[cytat=Ekipant][cytat=Beton_Ziom]Ja tam widziałem Ławe na Al.Jednosci Narodowej w ogródku piwnym ,walburga (czy jak tam chłopina sie zwał ) na Pogodnie (placyk na ul.Brodzińskiego) z dzieciakiem był ,w galaxy tez widziałem kilku piłkarzy . Bliszych kontaktów nie odnotowałem lub niepamietam .Pozdro
Walburga i Ławe to praktycznie codziennie widze u mnie na siłowni
Ja tez ich na tej samej silce widuje Kreci sie z nimi wielu innych pilkarzy ktorych kojarze z twarzy ale nie mam pojecia jak sie nazywaja. Z Arki chyba ktos jest i z Wisly K bo biegaja w spodenkach i koszulkach. Nie wiem co oni tam robia ale jesli przygotowuja sie do nowego sezonu to niezle sciemniaja bo nic praktycznie nie robia.
Oni nie sciemniaja, tylko przyjezdzaja na rehabilitacje do Szczecina do najlepszego specjalisty w Polsce w tej dziedzinie.
wiem ale czasem wychodza pocwiczyc i wyglada to jak jedna wielka sciema
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Ja tez ich na tej samej silce widuje Kreci sie z nimi wielu innych pilkarzy ktorych kojarze z twarzy ale nie mam pojecia jak sie nazywaja. Z Arki chyba ktos jest i z Wisly K bo biegaja w spodenkach i koszulkach. Nie wiem co oni tam robia ale jesli przygotowuja sie do nowego sezonu to niezle sciemniaja bo nic praktycznie nie robia.
Ja widze tam czesto Ławe i innych grajkow. Klatt wozi sie ostatnio w bluzie Legii. No juz nie przesadzaj, nie widzialem jeszcze nikogo w takich "ciekawych strojach sportowych" a jestem tam dosyc czesto.
Heh powaznie Ci mowie. Jakis jeden mial spodenki Arki bo mial ich herb, Klatta widzialem tez i jednego goscia w koszulce Tyskie takie jak ma Wisla ale nie wiem kto to jest bo nie mam pamieci do twarzy. Walburg z synkiem tam przychodzi tez.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Ja widze tam czesto Ławe i innych grajkow. Klatt wozi sie ostatnio w bluzie Legii. No juz nie przesadzaj, nie widzialem jeszcze nikogo w takich "ciekawych strojach sportowych" a jestem tam dosyc czesto.
Heh powaznie Ci mowie. Jakis jeden mial spodenki Arki bo mial ich herb, Klatta widzialem tez i jednego goscia w koszulce Tyskie takie jak ma Wisla ale nie wiem kto to jest bo nie mam pamieci do twarzy. Walburg z synkiem tam przychodzi tez.
koles ma racje Vasylos..ostatnio jakiś skórokop w stroju craxy popierniczał a jak usłyszał gadkę na temat craxy to założył na siebie bluzę Królewskie(!)
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
koles ma racje Vasylos..ostatnio jakiś skórokop w stroju craxy popierniczał a jak usłyszał gadkę na temat craxy to założył na siebie bluzę Królewskie(!)
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 13/01/2006 20:18
A ja spotkałem : Majdana w Krakowie Reissa w Pyrlandii Ediego w MM paru ziomów z Wisły na Krupówkach w Zakopanem, Nad morzem Stolarczyka, Walburga, Szewińską i Wszołę( czy jak mu tam, ten od skoku w dal). To chyba wszystko
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 13/01/2006 20:55
Mogę się pochwalić wypitym z Darkiem Dźwigałą, było to po powrocie z meczu w Białymstoku przy dworcu w Dąbiu. Dżwigu wracaał ze ślubu Dymka o dziw nad ranem całkiem dobrze wyglądał.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458611 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.