Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Dziewczyny na stadionie....? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dzm
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7758 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 13/02/2006 15:17

Mario74 napisał:  
[img=http://wisla.plocman.pl/4images/details.php?image_id=751]
[img=http://wisla.plocman.pl/4images/details.php?image_id=752]
Dziewczyny na stadionach? Dlaczego by nie!

Ale zes sie obudzil...

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
manisz
Kibic
Na forum od 7547 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 13/02/2006 17:06
Są rzeczy, sporty gdzie rzesza męskiej płci nie jest mile widziana. Więc stfu.
To samo jest u nas na młynie. Osobiście jak widze 14 latke która przyszła tam tylko po to by potem mogła sie pochwalić że: "O no byłam na Pogoni, w tym sektorze gdzie są Ci huligani! ohohoho padajcie do stop wy nie byliscie". Krew zalewa -_-.
Oczywiście mam w kręgu znajomych dziewczyny które nie przychodza tam dla czystego, wyrafinowanego, obrzydliwego i malo kreatywnego szpanu (pozdro P.B).
Pomagaja i nie przeszkadzaja, proste.
pzdr :F

Udziu
Kibic
Na forum od 7248 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 13/02/2006 19:34
Mi generalne nie przeszkadzają ;p no bo czemu one nie miałyby oglądać meczu??? A przecież zawodowa liga pilki nożnej kobiet jest wiec...

Najlepszą obroną jest atak!
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7886 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 13/02/2006 19:46
I znowu się zaczyna.. Nie styka wam?

i + maniek^^ za to, że nie krytykujesz ogólnie mojej płci.

Ostatnio edytowany przez: Aleksandra, 13 lutego 2006, 19:54 [1 raz(y)]

avelyn
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 13/02/2006 20:34
a atare dziady moga byc na stadionie czy tez nie?

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 01:48
sa sytuacje i miejsca gdzie kobiet powinno nie byc gdyz moga stanowic problem lub sytuacja moze je przerosnac...nie mowie o cqałkowitym wykluczeniu ze stadionow kobiet..nie,nie :D przeciez trzeba sobie w przerwie popatrzec :D hehe , a co do wyjazdów to chyba tylko Wa-wa,Grodzisk no i kiedys Wronki to jedyne wyjazdy na ktorych nie czepiałbym sie kobiet ze jada :)

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 09:08

Ekipant napisał:  
sa sytuacje i miejsca gdzie kobiet powinno nie byc gdyz moga stanowic problem lub sytuacja moze je przerosnac...nie mowie o cqałkowitym wykluczeniu ze stadionow kobiet..nie,nie :D przeciez trzeba sobie w przerwie popatrzec :D hehe , a co do wyjazdów to chyba tylko Wa-wa,Grodzisk no i kiedys Wronki to jedyne wyjazdy na ktorych nie czepiałbym sie kobiet ze jada :)

Widzisz kolego B. sa tak samo sytuacje, ktore przerastaja niektore osoby z meskiej czesci, wiec moim zdaniem nie powinno sie uogolniac.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Safe
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 11:41
heh moje zdanie jest takie ze jak kobieta/dziewczyna nie przychodzi na mecz tak jak wyzej napisal kolega maniek^^ dla "szpanu", a przychodzi dopingowac, to czemu nie ? ... ja tam nie krytykuje kobiet niech ogladaja,dopinguja ale neich nie przychodza dla "szpanu" .. Co do wyjazdow to watpie zeby sprawdzily sie w bitwach no ale nie jedna dziewczyna moze zrobic "cos" lub "cos wiecej" nei jednemu naszej plci ... no ale coz na wyjazdach bez bujek tez sie jezdzi,prawda ? To wtedy dziewczyny/kobiety moga sie wykazac :)

Pzdr

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
BTR
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 12:16

Mario74 napisał:  

Po jakiego huja zamieszczasz te zdjęcia? Byłeś w Płocku i wiesz co jest 5? Pewnie nie ale kolega ci powiedział co mu inny powiedział co usłyszał od tego co zna gośca który był? Nie ma sie czym chwalić a to o czym piszesz:''Dlaczego by nie!'' to jest największy przypał jaki ostatnio niektórzy z ''nas'' odjebali.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
AL
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 12:19

Ekipant napisał:  

To teraz dziewczyny nie moga jezdzic do Wronek :P

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Cinek
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 12:38

Aris(L) napisał:  

Ekipant napisał:  

teraz juz chyba nie bedzie wyjazdow do Wronek, jakas fuzja czy cos...?
w ogole to nie jestem na biezaco, doszlo do tej fuzji?
pozdro

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Daro81
Kibic
Na forum od 8108 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 12:44

Cinek84 napisał:  
pozdro

Dojdzie, wszystko juz dograne. Od nowego sezonu nie bedzie juz Amiki w 1 lidze (bodajze maja grac w 3 lidze, gdzie teraz rezerwy Lecha sa). Narazie do konca tego sezonu beda grac po staremu.

