Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7489 dni

*

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 21:21
Dzisiaj w Wyborczej jest aktykul i jakis tam dyrektorek czy prezesik z PKOL mowi ze: dotychczasowe wyniki reprezentantow Polski sa nawet dobre, pytam sie jakie wyniki?:D

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
1973
Kibic
Na forum od 7762 dni

*

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 21:25
Tego bym sie napewno nie spodziewal iz zajmiemy piate miejsce i to tuz za Niemcami tym bardziej ze indywidualnie nie bylo za ciekawie, Mateja to w pierwszej serii chyba przeskoczyl sam siebie :D
ogolnie cala czworka zasluzyla na slowa pochwaly ale ja bym najbardziej wyroznil Stocha,chlopak naprawde robi postepy i mam taka nadzieje ze za rok moze dwa bedzie nastepca Adama.. :)

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7489 dni

*

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 21:32
Jutro o 12.00 zaczyna sie Biathlon-sztafeta 4x7.5km, moze mozee jak chlopaki beda mieli dobry dzien i wszystko bedzie im wychodzic zalapiemy sie do 10:) Zwyciezcow upatrywalbym w Norwegach no i moze w Niemcach.

Posiada ktos sklady sztafet na jutro? pewnie troche za wczesnie ale jak ktos znajdzie to niech wklei....Bzyku?:)

TomY
Kibic
Na forum od 8448 dni

**

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 22:06
Jestem zszokowany tym co dzis usłyszalem podczas transmisji.
Szaranowicz za właził w d.... Tajnerowi bez mydełka
Podczas relacji mówi ze moze tych czterech mężczyzn ( Małysz, Mateja, Stoch i Hula) okaże się mężczyznami w przeciwieństwie do Kuttina.
Wszyscy wiedzą o konflikcie Tajner - Kuttin, ale mógłby sobie oszczedzić osobistych wypadów,
Czterometrowy pręt w d.psko Szaranowicza.

Jeszcze większy pręt w d.psko Tajnerowi. Strasznie krytykuje Kuttina za wyniki, brak formy zawodników, itd.
A co On osiągnął jako trener ? Przewiózł sie na plecach Małysza, któregoprzy takiej formie to sprzątaczka z ZUS'u ( nie ublizajac) mogłaby prowadzic. A gdzie byli wtedy pozostali zawodnicy? Tonio "bula" Tajner i inne nieudałoty nie kwalifikowały sie do konkursów
To świadczy jakim byl trenerem.

Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 22:36

TomY napisał:  
Jestem zszokowany tym co dzis usłyszalem podczas transmisji.
Szaranowicz za właził w d.... Tajnerowi bez mydełka
Podczas relacji mówi ze moze tych czterech mężczyzn ( Małysz, Mateja, Stoch i Hula) okaże się mężczyznami w przeciwieństwie do Kuttina.
Wszyscy wiedzą o konflikcie Tajner - Kuttin, ale mógłby sobie oszczedzić osobistych wypadów,
Czterometrowy pręt w d.psko Szaranowicza.

Jeszcze większy pręt w d.psko Tajnerowi. Strasznie krytykuje Kuttina za wyniki, brak formy zawodników, itd.
A co On osiągnął jako trener ? Przewiózł sie na plecach Małysza, któregoprzy takiej formie to sprzątaczka z ZUS'u ( nie ublizajac) mogłaby prowadzic. A gdzie byli wtedy pozostali zawodnicy? Tonio "bula" Tajner i inne nieudałoty nie kwalifikowały sie do konkursów
To świadczy jakim byl trenerem.

... az na wymioty sie zbieralo... Zal tylko Kuttina, ze niepotrzebnie sie stresuje. Jak dla mnie jest wybitnym trenerem. ale przy przesie Tajnerze, procz samego nieomylnego boga Tajnera, zaden trener nie bedzie ok. I niestety ma za soba te parszywe dziennikarskie wazeliny...

Na polactwo i popiepszone (popieprzone?) uklady ukladziki to nie ma mocnych :) I znow jak to u nas bywa - sukces ma miliony ojcow, a porazka jest sierotka Marysia.
Zniszczyli Malysza jak i niszcza teraz Czesi sporami Jande. Wczesniej Wlodarczyk sie nakradl, jak i kazda polaczkowata swinia u koryta, teraz kolejni. U nas to DUPA wszedzie. Nie pamietam, kto to powiedzial, ale powiedzial madrze: "obraz sportu jest zwierciadlem tego, co dzieje sie w panstwie" (jakos tak...). A u nas dzieje sie jak w Burkina Faso czy Lesoto ;)

Szkoda talentu Malysza, bo chlopak ma potencjal. Ale mnie by sie cholera nawet w konkursie ruszania powiekami na czas nie chcialo niczego robic, gdybym wiedziala, ze na moim sukcesie zarabiaja pasozyty, ktorym wszystkie guziki z rozporkow sie wypruly od tego wysysania wszystkiego, co mozliwe, a na koniec nie poczuja sie odpowiedzialni za porazki, tylko za moimi plecami jeszcze szitu narobia...

Zreszta to wszystko mnie wkurza... nie liczylam na zaden medal od poczatku Igrzysk... Niech zdobywa je dwumilionowa (z hakiem) Łotwa czy pięciomilionowa Słowacja...

