Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 21:25
Tego bym sie napewno nie spodziewal iz zajmiemy piate miejsce i to tuz za Niemcami tym bardziej ze indywidualnie nie bylo za ciekawie, Mateja to w pierwszej serii chyba przeskoczyl sam siebie
ogolnie cala czworka zasluzyla na slowa pochwaly ale ja bym najbardziej wyroznil Stocha,chlopak naprawde robi postepy i mam taka nadzieje ze za rok moze dwa bedzie nastepca Adama..
Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 22:06
Jestem zszokowany tym co dzis usłyszalem podczas transmisji.
Szaranowicz za właził w d.... Tajnerowi bez mydełka
Podczas relacji mówi ze moze tych czterech mężczyzn ( Małysz, Mateja, Stoch i Hula) okaże się mężczyznami w przeciwieństwie do Kuttina.
Wszyscy wiedzą o konflikcie Tajner - Kuttin, ale mógłby sobie oszczedzić osobistych wypadów,
Czterometrowy pręt w d.psko Szaranowicza.
Jeszcze większy pręt w d.psko Tajnerowi. Strasznie krytykuje Kuttina za wyniki, brak formy zawodników, itd.
A co On osiągnął jako trener ? Przewiózł sie na plecach Małysza, któregoprzy takiej formie to sprzątaczka z ZUS'u ( nie ublizajac) mogłaby prowadzic. A gdzie byli wtedy pozostali zawodnicy? Tonio "bula" Tajner i inne nieudałoty nie kwalifikowały sie do konkursów
To świadczy jakim byl trenerem.
... az na wymioty sie zbieralo... Zal tylko Kuttina, ze niepotrzebnie sie stresuje. Jak dla mnie jest wybitnym trenerem. ale przy przesie Tajnerze, procz samego nieomylnego boga Tajnera, zaden trener nie bedzie ok. I niestety ma za soba te parszywe dziennikarskie wazeliny...
Na polactwo i popiepszone (popieprzone?) uklady ukladziki to nie ma mocnych I znow jak to u nas bywa - sukces ma miliony ojcow, a porazka jest sierotka Marysia.
Zniszczyli Malysza jak i niszcza teraz Czesi sporami Jande. Wczesniej Wlodarczyk sie nakradl, jak i kazda polaczkowata swinia u koryta, teraz kolejni. U nas to DUPA wszedzie. Nie pamietam, kto to powiedzial, ale powiedzial madrze: "obraz sportu jest zwierciadlem tego, co dzieje sie w panstwie" (jakos tak...). A u nas dzieje sie jak w Burkina Faso czy Lesoto
Szkoda talentu Malysza, bo chlopak ma potencjal. Ale mnie by sie cholera nawet w konkursie ruszania powiekami na czas nie chcialo niczego robic, gdybym wiedziala, ze na moim sukcesie zarabiaja pasozyty, ktorym wszystkie guziki z rozporkow sie wypruly od tego wysysania wszystkiego, co mozliwe, a na koniec nie poczuja sie odpowiedzialni za porazki, tylko za moimi plecami jeszcze szitu narobia...
Zreszta to wszystko mnie wkurza... nie liczylam na zaden medal od poczatku Igrzysk... Niech zdobywa je dwumilionowa (z hakiem) Łotwa czy pięciomilionowa Słowacja...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 21/02/2006 00:05
2 złote medale ma już Estonia która ma tyle mieszkańców co Warszawa.
Szaranowicz dziś rzeczywiście ustanowił nowy rekord wazeliniarstwa...moim zdaniem Kuttin wybitnym trenerem nie jest choć i tak według mnie jest zdecydowanie lepszy niż Tajner i łatwo u nas nie miał bo najpierw współpracował ze złodziejem(Włodarczyk), a później z człowiekiem który go nienawidzi i rzuca mu kłody pod nogi(Tajner).
A siła Tajnera nadal działa...nie bez przyczyny Toni Tajner jeździ na zawody PK gdy lepsi od niego skaczą co najwyżej w FIS Cup.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 21/02/2006 14:29
nad spodziewanie dobrze zaprezentowali sie polscy skoczkowie w wczorajszym konkursie drużynowym z 5 miejsca mozemy być zadowoleni wszysty nasi skoczkowie skakali równo mnie najbardziej żdziwił robert mateja który uzyskał w pierwszym skoku aż 126m
No nie wiem, szansa na 4 miejsce była - owszem, ale tylko po 1 serii, później Uhrmann pokazał, że jeszcze nam do Niemiec trochę brakuje... Z Herrem Niemcy mogliby spokojnie powalczyć o medal. Zdziwiła mnie decyzja z Ingebrigstenem, który zawalił Norwegom imprezkę..
Tak jak pisałem wcześniej Austriacy byli wielkimi faworytami i wygrali.
Niewatpliwie jest to bardzo duży sukces. Jesteśmy piątą reprezentacją na świecie w skokach.
Ostatnio edytowany przez: jns, 21 lutego 2006, 16:27 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763453378 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.