Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Florek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7592 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 23:47

qbajag napisał:  

W F H napisał:  

qbajag napisał:  

Florek napisał:  
UWAGA PEDAŁY

Bog nie do tego storzyl dupsko

Ja proponuje skonczyc dzielo ktore Hitler zaczol :D:D

Pozbedziemy sie i zydow i pedalow

To raczej Ciebie powinno się pozbyć...niektórzy z Was są naprawdę żałośni

hehe chyba jeden z panow poczuł sie urażony... :D

Ale Mi pojechałeś...

A na poważnie...w dupie mam czy ktoś jest gejem czy nie bo nie po tym oceniam ludzi.
Co do parady gejów to uważam, że po pierwsze źle robią(sami sobie szkodzą) jak na siłę narzucają innym swój dość mało popularny w Polsce( i nie tylko) styl bycia bo tylko zniechęcają do Siebie innych.
Ich akcja przynosi chyba odwrotny skutek do zamierzonego.
Po drugie uważam, że parady mogą sobie robić gdzieś na uboczu a nie zajmować centrum miasta narażając miasto na paraliż.
Po trzecie napisałem, że niektórzy są żałośni nie dlatego, że wyzywacie gejów(bo macie do tego prawo- Ja nienawidzę narodowców i lubię Ich czasem zwyzywać) ale dla tego, że kolega Florek i chyba jeszcze ktoś przed Nim chyba się nie zastanowił co pisze.
Otóż Florku jak chcesz dokańczać dziło Hitlera to albo wyjedź do Azji bo ograniczasz ludom germańskim pole do życia albo się zagazuj żeby nie było problemów ze Słowianami.

Acha i panie Elo co to jest dla Ciebie czysty szczep?

qbajag ale mnie pojechales o straszne....

Powiedz mi teraz, co maja Slowianie i Germanie do Zydow ??
Nie powiem ze Hitler to byl.... i tu mozna bylo by pisac sporo ale ja juz nie moge sluchac pierdolenia zydow ze onia sa skrzywdzonym narodem i wszyscy ich tepia, ale powiedz mi jak ich nie nawidzic za... np daje przyklad
Obchody wyzwolenia Oswiecimia. Dobrze wiemy ze byli Polacy ktorzy podczas 2 wojny swiatowej narazali swoje zycie bo pomagali zydom, sumienie im tak nakazywalo i tak postepowali.
A teraz na tych obchodach przyjezdza grupka dzieci z Izraela i do kamery mowia " Ja nie wiem jak Polacy mogli tak postepowac, skazujac na smierc, nie pomagajac nam, to ten POLSKI oboz smierc"

Jaki Polski ????? Czy ci wlasnie Zydzi ktorzy zawdzieczaja zycie dzieki naszym dziadka i pradziadka zrobili cos w tym kierunku by podziekowac za to i powiedziec swoim dziecia jak bylo naprawde

To teraz juz wiesz skad nienawidze tego narodu i chyba duzo ludzi ma podobne zdanie,

I lepiej zeby ich nie bylo niz maja uzalac sie nad soba i jak oni byli biedni a zapomnieli ze Polacy, Niemcy i wiele innych narodow trafialo do obozow ale nikt na caly swiat tego nie oglasza jak oni

