Zapomiales dodac jeszcze jedna bajke Gigi, ktory kochal biale majteczki
hah Gigi La trotolla to byl dopiero play'a, jakby gdzies rzucili te dwie baje w komplecie to bylby juz szal, polowa dzisiejszego pokolenia studentow by siedziala przed TV
Normalnie jakby wszystkie ta bajki puscili to by wszyscy siedzieli przed TV w ogole jak te bajki lecialy to wtedy byly piekne niech mnie w najgrubszym miejscu scisna drzwi
nie tylko studenci ja jestem w 3 LO.
Ale jesli by zapodali wszystkie te bajki to bym z domu nie wychodzil
dzieki tej 1 stronce przypomnialem sobie kolejne superrowe bajki
np: Grand Prix, Tajemniczy ogrod, Tajemnicze zlote miasta, Ksiega Dzungli, Zorro i Tygrysia maska
a i znalazlem kilka inncy pilkarskich, np:
Pilka w Grze (ogladalem)
11 Marzen(nie widzialem cos pisze ze to o brazyli jakis Zinho)
Pilkarze
Jak mialem chyba 13lat dostalem 10 dolcow od wojka,to tak z kolezka zaszalalem w Peweksie
Taka paczka kosztowala 25 centow miesiac mnie szczeka bolala
to byly czasy
np: Grand Prix, Tajemniczy ogrod, Tajemnicze zlote miasta, Ksiega Dzungli, Zorro i Tygrysia maska
Pilka w Grze (ogladalem)
Pilkarze
Piłka w grze też to oglądałem ale Kapitan Hawk bił ją na głowe. Zawsze z kumplami śmialiśmy się że tajemniczy ogród to bajka dla dziewczyn... a prawdziwi chłopcy musieli oglądać Kapitana Hawka GIGI Yataman (trójka drombo) buehehehe, Tygrysia maska to też dobra bajka była
P.S. była jeszcze taka z nazwy podobna do Yatamana chyba Yadodetaman ale pewny nie jestem
Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
Odp: Captain Tsubasa - 22/11/2005 21:04
Była jeszcze na POLONI 1 taka baja Bejsbolista... też tam się cuda działy, był gadający pies co grał z nimi w jednej drużynie
Ale "KAPITAN JASTRZĄB"(bo taki podawali polski tytół) "TYGRYSIA MASKA" i "GENERAŁ DAYMOS" to były najlepsze bajki z mojego dzieciństwa...
Ale Kapitan Hawk i tak wygrywa, poza wymieniomnymi w poprzednich postach zawodnikach chciałbym przypomnieć o zastępcy Wakabajasziego gdy ten wyjechał do Niemiec - bramkarz nazywał się MOLIZAKI, do dziś pamiętam jedną z akcji, uderzenie bodajże Kodżiro (piłka leci kilka minut) Molizaki rzuca się , piłka trafia mu w twarz a spiker krzyczy : Paradaa bramkarza i..... gol . Albo jak bramkarze byli wgniatani do bramki, naprawde myśle że są możliwości tylko trzeba jakoś sprawe ruszyć , bo spewnością Kapitan Hawk miałby większą oglądalność niż taki Taniec z gwiazdami czy nawet Złotopolscy
Zapytam jeszcze raz . Czy mozna skad ściągnąć odcinki kapitana Hawka ?
na www.osloskop.net sa linki do chyba wszystkich czesci tsubasy tylko ze bez dubbingu z dubbingiem znalazlem 4 czesci z czego udalo mi sie sciagnac narazie outro czyli zakonczenie
Pilka w Grze (ogladalem)
Pilkarze
Piłka w grze też to oglądałem ale Kapitan Hawk bił ją na głowe. Zawsze z kumplami śmialiśmy się że tajemniczy ogród to bajka dla dziewczyn... a prawdziwi chłopcy musieli oglądać Kapitana Hawka GIGI Yataman (trójka drombo) buehehehe, Tygrysia maska to też dobra bajka była
P.S. była jeszcze taka z nazwy podobna do Yatamana chyba Yadodetaman ale pewny nie jestem
Była jeszcze taka bajka o żeńskiej drużynie siatkówki coś w stylu Cubasy, tyle że za chiny ludowe nie mogę sobie tytułu przypomnieć
Pilka w Grze (ogladalem)
Pilkarze
Była jeszcze taka bajka o żeńskiej drużynie siatkówki coś w stylu Cubasy, tyle że za chiny ludowe nie mogę sobie tytułu przypomnieć
Baja nazywała sie "Pojedynek Aniołów" tez byla dobra zwłaszcza jak siatkarki skakały 5 metrów nad siatka główna bohaterka nazywała sie Azuki tez sie ogladało ale i tak nic nie przebije Tsubasy
Tygrysia Maska , Bejsbolista lecą rano na Polonia 1 , nie dawno był też Yattaman ale teraz już chyba nie.
Ale Kapitan Hawk i tak wygrywa, poza wymieniomnymi w poprzednich postach zawodnikach chciałbym przypomnieć o zastępcy Wakabajasziego gdy ten wyjechał do Niemiec - bramkarz nazywał się MOLIZAKI, do dziś pamiętam jedną z akcji, uderzenie bodajże Kodżiro (piłka leci kilka minut) Molizaki rzuca się , piłka trafia mu w twarz a spiker krzyczy : Paradaa bramkarza i..... gol . Albo jak bramkarze byli wgniatani do bramki, naprawde myśle że są możliwości tylko trzeba jakoś sprawe ruszyć , bo spewnością Kapitan Hawk miałby większą oglądalność niż taki Taniec z gwiazdami czy nawet Złotopolscy
masz racje precz z Serialami dawajcie porzadne bajki
Odp: Captain Tsubasa - 23/11/2005 21:23
Zajebisty temat. Tamte dzieciństwo to było to,na nic bym go nie zamienił,dla mnie oczywiście ''KAPITAN JASTRZĄB'' na 1.miejscu(skoro wszyscy przpominają zawodników to ja dla odmiany przypomne jego trenera - Roberto,kojarze jeszcze kpt.reprezentacji Niemiec,Francji z mistrzoswt świata ale imion nie znam.A pamięta ktoś że Wakabajashi był wytrasferowany do Niemiec? ) 2.oczywiście GIGI i jego uśmiech na widok tej rudej niewiasty, 3.DAIMOS i TYGRYSIA MASKA. Nieznosiłem natomiast SALLY CZARODZIEJKI ale oglądałem bo to było przecie z ''tej'' serii... Nasuneła mi się refleksja - czy za kilka,kilkanaście lat nasze dzieci nie będą się śmiały z tych seriali tak jak my z Bolka i Lolka...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448133 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.