Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jakie prezenty? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8892 dni

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2005 00:00

Marcin_ napisał:  

JuN napisał:  
PS2, xbox360, garnitur Armaniego, najnowsze buty Lacosty no i jeszcze nie rozpakowanego w garazu Mercedesa SLR

JuN, skoro dostales takie prezenty to mi Ciebie szkoda... Wiesz, przykro mi, ze dostajesz takie smieci z wyprzedazy, no coz. PCK jest z Toba! :)))))

no :( mam nadzieje ze za rok Mikołaj będzie bardziej chojny

Frz
Kibic
Na forum od 8827 dni

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2005 01:18
święty przyniósł mi: 2 nagrywarki dvd,koszule,oryginalny meczowy komplet Pogońi Szczecin s.batata nr.10:),odtwarzacz divx,zarcie:)

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7525 dni

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2005 14:46

JuN napisał:  
PS2, xbox360, garnitur Armaniego, najnowsze buty Lacosty no i jeszcze nie rozpakowanego w garazu Mercedesa SLR

Jun widze ze wielka bieda u ciebie w domu. Ja dostalem od mIkołaja pełnomorski katamaran, 15m długości, 160 m kwadratowych ozaglowania, a do tego Cessne zebym mogł na weekendy wyskakiwac nad Morze Srodziemne pozeglowac.:D. a wprzyszlym roku juz mam obiecany odrzutowiec, bo bede wtedy na weekendy na Jamajke wyskakiwal

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
Gregusi
*zablokowany
Na forum od 8240 dni

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2005 14:49
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78805312

dewu
Kibic
Na forum od 7337 dni

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2005 21:13
A ja dostałem kase za którą se kupie komóreczke:)

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
katharsis
Kibic
Na forum od 7939 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2005 22:41

senses napisał:  

katharsis napisał:  

senses napisał:  
ja dostałem mp3 ktora juz trzeba dac do reklamacji,

niech zgadne, creativa Cfaniak

nie zgadłaś :D Optimusa :P samo sie ścierwo wyłącza po chwili:

ee to gorzej niz myslalam :D

ligowiec.net team
qbajag
Kibic
Na forum od 8336 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2005 22:51
300zł, pasek firmy Sunset Suit, "Czas barbarzyńców" A.Leppera(coś dla śmiechu), "Historia USA"Maldwyn A. Jones i coś co chciałem przeczytać już od dawna, a jakoś nie miałem okazji...."Dyplomacja" Henry Kissinger + trochę słodyczy i flaszkę

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
--
Kibic
Na forum od 8655 dni

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2005 22:51

senses napisał:  

bartollo napisał:  
Ja dostalem ksiazeczke Jurka Dudka "Uwierzyc w siebie do przerwy 0:3", swietna ksiazka bardzo polecam.

to bez kitu musi być 'ksiazeczka' jesli juz ja przeczytałeś :>

jeszcze nie przeczytalem, ma ok. 330 stron, ale poczatek jest swietny ;-)

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7961 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 26/12/2005 00:24

bartollo napisał:  

senses napisał:  

bartollo napisał:  
Ja dostalem ksiazeczke Jurka Dudka "Uwierzyc w siebie do przerwy 0:3", swietna ksiazka bardzo polecam.

to bez kitu musi być 'ksiazeczka' jesli juz ja przeczytałeś :>

jeszcze nie przeczytalem, ma ok. 330 stron, ale poczatek jest swietny ;-)

ksiazki Kowala chyba juz nic nie przebije. :D

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8892 dni

Odp: Jakie prezenty? - 26/12/2005 02:07

Tony Montana napisał:  

JuN napisał:  

Jun widze ze wielka bieda u ciebie w domu. Ja dostalem od mIkołaja pełnomorski katamaran, 15m długości, 160 m kwadratowych ozaglowania, a do tego Cessne zebym mogł na weekendy wyskakiwac nad Morze Srodziemne pozeglowac.:D. a wprzyszlym roku juz mam obiecany odrzutowiec, bo bede wtedy na weekendy na Jamajke wyskakiwal

kurde ale masz super :)

ps. ale mam melanz w glowie :D
ehehehehheheeheh

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 14/02/2006 14:02
do kosza

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 10 grudnia 2006, 13:15 [2 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 10/12/2006 13:16
Za 14 dni Wigilia wiec podbijam temat:] jakie prezenty dla rodziny jakie dla dziewczyny? hmmm?:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Shee
Kibic
Na forum od 7450 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 12/12/2006 15:27

Randall McMurphy napisał:  
Za 14 dni Wigilia wiec podbijam temat:] jakie prezenty dla rodziny jakie dla dziewczyny? hmmm?:]

dla tesciowej - elegancki zaparzacz z jakas ciekawa smakowo herbata, czekoladki, wino (w sumie to dla tescia)
dla chlopaka/meza/narzeczonego - oryginalna pilka, moze perfumy, ksiazka - jesli lubi, plyta cd ...
dla dziewczyny - pierscionek zareczynowy ;) , ale piszac powaznie: perfumy, kolczyki, ksiazka, wisiorek ( w zaleznosci, co lubi nosic), kolorowe skarpetki ;), ladna bielizne (jesli to jakas "bliska" dziewczyna)... Byle nie kupowac jakichs swiatecznych kiczy, typu wielka maskotka renifera, bo takie cos kwitnie pozniej caly rok w szafie. Jak juz to tylko miniatura - jako dodatek do wiekszego prezentu.
dla Taty - komplet do wina (korkociag, zatyczka itp.), kufel, zapalniczka, cygara
dla Mamy- nie wiem jak Wasza mama, ale moja czesto wymienia prezenty lub udaje, ze jej sie podobaja. Wiec najlepiej spytac sie, co chce... ;), lub podpatrzyc, co sie konczy z jej ulubionych kosmetykow
dla Babci - album na zdjecia, aomatyczny zestaw herbat, etui na okulary...

dla brata.... OTO JEST PYTANIE... BRAT MA 14 LAT, a ja mam znikome pojecie, co mu dac na Wigilie...