Pogoń Szczecin
qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 00:15
Po pierwsze jak widze Florek uznaje tylko te ideologie Hitlera która mu pasuje.
Żydów zabić jak chciał Hitler to można ale o tym, że po wyeleminowaniu Żydów trzeba zabić słowian to już pamiętać nie trzeba.
Po drugie proponuję podręcznik do historii i proszę trochę poczytać o obozie w Oświęcimiu.
Po trzecie jeszcze nie słyszałem aby żyd mówił o Polskich obozach zagłady...coś Ci się pomyliło z niedouczonymi Kanadyjskimi i Amerykańskimi dziennikarzami.
Po czwarte gdybyś się choć trochę wysilił i posłuchał albo poczytał co mówią Żydzi z Izraela to byś wiedział, że o takich ludziach jak gen. Anders oraz Irena Sendler(oboje uratowali wiele Żydów podczas wojny) w Izraelu większość osób pamięta tak jak i większość osób pamięta, że to Polacy ratowali ich podczas wojny.
Zdziwił byś się jak bardzo Polska i Polacy są lubiani przez Izraelczyków.
Ale lepiej mieć klapki na oczach i uszach.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Florek
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 00:42
Wiesz co duzo czytalem i nie pisal bym tych rzeczy jezeli bym sam nie slyszal
Kto tu ma klapki na oczach
Co z tego ze Duzo ludzi w Izrealu pamieta co zrobil dla nich Anders ale jak mlodziez ich wali takie teksy to trudno zebym sie nie denerwowal

Napisz na gg to chetnie pogadam na ten temat glebiej

Pogoń Szczecin
elo
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 07:53

qbajag napisał:  

Szczep jest to grupa wykazująca pewne wspólne cechy etniczne i językowe oraz posiadająca wspólnego przodka, wspólną tradycję, historię i odrębność kulturową. Aryjczycy dzielą się na kilka takich szczepów - Słowianie, Germanie, Celtowie. Co do "czystości" to ktoś zarzucił że Słowianie to brudasy (wiem czyścioszek Hitler też o Nas tak mówił)! Zatem Ja proponuje żeby ten ktoś pojechał do Indii (też Aryjczycy) i niech się zastanowi co mówi.

Obrazek jpg wstawiony na forum
W F H
Kibic
Na forum od 8727 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 10:23
[cytat=qbajag]Po pierwsze jak widze Florek uznaje tylko te ideologie Hitlera która mu pasuje.
Żydów zabić jak chciał Hitler to można ale o tym, że po wyeleminowaniu Żydów trzeba zabić słowian to już pamiętać nie trzeba.
Po drugie proponuję podręcznik do historii i proszę trochę poczytać o obozie w Oświęcimiu.
Po trzecie jeszcze nie słyszałem aby żyd mówił o Polskich obozach zagłady...coś Ci się pomyliło z niedouczonymi Kanadyjskimi i Amerykańskimi dziennikarzami.
Po czwarte gdybyś się choć trochę wysilił i posłuchał albo poczytał co mówią Żydzi z Izraela to byś wiedział, że o takich ludziach jak gen. Anders oraz Irena Sendler(oboje uratowali wiele Żydów podczas wojny) w Izraelu większość osób pamięta tak jak i większość osób pamięta, że to Polacy ratowali ich podczas wojny.
Zdziwił byś się jak bardzo Polska i Polacy są lubiani przez Izraelczyków.
Ale lepiej mieć klapki na oczach i uszach.

Po piąte kazdy żyd to pies... :]

Ostatnio edytowany przez: W F H, 8 czerwca 2005, 10:34 [1 raz(y)]

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
elo
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 10:38
Wracając do tematu to taka myśl Mi przyszła do głowy... a niech sobie robią tą paradę, przynajmniej koledzy z Legii będą mogli na kim sobie poćwiczyć przed następnym sezonem kopniak

77
Kibic
Na forum od 7810 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 11:35
NIE dla pedałowania na polskich ulicach!!!

Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 11:57

Filus napisał:  

YaReK napisał:  
wiec naucz sie dobrze interpretować to co pisze, a później pisz coś, napisałem pojebani a w nawiasie inni wiec z zasad jezyka polskiego powinienes wiedziec ktory wyraz jest nadrzędny :]

To zależy co rozumiesz pod pojęciem poj****i i inni, a oznaczenie w nawiasie można traktować jako wyjaśnienie synonimem, więc... wypowiedź jednoznaczna nie jest, a wybacz, ale zaczęsto mam do czynienia z palantami, którym pieprzyk nie w tym miejscu (wg nich) jest powodem do użycia tegoż epitetu. A co do mojego, nomem omen, stosunku do pedałów, cóż, są większe zmartwienia niż sprawdzanie kto kogo w łóżku ma. Póki się z tym nie afiszuje i nie próbuje poderwać każdego napotkanego to mi to nie przeszkadza. Zresztą natrętni supersamce śliniący się do każdej kobiety na swej drodzę, są dla mnie równie odrażający (delikatnie mówiąc).