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 21/02/2006 00:05
2 złote medale ma już Estonia która ma tyle mieszkańców co Warszawa.
Szaranowicz dziś rzeczywiście ustanowił nowy rekord wazeliniarstwa...moim zdaniem Kuttin wybitnym trenerem nie jest choć i tak według mnie jest zdecydowanie lepszy niż Tajner i łatwo u nas nie miał bo najpierw współpracował ze złodziejem(Włodarczyk), a później z człowiekiem który go nienawidzi i rzuca mu kłody pod nogi(Tajner).
A siła Tajnera nadal działa...nie bez przyczyny Toni Tajner jeździ na zawody PK gdy lepsi od niego skaczą co najwyżej w FIS Cup.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7489 dni

*

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 21/02/2006 12:58
Polakom gratulujemy PIECHYBiała flaga

Michał51
*zablokowany
Na forum od 7238 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 21/02/2006 14:29
nad spodziewanie dobrze zaprezentowali sie polscy skoczkowie w wczorajszym konkursie drużynowym z 5 miejsca mozemy być zadowoleni wszysty nasi skoczkowie skakali równo mnie najbardziej żdziwił robert mateja który uzyskał w pierwszym skoku aż 126m

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
jns
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 21/02/2006 16:20

qbajag napisał:  

Łysy napisał:  

qbajag napisał:  
Szaranowicz w skokach jest gorszy od Szpakowskiego w PN jeśli chodzi o pomyłki i durne komentarze...
Świetny występ Polaków choć była realna szansa na 4

I co jeszcze moze medal ? Po drugiej serii po skoku Huli wiedziałem ze bedziemy gorzej skakać no i bałem sie iż 5 miejsce moze stanowic problem. Zauważ z jaka przewagą wyprzedziliśmy Japonie ;) w ogole 5 miejsce to jedne z lepszych w ostatnich latach zwazając ze ostatnio nawet w ósemce sie nie miescilismy. Dać palca chcą całą reke hehe nie ma tak łatwo ;) pzdr

5 miejsce to sukces co nie zmienia faktu, że była realna szansa na 4 miejsce...a nawet i na medal gdyby do końca zawodów była 18 belka

No nie wiem, szansa na 4 miejsce była - owszem, ale tylko po 1 serii, później Uhrmann pokazał, że jeszcze nam do Niemiec trochę brakuje... Z Herrem Niemcy mogliby spokojnie powalczyć o medal. Zdziwiła mnie decyzja z Ingebrigstenem, który zawalił Norwegom imprezkę..
Tak jak pisałem wcześniej Austriacy byli wielkimi faworytami i wygrali.

Niewatpliwie jest to bardzo duży sukces. Jesteśmy piątą reprezentacją na świecie w skokach.

Ostatnio edytowany przez: jns, 21 lutego 2006, 16:27 [1 raz(y)]

qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 21/02/2006 16:36
Koch i Widhoelz oddali po jednym dobrym skoku, a Morgi i Kofler po dwa fenomenalne...natomiast Norwedzy zepsuli prawie wszystko

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7489 dni

*

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 24/02/2006 12:54
Justyna KOWALCZYK!!! brawo a tak malo brakowalo i mielibysmy ZLOTO niedlugo koniec olimpiady i mamy 1 medal:). Przegrala o 2sec ale i tak brawo,w koncowce widac bylo ze troche sil zabraklo no ale najwazniejszy jest medal....brazowy:)

krzysieek
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 24/02/2006 13:06
Brawo Justyna, z jednej strony szkoda szansy na złoto z drugiej fantastycznie, że jednak Polska przywiezie jakiś medal z IO :D

Paweł85
Kibic
Na forum od 7220 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 24/02/2006 14:00
Świetny bieg i świetny wynik Justyny... w sumie tak jeszcze na 2 km przed końcem oglądalem ten bieg bez wielkich emocji nie licząc na medal... a tutaj taka niespodzianka. Jeszcze raz Brawo Justyna!

tribu
Kibic
Na forum od 7873 dni

*

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 24/02/2006 14:07
haha mamy brąz:D
a juz myslalem ze nie mamy szans zadnych na medal bez uzycia przemocy:D

100% PD
jns
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 24/02/2006 14:31
A ja niewierny Tomasz zwątpiłem w to, że przywieziemy jakikolwiek medal, a tu proszę :D

Pierwszy kobiecy medal dla Polski w historii biegów.

pchela
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 24/02/2006 16:43
Cieszy ten meddal aczkolwiek tylko jeden ehhhhhh.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
blessmaster
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 24/02/2006 18:54
Gratulacje pani Justyno :]

FC Gryfice
nara
Kibic
Na forum od 7618 dni

**

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 24/02/2006 19:40
Dziewczyny lubią brąz hihi :D:D:D:D :brawo:

kamyk
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 24/02/2006 19:46
Honor podtrzymany

BNY
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 24/02/2006 20:40
sukces mlodej zdolnej dziewczyny ktora ciagle rozwija swoj talent? czy tez moze fart jeden z niewielu polakow na tych igrzyskach? mi osobiscie wydaje sie ze z tej dziewczyny jeszcze bedziemy mieli wiecej pociechy niz teraz

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763453378 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005