[cytat=narodowiec]
Dzieki za info przynajmniej teraz wiem co jest 5 Słyszałem od kolesia z Wawy ze będąc w Sosnowcu tamtejsi nie pawali sympatią do szalikow Pogonii ktore nosili Legioniści ." Osobiście spotkałem sie z hasłem nie podam dłoni kurwie szczecińskiej Pogoni " Na pucharowym meczu w stolicy . Gdyby nie kolezanka doszłoby do rekoczynow ale nie obyło sie bez bluzgow O ile dobrze pamietam to w oczekiwaniu na pociag był jakis mały poscig za zagłebiakami ale ostatecznie do niczego nie doszło ( chodizło chyba o pojechanie jakiegos koleszke z gryfinai, jelsi sie myle niech ktos mnie poprawi ) Ciekawi mnie mecz Pogonii np z zagłębiem pozdro
Ostatnio edytowany przez: AL, 28 grudnia 2005, 17:01 [1 raz(y)]
A co do Lazio bo cąły czas mi chodzi po głowie to nie ma czasem zgody z interem ?
Bo bankowo ma z realem . Jak widac Lazio cieszy sie duzym zainteresowaniem u chelsea , verony , psg , chieti , ascoli . Natomiast kosy to cozłowe ekipy włoskie takie jak roma , milan , juve.. itp. oraz z Atletico Madrit
Ostatnio edytowany przez: hPS, 28 grudnia 2005, 17:25 [1 raz(y)]
Odp: Zgody,układy,antysympatie dzis i dawniej. - 28/12/2005 18:40
[cytat=Bator]To ja mam pytanie: z kim zgode mają Napoli i Pisa? I z kim kosy....[/cytat
najwieksza kosa Pisy jest oczywiscie Livorno,derby miedzy tymi druzynami bardzo czesto konczyly sie duzymi awanturami,co ciekawe Pisa w latach 1983-1987-88 miala zgode z Napoli.Kosy Napoli to Inter,Juve,Foggia,Bologna
Kosy Pisy to Fiorentina,Empoli
Napoli trzyma z Avellino,Campobasso.
Włochy włochami a ciekawi mnie czy oficjalnie została zerwana zgoda jagi z wisła ? Na jednym z wyjazdow wisła wspomogła jagielonie ( cos koło 100 masek ) wiec sam juz nie wiem jak to wygląda
Nie było że tylko o Polske chodzi a co do Wisły to sądze że jest to na tyle ''świeża'' sprawa że szczeguły znają tylko sami zainteresowani ( i to nie wszyscy pewnie). A ogulnie to możesz sobie na kibice.net poszperać,tam jest troche pewnie napisane
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Ciekawi mnie z tym trzyma Juve bo ich kosy to chyba Torino wiem ze wiekszosc kibicow z Turynu jest za Torino. Pozostale kosy to Lazio, Inter i Milan jesli nei to poprawcie mnie
A Barca ma z kims zgode czy tam wogole jest jakas Grupa Ultras czy o podobnej nazwie
A co do Lazio bo cąły czas mi chodzi po głowie to nie ma czasem zgody z interem ?
Bo bankowo ma z realem . Jak widac Lazio cieszy sie duzym zainteresowaniem u chelsea , verony , psg , chieti , ascoli . Natomiast kosy to cozłowe ekipy włoskie takie jak roma , milan , juve.. itp. oraz z Atletico Madrit
Trochę mnie zdzwiło mnie z tym Atletico i Realem , ponieważ kibice Atletico mają (delikatnie mówiąc) prawicowe poglądy np. zachowanie w sttosunku do Hasselbainka , ale w sumie jak Real to nie Atletico ...
Trochę mnie zdzwiło mnie z tym Atletico i Realem , ponieważ kibice Atletico mają (delikatnie mówiąc) prawicowe poglądy np. zachowanie w sttosunku do Hasselbainka , ale w sumie jak Real to nie Atletico ...
No dokładnie jak z realem to nie z atletiko. pozdro
Ciekawi mnie z tym trzyma Juve bo ich kosy to chyba Torino wiem ze wiekszosc kibicow z Turynu jest za Torino. Pozostale kosy to Lazio, Inter i Milan jesli nei to poprawcie mnie
A Barca ma z kims zgode czy tam wogole jest jakas Grupa Ultras czy o podobnej nazwie
Zgody Juve to : Avellino, Piacenza, Den Haag, Bologna i Atalanta. Największą ich kosą jest Torino.
Co do Barcelony to wiem tylko, że trzymają z Athletico, Osasuną i Bilbao (tu nie jestem pewien), a z europejskich : Ajax, Roma, Porto.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458315 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.