No wiesz, gość, któremu nie pasuje to gdzie masz pieprzyk, albo sposób w jaki zawiązałeś buty, a gość któremu przeszkadzają pedałki to calkiem co innego. Te sprawy mają całkiem inną rangę, bo różnice miedzy pieprzykiem a pedałkiem chyba widać bardzo wyraźnie. Kiedyś wracając w nocy z pubu widziałem dwóch gości trzymających się za rękę i to sprawiło, że od tamtego momentu nienawidze tego robactwa!!! Dla mnie sytuacja gdzie gość woli gościa od dziewczyny to tak jakbyś ktoś srał mordą czyli mutanty i nie chce żeby w Szczecinie sobie paradowaly te zjeby genetyczne!!

P.S Filus z tym pieprzykiem to rozumiem Cię, sam nie raz trafiłem na takich gości ;)

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
donald duck
*zablokowany
Na forum od 7573 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 12:14
dac palca a wezma cala reke tak jak w holandii. Zacznie sie od z pozoru nic nie znnaczacej parady a skonczy sie na zalegalizowaniu zwiazkow homoseksualnych. kaczynski nie poddawaj sie!!!

qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 20:19

elo napisał:  

qbajag napisał:  

Szczep jest to grupa wykazująca pewne wspólne cechy etniczne i językowe oraz posiadająca wspólnego przodka, wspólną tradycję, historię i odrębność kulturową. Aryjczycy dzielą się na kilka takich szczepów - Słowianie, Germanie, Celtowie. Co do "czystości" to ktoś zarzucił że Słowianie to brudasy (wiem czyścioszek Hitler też o Nas tak mówił)! Zatem Ja proponuje żeby ten ktoś pojechał do Indii (też Aryjczycy) i niech się zastanowi co mówi.

Za encyklopedią języka Polskiego:

«mała grupa etniczna, licząca od kilkuset do kilku tysięcy osób, różniąca się od plemienia tym, ŻE NIE WYWODZI SWOJEGO POCHODZENIA OD WSPÓLNEGO PRZODKA; często utożsamiana z plemieniem»
To tak tylko w kwestii wyjaśnienia, żeby nie było niedomówień.Jak pisaliście o brudasach i czystych szczepach to myślałem, że o co innego Wam chodzi.Zresztą mniejsza o to.

WFH chyba zabrakło argumentów do sensownej dyskusji.
Florek bardzo chętnie wymienie się poglądami na GG.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8065 dni

*

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 21:44
pedaly na madagaskar lol

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
strong
Kibic
Na forum od 7782 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 22:48
KACZYŃSKI niepotrafiłnic zrobić to chce zwrócić cymbał na siebie uwage zakazami wwolnym ? kraju

POGOŃ I WSZYSTKO
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7725 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 23:22

strong napisał:  
KACZYŃSKI niepotrafiłnic zrobić to chce zwrócić cymbał na siebie uwage zakazami wwolnym ? kraju

Uważaj piszesz o przyszłym prezydencie.
A co ma robić .
Co oni chcą przez tą paradę pokazać ,że maja pojebane we łbach.

Jak napisał ToMeK MKS " na Madagaskar pedały".

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
elo
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 08/06/2005 23:27

ToMeK MKS napisał:  
pedaly na madagaskar lol

Jeszcze przymusowo z własnej kieszeni musieli by kupić bilety na samolot, oczywiście w jedną stronę bez możliwości powrotu.
No, i problem mamy z głowy lol

Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 09/06/2005 00:14

elo napisał:  

ToMeK MKS napisał:  
pedaly na madagaskar lol

Jeszcze przymusowo z własnej kieszeni musieli by kupić bilety na samolot, oczywiście w jedną stronę bez możliwości powrotu.

