sa. Tylko niech nie pochodza ze stron typu mlodziezy wszechpolskiej, bo wtedy nie sa wiarygodne. Przyklad jakiejs dziewczynki z Wlk. Brytanii nic mi nie mowi, nie mozna wnioskowac przez analogie z jednego przykladu.
A co do kulki w łeb. Żyleś w dwudziestoleciu miedzywojennym, ze wiesz za co sie dostawalo kulkę? Czyzbys byl wielkim fanem Eligiusza Niewiadomskiego?
Moje poglady nie sa zwyrodniale, zwyrodniale sa poglady, ktore kaza usmiercac ludzi za przekonania i wyrazanie wlasnego zdania. . W ten sposob ty sam zrownales sie ze stalinowskimi oprawcami, ktorzy karali smierca ludzi majacych inne poglady.

hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihihihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi NAPRAWDE POWALAJĄCE TO CO PISZESZ hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihihihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi KOLEJNY DOWOD TWOJEJ GŁUPOTY

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7526 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 10/03/2006 14:03

narodowiec napisał:  

Tony Montana napisał:  

narodowiec napisał:  

hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihihihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi NAPRAWDE POWALAJĄCE TO CO PISZESZ hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihihihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi KOLEJNY DOWOD TWOJEJ GŁUPOTY

Koledze argumenty sie skonczyly. Typowe dla mlodowszechpolskich chlopaczkow. I kto tu mowi o glupocie. no comments.

elo
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 10/03/2006 15:24
Dopóki nie będzie kary śmierci to dalej będą ginąć dzieci od rąk zboczeńców. Ile jeszcze Mateuszków musi umrzeć aby Polacy to zrozumieli?!

ekil
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 10/03/2006 16:04
Ja powiem, ze nie kazdy czlowiek zasluguje na smierc nawet za to co zrobi. Czasem jest to choroba psychiczna, siegająca az do czasów dziecinnstwa(przyszlego mordercy,kradzieja, itp.), za co takiego czlowieka winic ? Odpowiem pytaniem: za to że zamordowal, za blędy jego rodziców, za środowisko w którym sie wychowywal i znajdowal... ? Tożto nie jego wina, ze jest kim jest. Mozna za to obwiniac państwo, bezrobocie, mala placa, brak srodkow do zycia... Panstwo samo "wychowuje" takich obywateli.

Z drugiej strony kara smierci powinna byc wprowadzona dla morderców seryjnych (troche filmami zapachnialo ale co tam ;P ), i za morderstwa ze szczegolnym okrucienstwem... czyt. dzieciobójstwo. Znając Polski system kara śmeirci nie zostanie wprowadzona, ale w polemika mozna sie wdac.

Moze ktos napisal cos podobnego w tym temacie nie wiem, nie czytalem go calego- ksiazke moznaby napisac. :)

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 10/03/2006 16:06

Tony Montana napisał:  

narodowiec napisał:  

Tony Montana napisał:  

narodowiec napisał:  

Koledze argumenty sie skonczyly. Typowe dla mlodowszechpolskich chlopaczkow. I kto tu mowi o glupocie. no comments.

A na co ja mam odpowiadać - odpowiadam na posty ktore sa pisane na poziomie a nie na posty ktore mowia ze sie zrownalem ze stalinowskimi oprawcami. Doszedlem do wniosku ze lepiej nie odpowiadać na bzdure - wole sobie porozmawiac z ludżmi którzy maja coś do powiedzenia, reprezentuja takie poglady ktore w sposob rzeczowy argumentuja, a nie pisza o wyrostakach robaczowych albo o tym ze pisze pod 3 nickami - co mnie juz najbardziej rozwalilo. Twoje posty nie stanowily by problemu, jeśli chodzi o odpowiedz na nie nawet bardziej ogarnietemu kilkunastolatkowi - mysle ze na takim infantylnym poziomie sie znajduja i sa pisane, dlatego moj poglad jest jasny na odpisywanie tobie - poprostu nie ma co odpisywac na kretynskie wpisy taki ja ten wyzej zarzucajacy mi stalinizm , trzeba sie smiac z tego.
hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihihihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi

UI
Kibic
Na forum od 7775 dni

*

Odp: kara smierci w Polsce - 10/03/2006 17:04

Pszczółek napisał:  

DANI napisał:  

Aras Capone napisał:  

W niektorych stanach wlasnie ludzie z najciezszymi wyrokami musza wykonywac ciezkie prace, jest to jedna z form kary.

Dobrze by było jak by to u Nas chociaż weszło jak kara śmieci nie che wejść

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763426431 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005