Posłuchaj. Nie Ty mi będziesz dyktował do kiedy mam czas. Ciesz się że nie jestem "sprzedawczykiem" i nie powiedziałem dla kogo jest ten sprzęcior. Byś kitrał w Goleniowie jak ja.Szmal dostałeś spowrotem. A coś takiego jak Twoja wypowiedż że mam czas do Nowego roku; mnie rozbraja. Na co mam czas? Straszysz? To już skończ!
Wszystkie sprawy jak mnie nie było wyprostowała z Tobą moja matka. A zresztą forum nie jest miejscem do takich rozmów.
no wiec czekam az sie odezwiesz nie na forum , jak mowilem czas masz do nowego roku
Posłuchaj. Nie Ty mi będziesz dyktował do kiedy mam czas. Ciesz się że nie jestem "sprzedawczykiem" i nie powiedziałem dla kogo jest ten sprzęcior. Byś kitrał w Goleniowie jak ja.Szmal dostałeś spowrotem. A coś takiego jak Twoja wypowiedż że mam czas do Nowego roku; mnie rozbraja. Na co mam czas? Straszysz? To już skończ!
koleś przesadzasz..kontroluj bajerkę bo widzę że zaczynasz przypał walić!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Mario74 - przeciez w pierwszym poscie Ci pisalem ze chcem " wyjasnien " nie sadzisz ze po ponad miesiecznym waleniu w chuja i po miesiecznym znikniecie mi sie one naleza ?! ten czas jest na te wyjasnienia , i sam piszesz ze nie jest to temat na forum , ja ci odpisuje zebys podbil poza forum a ty dalej tu piszesz ....
Ekipant - nie wpierdalaj sie miedzy wodke a zakaske
Mario74 - przeciez w pierwszym poscie Ci pisalem ze chcem " wyjasnien " nie sadzisz ze po ponad miesiecznym waleniu w chuja i po miesiecznym znikniecie mi sie one naleza ?! ten czas jest na te wyjasnienia , i sam piszesz ze nie jest to temat na forum , ja ci odpisuje zebys podbil poza forum a ty dalej tu piszesz ....
nie wchodze miedzy Was wiec bez cisnien..wiesz o co mi chodzilo...pozdro!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Sądze ze osoby które nie mają nawet 150 dni na forum nie powinny głosowac
wiesz niektorzy sa tu moze i pare dni ale moga czytac to forum porzegladac od duzo dluzszego czasu.
Forumowicz roku: Klocek
Hmm ... jak mam to rozumiec ? jesli cos dluzszego na gg zapraszam : 5728035
Klocek ja ciebie dałem jako zaginiony w akcji...więc nie wiem czemu tu wklejasz tekst ze Ty jako forumowicz roku.
Pozrdo
heh oczywiscie ... sry .. kasowalem kasowalem i nie to skasowalem sry za pomylke juz poprawione a mialem na mysli co mam przez to rozumiec ze jestem zaginiony w akcji ?
Edit: Pozdro 4u
Ostatnio edytowany przez: Safe, 27 grudnia 2005, 18:44 [1 raz(y)]
Mam nadzieje ze niezawiode i wiosna bedize tak samo udana jak jesien . Pozdrawiam
Sadzisz ze jesien byla udana?? jakos prawie wszedzie bylo nudnawo. 2 poprzednie sezony byly duzo lepsze.
heh widze ze nie za bardzo zrozumiales tekst ... chodzilo mu ze wiosna bedzie tak samo udana poniewaz typowaliscie go na najwiekszy postep no chyba ze ja zle zrozumialem twoj tekst
Pozdro
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458403 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.