A ja bym nimi nakarmił rekiny i krokodyle, bo słyszałem, że głodne hihi chyba zwierzaczkom nie zaszkodzi co?? :/

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
barcish
Kibic
Na forum od 7963 dni

**

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 09/06/2005 04:20
zależy jakiej płci te zwierzatka beda... :| :D

POGOŃ SZCZECIN!
elo
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 09/06/2005 10:57
Jak informują dziś brytyjskie media, 21-letni Sam Brown, który świętował z kolegami zakończenie sesji egzaminacyjnej, zażartował sobie na widok dwóch konnych policjantów, wołając do jednego z nich: "Kolego, mam nadzieję, że nie przeszkadza ci, że twój koń jest gejem".

Policjant, którego konia obrażono, dał niezbyt trzeźwemu studentowi szansę, żądając od niego wycofania obraźliwych słów. Kiedy Brown odmówił, policjanci zakuli go w kajdanki i odstawili na posterunek, gdzie całą noc przesiedział w celi. Wypuszczono go rankiem następnego dnia, nakładając na niego grzywnę wysokości 90 funtów szterlingów.
lol

Student powiedział mediom, że reakcję policjantów uważa za przesadną i dodał, że o ile wie, "konie wcale nie są takie drażliwe".

U-96
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 09/06/2005 13:57
wkoncu obrazil funkcjonariusza na sluzbie, u nich policyjne zwierzeta maja chyba taki status LOL

cos czeuj ze czek nas niedlugo wysyp kolejnych ogorowych tematow :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
Bzyku
Kibic
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 09/06/2005 14:04
zdecydowane nie!!

jak się im pozwoli to już widzę za jakiś czas paradę pedofili, którzy też będą domagali się praw i czego tam jeszcze... (bo przecież to nie ich wina że są pedofilami, nie?)
potem wyjdą na plac umysłowo chorzy i też będą maszerować domagając się równych praw (a raczej domagać będą się stojący za nimi ludzie - oni będą tylko szli), bo to też przecież nie ich wina że są jakimi są...

Są jakieś normy obyczajowe i etyczne, których nie wolno przekraczać - no i żyjemy w kraju katolickim, gdzie zdecydowana większość ludzi została wychowana z poszanowaniem chrześcijańskich norm i wartości.

niech oni sobie żyją jak chcą, ale na jaką cholere jakies parady? To jest tylko podburzanie społeczeństwa.

Jeden przykład już był - bodaj 2 lata temu parada w Krakowie (ta zakończona incydentami) - homoseksualistów szło tam bodaj 10% tłumu - reszta to lewicowi politycy, działacze podejrzanych ruchów, anarchiści, antyglobaliści i inni tacy, którzy podłaczyli się pod to wiedząc że będą tam kamery...

Było widać dla kogo ta cała impreza została zorganizowana i po co...
Całe te pochody to wymysły lewicowych działaczy pragnących przypodobać się elektoratowi.

Jeszcze widziałem wtedy taki obrazek w TV - jakaś klientka (gruba i brzydka) szła z kartonem na szyji (jakiś napis na nim) i darła ryja wniebogłosy: "Jestem lesbijką"... "jestem lesbijką".... i tak w kółko...

A co mnie to kur.. obchodzi - niech ona sobie będzie ta lesbijką i żyje jak jej się podoba - byleby nie darła ryja na cały świat i nie zakłócała ludziom spokoju...

Ja mówię: Tolerancja tak, akceptacja nie!

ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8065 dni

*

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 09/06/2005 21:45

YaReK napisał:  

elo napisał:  

ToMeK MKS napisał:  
pedaly na madagaskar lol

A ja bym nimi nakarmił rekiny i krokodyle, bo słyszałem, że głodne hihi chyba zwierzaczkom nie zaszkodzi co?? :/

To takie endemity to kto wie :D

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772453209 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005