Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
hPS
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 7596 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 26/12/2005 18:18
Dzieki SHPU i Ekipantowi za wyrożnienie mnie jako najwiekszy postep . Mam nadzieje ze niezawiode i wiosna bedize tak samo udana jak jesien . Pozdrawiam ;)

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
berety dwa
Kibic
Na forum od 7579 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 26/12/2005 22:40

malolat_ps napisał:  

Mario74 napisał:  

Wszystkie sprawy jak mnie nie było wyprostowała z Tobą moja matka. A zresztą forum nie jest miejscem do takich rozmów.

no wiec czekam az sie odezwiesz nie na forum , jak mowilem czas masz do nowego roku

Posłuchaj. Nie Ty mi będziesz dyktował do kiedy mam czas. Ciesz się że nie jestem "sprzedawczykiem" i nie powiedziałem dla kogo jest ten sprzęcior. Byś kitrał w Goleniowie jak ja.Szmal dostałeś spowrotem. A coś takiego jak Twoja wypowiedż że mam czas do Nowego roku; mnie rozbraja. Na co mam czas? Straszysz? To już skończ!

Ostatnio edytowany przez: berety dwa, 26 grudnia 2005, 23:01 [1 raz(y)]

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 27/12/2005 10:56

Mario74 napisał:  

malolat_ps napisał:  

Mario74 napisał:  

Wszystkie sprawy jak mnie nie było wyprostowała z Tobą moja matka. A zresztą forum nie jest miejscem do takich rozmów.

no wiec czekam az sie odezwiesz nie na forum , jak mowilem czas masz do nowego roku

Posłuchaj. Nie Ty mi będziesz dyktował do kiedy mam czas. Ciesz się że nie jestem "sprzedawczykiem" i nie powiedziałem dla kogo jest ten sprzęcior. Byś kitrał w Goleniowie jak ja.Szmal dostałeś spowrotem. A coś takiego jak Twoja wypowiedż że mam czas do Nowego roku; mnie rozbraja. Na co mam czas? Straszysz? To już skończ!

koleś przesadzasz..kontroluj bajerkę bo widzę że zaczynasz przypał walić!!

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 27/12/2005 11:15
Ekipant - nie wpierdalaj sie miedzy wodke a zakaske

Mario74 - przeciez w pierwszym poscie Ci pisalem ze chcem " wyjasnien " nie sadzisz ze po ponad miesiecznym waleniu w chuja i po miesiecznym znikniecie mi sie one naleza ?! ten czas jest na te wyjasnienia , i sam piszesz ze nie jest to temat na forum , ja ci odpisuje zebys podbil poza forum a ty dalej tu piszesz ....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 27/12/2005 11:22

malolat_ps napisał:  
Ekipant - nie wpierdalaj sie miedzy wodke a zakaske

Mario74 - przeciez w pierwszym poscie Ci pisalem ze chcem " wyjasnien " nie sadzisz ze po ponad miesiecznym waleniu w chuja i po miesiecznym znikniecie mi sie one naleza ?! ten czas jest na te wyjasnienia , i sam piszesz ze nie jest to temat na forum , ja ci odpisuje zebys podbil poza forum a ty dalej tu piszesz ....

nie wchodze miedzy Was wiec bez cisnien..wiesz o co mi chodzilo...pozdro!

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Safe
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 27/12/2005 18:04

KloceK napisał:  

ekil napisał:  
Sądze ze osoby które nie mają nawet 150 dni na forum nie powinny głosowac ;)

wiesz niektorzy sa tu moze i pare dni ale moga czytac to forum porzegladac od duzo dluzszego czasu.

