Z tego co się orientuje to już dwóch użytkowników korzysta z tego avatara i to akurat chyba nie jest ten many który w jakimkś temacie wywołał taki szum swoimi "dziwnymi" wypowiedziami :p
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
to w tygodniu bedzie jeden trening kickboxingu , a jeden boksu
Oj Oj Oj ... 2 kick + 1 boks .
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Easy... nie przepraszaj tylko następnym razem czytaj uważniej i nie tlyko w tym temacie. Pzdr
Patyk albo ktoś inny potrzebuje info na temat BJJ mam zamiar zaczac tam uczeszczac ale potzrebuje jakies info co i jak Z góry dzieki
Tutaj masz stronke klubu Berserker
www.bjj.szczecin.pl , a do Linke Gold Team to mają stronke ale teraz ten link nie chodzi jest niby na sprzedaz www.linkegoldteam.com. Z tego co sie orientuje to za miesiąc 100zl
Patyk albo ktoś inny potrzebuje info na temat BJJ mam zamiar zaczac tam uczeszczac ale potzrebuje jakies info co i jak Z góry dzieki
No więc jak koledzy wczesniej napisali Ci stronke chyba najlepszego klubu w Szzczecinie Opłata za miesiąc wynosi 100zł chyba ze jestes nie pełnoletni, wtedy płacisz 50zł Trenningi są od Poniedziałku do soboty Poziom trenowania u Berserkerów jest wysoki... o rozgrzewce nie wspomne tyle w tym temacie.. przyjdź na zajęcia (1 trening darmowy) i zobaczysz Pozdro
Odp: Kick Boxing w Szczecinie - ruszamy 5 września!!!!!! - 09/09/2005 18:45
No więc jak koledzy wczesniej napisali Ci stronke chyba najlepszego klubu w Szzczecinie Opłata za miesiąc wynosi 100zł chyba ze jestes nie pełnoletni, wtedy płacisz 50zł Trenningi są od Poniedziałku do soboty Poziom trenowania u Berserkerów jest wysoki... o rozgrzewce nie wspomne tyle w tym temacie.. przyjdź na zajęcia (1 trening darmowy) i zobaczysz Pozdro[/cytat]
aha a kiedy sie zaczynaja zajecia?
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
mamejas odezwij sie na GG w sprawie BJJ (niechce mi sie tu rozpisywac)
pozdro
sluchaj bardzo mozliwe ze mam cos zrabane z gg i czasami wiadomosci nie dochodza jak bedziesz na gg pusc smsa to postaram sie wejsc jesli bede akurat w domu bo czesto pracuje... 507145467 gg 3000697
pozdro
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
...Jednakze sekcja jakby taka "policyjna"....ALKON
A ja wczoraj gadałem z kolesiem i on tam trenował i nawet nie miał pojęcia o patronacie Allkonu... więc aż tak źle tam nie ma, heh
A teraz pytania:
1. Jakie wymiary ma ring?
2. Poleci ktoś jakieś (najlepiej sprawdzone już) rękawice? cenowo to +/- 100zł
3. Gdzie, oprócz Ninji, jest dość duży wybór rękawic, tarcz itp?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763464139 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.