Ostatnio edytowany przez: Shee, 12 grudnia 2006, 15:34 [2 raz(y)]

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
tarpan
Kibic
Na forum od 7913 dni

Odp: Jakie prezenty? - 12/12/2006 16:33

Shee napisał:  

Randall McMurphy napisał:  

dla tesciowej - elegancki zaparzacz z jakas ciekawa smakowo herbata, czekoladki, wino (w sumie to dla tescia)
dla chlopaka/meza/narzeczonego - oryginalna pilka, moze perfumy, ksiazka - jesli lubi, plyta cd ...
dla dziewczyny - pierscionek zareczynowy ;) , ale piszac powaznie: perfumy, kolczyki, ksiazka, wisiorek ( w zaleznosci, co lubi nosic), kolorowe skarpetki ;), ladna bielizne (jesli to jakas "bliska" dziewczyna)... Byle nie kupowac jakichs swiatecznych kiczy, typu wielka maskotka renifera, bo takie cos kwitnie pozniej caly rok w szafie. Jak juz to tylko miniatura - jako dodatek do wiekszego prezentu.
dla Taty - komplet do wina (korkociag, zatyczka itp.), kufel, zapalniczka, cygara
dla Mamy- nie wiem jak Wasza mama, ale moja czesto wymienia prezenty lub udaje, ze jej sie podobaja. Wiec najlepiej spytac sie, co chce... ;), lub podpatrzyc, co sie konczy z jej ulubionych kosmetykow
dla Babci - album na zdjecia, aomatyczny zestaw herbat, etui na okulary...

dla brata.... OTO JEST PYTANIE... BRAT MA 14 LAT, a ja mam znikome pojecie, co mu dac na Wigilie...

idz do reserveda kup talon za 50zł, 100zł itd i niech sam sobie prezent kupi ;) przynajmiej masz pewność że kasy nie przetańczy ;) Ja dla swojej bliskiej kobitki sprawe załatwiam na Garderoba.pl jeszcze sie nie zawiodłem ;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Shee
Kibic
Na forum od 7450 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 12/12/2006 17:04

tarpan napisał:  

idz do reserveda kup talon za 50zł, 100zł itd i niech sam sobie prezent kupi ;)

:) genialny pomysl... dzieki! :-)

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
robso
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Jakie prezenty? - 17/12/2006 19:56
ja tam nie mam problemu co kupic bliskim na Wigilie xD
rodzice niedawno mieszkanie kupili i zabrali mi wszystkie oszczednosci wiec zostalo mi tylko 10 zl
kupie tylko siostrze i rodzicom prezenty bo i tak nie starczy nawet na nich

Mama: 3 Bajeczne (te batoniki z Żabki) - jej ulubione :D
Tata: piwo Ginnes za ponad 6 zł - na mecz bedzie :P
siostra: chyba sam cos wlasorecznie zrobie :) albo jakiegos pluszaka gdzies w piwnicy znajde - ona nawet z kartki sie ucieszy, byle by mozna bylo pozgniatac :]

i mam nadzieje ze sie uciesza, chociaz symbolika bedzie :) i tak nie prezenty sa najwazniejsze

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6992 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 17/12/2006 20:12

robso napisał:  
ja tam nie mam problemu co kupic bliskim na Wigilie xD
rodzice niedawno mieszkanie kupili i zabrali mi wszystkie oszczednosci wiec zostalo mi tylko 10 zl
kupie tylko siostrze i rodzicom prezenty bo i tak nie starczy nawet na nich

Mama: 3 Bajeczne (te batoniki z Żabki) - jej ulubione :D
Tata: piwo Ginnes za ponad 6 zł - na mecz bedzie :P
siostra: chyba sam cos wlasorecznie zrobie :) albo jakiegos pluszaka gdzies w piwnicy znajde - ona nawet z kartki sie ucieszy, byle by mozna bylo pozgniatac :]

i mam nadzieje ze sie uciesza, chociaz symbolika bedzie :) i tak nie prezenty sa najwazniejsze

dobrze kolega napisał , liczy się to aby się cieszyć z prezentu , że coś się dostało ;) ;)

hPS
*zablokowany
Na forum od 7595 dni

Odp: Jakie prezenty? - 17/12/2006 20:15
Rodzicom - DVD

bratu - w ryja mogę conajwyzej dać :D i to byłoby na tyle..

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6992 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 17/12/2006 20:29

Łysy napisał:  
Rodzicom - DVD

bratu - w ryja mogę conajwyzej dać :D i to byłoby na tyle..

napewno się ucieszy :P

G.
*zablokowany
Na forum od 6967 dni

Odp: Jakie prezenty? - 17/12/2006 20:33

Łysy napisał:  
Rodzicom - DVD

bratu -w ryja mogę conajwyzej dać [/bdiabel_smiech i to byłoby na tyle..

Gorzej jak kupił ten sam prezent :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763397035 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005