Odp: Jakie macie sny? - 30/10/2005 19:49
Mi zawsze sie cos przyśni co jakiś czas, ale jak juz to cos masakrycznego
Kiedys mi sie sniło ze bardzo duża kometa spadła na ziemie i nagle zrobiła sie cisza i czarny obraz...lol...
Kiedys natomiast snila mi sie powódz, na ulicach jakieś tratwy i wogóle...
Czesto mam sny ze coś mnie goni, czy to ziomek z jakąś pilą motorowa czy to jakiś stwór... tak jak inni tutaj pisali nie można szybko biegać i to jest najgorsze ALe zawsze mam tak ze jezeli to dobiega do mnie to otwieram oczy lub myśle że to tylko sen ...
Nieraz śni mni sie że ktos mnie bije lub ja kogos i zamiast zadac cios to reka leci jak w Matrixie ...
HeH czesto sa tak skomplikowane sny zwiazane ze szkoła ze głowa boli ale mniejsza z tym
Pozdro
Odp: Jakie macie sny? - 30/10/2005 20:19
raz mialem jeden bardzo piekny sen
ze Pogoń zdobyla pierwszy raz w historii klubu Mistrzostwo Polski mielismy zero porazek na koncie i tylko jeden remis w Krakowie z Wisla
Na ostatnim meczu w sezonie z Legia u siebie wygralismy 2:0 a gdy kapitan mial odebrac Puchar za mistrzostwo obudzil mnie stary bo do szkoly
Odp: Jakie macie sny? - 30/10/2005 20:47
Ja mialem przez jakies 3 lata z rzedu taka faze, ze tylko raz w ciagu roku (w lutym) mialem noc zajebistychkoszmarw... Np. jade samochodem, jakis niewidzialny kolo daje zagadke, odgadlismy z siostra i samochod zlecial do rowu, nie zyjemy, albo ide na basen (chyba do 10 LO), przechodze przez jakis wiadukt, nagle silny powiew wiatru i laduje na torach kolejowych kilkanascie metrow nizej... Po kilku latach to zniknelo, ale pamietam, ze jak sie budzilem, staralem sie w ogole nie zasnac...
niee, sny sa tym, co w nas siedzi. Tylko trzeba je mocno przemyslec... Dlatego tez nie mialabym odwagi umieszczac tu moich snow jak wiekszosc to robi...
Dzieki snom mozna sie b.b.b. wiele dowiedziec o drugiej osobie... :> (czyt. : "uwazajcie na to, co piszecie" )
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772443864 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.