PS2, xbox360, garnitur Armaniego, najnowsze buty Lacosty no i jeszcze nie rozpakowanego w garazu Mercedesa SLR
Jun widze ze wielka bieda u ciebie w domu. Ja dostalem od mIkołaja pełnomorski katamaran, 15m długości, 160 m kwadratowych ozaglowania, a do tego Cessne zebym mogł na weekendy wyskakiwac nad Morze Srodziemne pozeglowac.. a wprzyszlym roku juz mam obiecany odrzutowiec, bo bede wtedy na weekendy na Jamajke wyskakiwal
Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2005 22:51
300zł, pasek firmy Sunset Suit, "Czas barbarzyńców" A.Leppera(coś dla śmiechu), "Historia USA"Maldwyn A. Jones i coś co chciałem przeczytać już od dawna, a jakoś nie miałem okazji...."Dyplomacja" Henry Kissinger + trochę słodyczy i flaszkę
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
PS2, xbox360, garnitur Armaniego, najnowsze buty Lacosty no i jeszcze nie rozpakowanego w garazu Mercedesa SLR
Jun widze ze wielka bieda u ciebie w domu. Ja dostalem od mIkołaja pełnomorski katamaran, 15m długości, 160 m kwadratowych ozaglowania, a do tego Cessne zebym mogł na weekendy wyskakiwac nad Morze Srodziemne pozeglowac.. a wprzyszlym roku juz mam obiecany odrzutowiec, bo bede wtedy na weekendy na Jamajke wyskakiwal
Za 14 dni Wigilia wiec podbijam temat jakie prezenty dla rodziny jakie dla dziewczyny? hmmm?
dla tesciowej - elegancki zaparzacz z jakas ciekawa smakowo herbata, czekoladki, wino (w sumie to dla tescia)
dla chlopaka/meza/narzeczonego - oryginalna pilka, moze perfumy, ksiazka - jesli lubi, plyta cd ...
dla dziewczyny - pierscionek zareczynowy , ale piszac powaznie: perfumy, kolczyki, ksiazka, wisiorek ( w zaleznosci, co lubi nosic), kolorowe skarpetki , ladna bielizne (jesli to jakas "bliska" dziewczyna)... Byle nie kupowac jakichs swiatecznych kiczy, typu wielka maskotka renifera, bo takie cos kwitnie pozniej caly rok w szafie. Jak juz to tylko miniatura - jako dodatek do wiekszego prezentu.
dla Taty - komplet do wina (korkociag, zatyczka itp.), kufel, zapalniczka, cygara
dla Mamy- nie wiem jak Wasza mama, ale moja czesto wymienia prezenty lub udaje, ze jej sie podobaja. Wiec najlepiej spytac sie, co chce... , lub podpatrzyc, co sie konczy z jej ulubionych kosmetykow
dla Babci - album na zdjecia, aomatyczny zestaw herbat, etui na okulary...
dla brata.... OTO JEST PYTANIE... BRAT MA 14 LAT, a ja mam znikome pojecie, co mu dac na Wigilie...
Ostatnio edytowany przez: Shee, 12 grudnia 2006, 15:34 [2 raz(y)]
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Za 14 dni Wigilia wiec podbijam temat jakie prezenty dla rodziny jakie dla dziewczyny? hmmm?
dla tesciowej - elegancki zaparzacz z jakas ciekawa smakowo herbata, czekoladki, wino (w sumie to dla tescia)
dla chlopaka/meza/narzeczonego - oryginalna pilka, moze perfumy, ksiazka - jesli lubi, plyta cd ...
dla dziewczyny - pierscionek zareczynowy , ale piszac powaznie: perfumy, kolczyki, ksiazka, wisiorek ( w zaleznosci, co lubi nosic), kolorowe skarpetki , ladna bielizne (jesli to jakas "bliska" dziewczyna)... Byle nie kupowac jakichs swiatecznych kiczy, typu wielka maskotka renifera, bo takie cos kwitnie pozniej caly rok w szafie. Jak juz to tylko miniatura - jako dodatek do wiekszego prezentu.
dla Taty - komplet do wina (korkociag, zatyczka itp.), kufel, zapalniczka, cygara
dla Mamy- nie wiem jak Wasza mama, ale moja czesto wymienia prezenty lub udaje, ze jej sie podobaja. Wiec najlepiej spytac sie, co chce... , lub podpatrzyc, co sie konczy z jej ulubionych kosmetykow
dla Babci - album na zdjecia, aomatyczny zestaw herbat, etui na okulary...
dla brata.... OTO JEST PYTANIE... BRAT MA 14 LAT, a ja mam znikome pojecie, co mu dac na Wigilie...
idz do reserveda kup talon za 50zł, 100zł itd i niech sam sobie prezent kupi przynajmiej masz pewność że kasy nie przetańczy Ja dla swojej bliskiej kobitki sprawe załatwiam na Garderoba.pl jeszcze sie nie zawiodłem
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Jakie prezenty? - 17/12/2006 19:56
ja tam nie mam problemu co kupic bliskim na Wigilie xD
rodzice niedawno mieszkanie kupili i zabrali mi wszystkie oszczednosci wiec zostalo mi tylko 10 zl
kupie tylko siostrze i rodzicom prezenty bo i tak nie starczy nawet na nich
Mama: 3 Bajeczne (te batoniki z Żabki) - jej ulubione
Tata: piwo Ginnes za ponad 6 zł - na mecz bedzie
siostra: chyba sam cos wlasorecznie zrobie albo jakiegos pluszaka gdzies w piwnicy znajde - ona nawet z kartki sie ucieszy, byle by mozna bylo pozgniatac
i mam nadzieje ze sie uciesza, chociaz symbolika bedzie i tak nie prezenty sa najwazniejsze
ja tam nie mam problemu co kupic bliskim na Wigilie xD
rodzice niedawno mieszkanie kupili i zabrali mi wszystkie oszczednosci wiec zostalo mi tylko 10 zl
kupie tylko siostrze i rodzicom prezenty bo i tak nie starczy nawet na nich
Mama: 3 Bajeczne (te batoniki z Żabki) - jej ulubione
Tata: piwo Ginnes za ponad 6 zł - na mecz bedzie
siostra: chyba sam cos wlasorecznie zrobie albo jakiegos pluszaka gdzies w piwnicy znajde - ona nawet z kartki sie ucieszy, byle by mozna bylo pozgniatac
i mam nadzieje ze sie uciesza, chociaz symbolika bedzie i tak nie prezenty sa najwazniejsze
dobrze kolega napisał , liczy się to aby się cieszyć z prezentu , że coś się dostało
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763397035 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.