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 13:10

Cinek84 napisał:  

Aris(L) napisał:  

Ekipant napisał:  

pozdro

Leszki twardo sie bronia, ze to nie fuzja, ale i tak dzialacze beda woleli grac na licencji Amici bo nie bedzie trzeba placi sporej ilosci milionoych dlugow. Ciekaw jestem jak Leszek wystartuje w taki sposob to czy nadal beda mieli morlanosc Kalego:?: jaka maja w przypadku KSZO i nas... Czy nadal beda twierdzic ze wszystko jest cacy oraz, ze nie jest to fuzja... Czas pokaze. Dobra nie rozmywajmy tematu :P

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 13:16

Aris(L) napisał:  

Ekipant napisał:  

Arek moj kolezko drogi chyba sie zamuliłeś :D przecież już chyba nie bedzie możliwości pojechania tam co?? :P chyba z sie mylę :D pozdro

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 13:19

Bator napisał:  

Mario74 napisał:  

Po jakiego huja zamieszczasz te zdjęcia? Byłeś w Płocku i wiesz co jest 5? Pewnie nie ale kolega ci powiedział co mu inny powiedział co usłyszał od tego co zna gośca który był? Nie ma sie czym chwalić a to o czym piszesz:''Dlaczego by nie!'' to jest największy przypał jaki ostatnio niektórzy z ''nas'' odjebali.

nie ma co...Mario74 jak juz cos napisze to zawsze podniesie cisnienie i pierdolnie jakas głupote..powod do dumy ma..co za gamoń!! pozdro Bator

hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 13:22

KloceK napisał:  
heh moje zdanie jest takie ze jak kobieta/dziewczyna nie przychodzi na mecz tak jak wyzej napisal kolega maniek^^ dla "szpanu", a przychodzi dopingowac, to czemu nie ? ... ja tam nie krytykuje kobiet niech ogladaja,dopinguja ale neich nie przychodza dla "szpanu" .. Co do wyjazdow to watpie zeby sprawdzily sie w bitwach no ale nie jedna dziewczyna moze zrobic "cos" lub "cos wiecej" nei jednemu naszej plci ... no ale coz na wyjazdach bez bujek tez sie jezdzi,prawda ? To wtedy dziewczyny/kobiety moga sie wykazac :)

Pzdr

A jak przyjdzie dla szpanu to zrobisz jej cos ? ;P i w ogole o jakich Ty bitwach mowisz ? no coment

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Lechitka
Kibic
Na forum od 8431 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 13:26

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

katharsis napisał:  
ja juz swoje zdanie wypowiedzialam...ale powiem jeszcze jedno...zal mi tych facetow co twierdza ze stadion to nie miejsce dla kobiet..bo idac tym sposobem rozumowania prezentowanym przez Panow wyzej to dojdziemy do tego, ze kobiety do garow i wychowywania dzieci, kobiety nie powinnny glosowac w wyborach..

Złoty bylby swiat gdyby nie odchodzono od tych pierwotnych obyczajow.

Gdyby nie odchodzono od tych obyczajów to nie byłoby kogo o drogę spytać... ;)

A co do kobiet na stadionach, nóż w kieszeni się otwiera jak panna ubrana tak, że więcej jej widać niż nie widać rzuca kurwami na lewo i prawo byłam w naszym kotle nie raz i nie dwa dopingowałam, śpiewałam, ale nie przechodziły mi przez gardło jakieś kretyńskie przyśpiewki anty wszystko co się rusza. Interesował mnie mój klub, dzisiaj znalazłam sobie inne miejsce na stadionie, z racji przyuczenia do zawodu przebywam raczej na murawie i powoli dociera do mnie, że faktycznie kocioł to nie najlepsze miejsce możńa kochać swój klub i dopingować go z innych sektorów, z całym szacunkiem dla dziewczyn które u was zajmują miejsce w młynie... kiedyś dorosną i zajmą bardziej stosowne dla nich miejsce, które nie będzie urągało kobiecości a mimo to pozwoli obserwować swoją ukochaną drużyne - tym, które kibicują na serio, a te, które robią to bo to jes trendi i tak odejdą.

...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...

To jest ta bejbe Vasyla? :D
BzM
Kibic
Na forum od 7793 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 13:30

Pszczółek napisał:  
Widzisz kolego B. sa tak samo sytuacje, ktore przerastaja niektore osoby z meskiej czesci, wiec moim zdaniem nie powinno sie uogolniac.

z tym tylko, że chlopakowi za "nieodpowiednią" sytuacje czasem przyda sie blaszka i moze to poskutkuje odpowiednio, a dziewczynie blaszki sie nie sprzeda :D
Z resztą wiadomo jak jest: stadiony, mecze są dla ... wiadomo :)

hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 14:08

BzM napisał:  

Pszczółek napisał:  

z tym tylko, że chlopakowi za "nieodpowiednią" sytuacje czasem przyda sie blaszka i moze to poskutkuje odpowiednio, a dziewczynie blaszki sie nie sprzeda :D
Z resztą wiadomo jak jest: stadiony, mecze są dla ... wiadomo :)

pikniczków chciałes napisac :>? hehe :D pozdr.

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
AL
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 14:26

Ekipant napisał:  

Aris(L) napisał:  

Ekipant napisał:  

Arek moj kolezko drogi chyba sie zamuliłeś :D przecież już chyba nie bedzie możliwości pojechania tam co?? :P chyba z sie mylę :D pozdro

Slyszalem za we Wronkach ma byc III liga wiec jak kiedys rezerwy awansuja to czemu nie ... A wyjazd do Warszawy nie jest taki bezpieczny,pewni panowie Dz. i Z. mowili ze na Legii jest bardzo niebezpiecznie :P Pozdro

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763453363 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.26 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005