Dejvi napisał:  

KloceK napisał:  

Dejvi napisał:  
Forumowicz roku: Klocek

Hmm ... jak mam to rozumiec ? :) jesli cos dluzszego na gg zapraszam : 5728035

Klocek ja ciebie dałem jako zaginiony w akcji...więc nie wiem czemu tu wklejasz tekst ze Ty jako forumowicz roku.
Pozrdo

heh oczywiscie ... sry .. kasowalem kasowalem i nie to skasowalem :) sry za pomylke juz poprawione :P a mialem na mysli co mam przez to rozumiec ze jestem zaginiony w akcji ?:)
Edit: Pozdro 4u ;)

Ostatnio edytowany przez: Safe, 27 grudnia 2005, 18:44 [1 raz(y)]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
AlterB
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 27/12/2005 22:01

Łysy napisał:  
Mam nadzieje ze niezawiode i wiosna bedize tak samo udana jak jesien . Pozdrawiam ;)

Sadzisz ze jesien byla udana?? jakos prawie wszedzie bylo nudnawo. 2 poprzednie sezony byly duzo lepsze.:D

Safe
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 27/12/2005 22:52

SHPU napisał:  

Łysy napisał:  
Mam nadzieje ze niezawiode i wiosna bedize tak samo udana jak jesien . Pozdrawiam ;)

Sadzisz ze jesien byla udana?? jakos prawie wszedzie bylo nudnawo. 2 poprzednie sezony byly duzo lepsze.:D

heh widze ze nie za bardzo zrozumiales tekst ... chodzilo mu ze wiosna bedzie tak samo udana poniewaz typowaliscie go na najwiekszy postep :) no chyba ze ja zle zrozumialem twoj tekst :)
Pozdro

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7494 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 28/12/2005 00:18
Głosujcie na mnie na POCEMONA !! a apropo to ten kto wygra pokomona to co dostaje moze jakieś TAZO czy naklejki ?? ;]

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 28/12/2005 00:19

Marcin07 napisał:  
Głosujcie na mnie na POCEMONA !! a apropo to ten kto wygra pokomona to co dostaje moze jakieś TAZO czy naklejki ?? ;]

do buzi dostanie...

F48
Kibic
Na forum od 8472 dni

**

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 28/12/2005 00:35

Ekipant napisał:  

Marcin07 napisał:  

do buzi dostanie...

hehe ;)

W Jedności Siła...
hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 28/12/2005 00:36

SHPU napisał:  

Łysy napisał:  

Racja ! Jednak spojrz na to gdzie te wyjazdy były ;) Wiosna szykuje sie byc bardziej interesująca. I oby była ;)

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
nara
Kibic
Na forum od 7618 dni

**

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 28/12/2005 00:41

Marcin07 napisał:  

Ty bana powinieneś dostać w nagrodę...

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 28/12/2005 01:27
Właśnie są przewidziane jakieś nagrody... może darmowe bilety na MŚ.

Matek.
Kibic
Na forum od 8552 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 28/12/2005 10:56
Hmm marcin07 powiem tak, jeśli się nie uspokoisz będzie jednym słowem Banik:) więc jeśli chcesz tu pozostać radze się poprawić.
Pozdro

Pogoń To My!
LeOnik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 28/12/2005 23:39
Szczerze ? Niektore rubryki nie sa zbyt trafne.. polecalbym inne - ale to dopiero w przyszlym roku :) Pozdrawiam goraco :)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7593 dni

**

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 30/12/2005 22:31

LeOnik napisał:  
Szczerze ? Niektore rubryki nie sa zbyt trafne.. polecalbym inne - ale to dopiero w przyszlym roku :) Pozdrawiam goraco :)

...dla Ciebie chyna większość nie była trafna :):):)

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
LeOnik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 30/12/2005 23:59

antyC napisał:  

LeOnik napisał:  

...dla Ciebie chyna większość nie była trafna :):):)

W sumie masz racje :) Ale coz.. wymyslilbym lepsze rubryki dla wiekszosci :)

Pozdro dla Ciebie :)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Pilar
Kibic
Na forum od 8073 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 31/12/2005 01:44

LeOnik napisał:  
Forumowicz roku:
...
Wyróżnienie: Sanbal za powrot. MW.

Ale zonka zajebales niezly z Ciebie Pokemon:P

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 02/01/2006 00:48
chyba nastąpiła mała pomyłka :D hehe

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763458403 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005