Odp: Nowa Matura 2005 + rekrutacja na studia - 20/04/2005 17:21
A co mi tam - pochwale sie - z polaka 19 pkt
Sam w to nie wierze Ale widzicie - to wynik ciezkiej pracy, bo tematy byly podane od wrzesnia - i od tego czasu trzeba bylo sie uczyc a nie na pare dni przed egzaminem - zart oczywiscie. Strasznie denerwowaly mnie gazety piszace na poczatku marca ze to ostatni dzwonek, ze jak nie zaczniesz dzis to nie zdazysz Bez paniki - problem to cokolwiek przeczytac i napisac prace jak ktos chce (nie tyle jest to trudne - bo zrobilem to od reki w pare godzin po prostu przepisujac cos z ksiazek oraz dodajac wlasne uwagi - co nudne) - bo do nauczenia wystarcza 2-3 dni - jak ktos ma dobra pamiec i kaprys to wykuje prace co do slowa. Mozna tez improwizowac - jak ktos jest wygadany to dobry wynik ma zapewniony . Ogolnie ustny to luzik. Sadze ze za swoja prace gdyby sprawdzana byla forma pisemna to na zwyklej lekcji dostalbym jakas 4 (co prawda w swojej "wyjątkowej" szkole , ale zawsze). Ale tam trzeba bylo po prostu zamylac,szcegolnie przy pytaniach od komisji, a to naprawde nei jest trudne
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Nowa Matura 2005 + rekrutacja na studia - 21/04/2005 22:37
Ufff juz pierwsze koty za płoty nie taka straszna matura jak o niej mówia. Wczoraj mialem ustny Polski,prezentacja poszla dobrze, trudne pytania,ale jakos poszlo-wynik o dziwo 17/20 No ale to jest dopiero sam wierzcholłek góry lodowej. Jutro ustny Angielski,ale spoko dam rade I sie zabieramy za porzadna nauke do maturki pisemnej w maju .Aha w piatek jeszcze po Angielskim trzeba isc oblać te ustne matury
Pozdro dla wszystkich maturzystów
O wlasnie Labek mozesz mi powiedziec co miales na tym niemickim??
Wszedłem, wylosowałem 133 zestaw, znajdował sie tam rysunek, który przedstawiał jakąś kobitke w biurze, odbierała telefony i była zdenerwowana, musiałem to opisać. Do rysunku jeszcze 2 pytania padły. Nastepne zadanie to rozmowa na 3 sytuacje (w szpitalu z lekarzem, w restauracji, z kumplem na wyprawie w górach) ogólnie masakra, cięzko opisac jak to wygląda. Napewno dasz sobie rade, nie musisz mówić gramatycznie, ważne jest abyś potrafił przekazać cenne informacje. Zycze Ci powodzenia
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
O wlasnie Labek mozesz mi powiedziec co miales na tym niemickim??
Wszedłem, wylosowałem 133 zestaw, znajdował sie tam rysunek, który przedstawiał jakąś kobitke w biurze, odbierała telefony i była zdenerwowana, musiałem to opisać. Do rysunku jeszcze 2 pytania padły. Nastepne zadanie to rozmowa na 3 sytuacje (w szpitalu z lekarzem, w restauracji, z kumplem na wyprawie w górach) ogólnie masakra, cięzko opisac jak to wygląda. Napewno dasz sobie rade, nie musisz mówić gramatycznie, ważne jest abyś potrafił przekazać cenne informacje. Zycze Ci powodzenia
Ja jutro mam a mam taka zacme w glowie ze porazka:/ Nie dziekuje
Odp: Nowa Matura 2005 + rekrutacja na studia - 22/04/2005 13:37
Zgadzam sie z Toba Trib w 100%. Jak sie tak patrzy z perspektywy czasu to matura wydaje sie dziecinnie prosta. Zycze WAm wszystkim piszacym w tym roku zdania matury. I dostania sie na studia, a pozniej sesja, sesja, sesja a w miedzyczasie kilka poprawek
Jak ktoś juz mial angielski to niech napisze co mial w zestawie.
Z gory dzieki
No wiec:
1. Ulubiona potrawa, sposob przygotowania, kiedy ja podaje
2. Potrącenie pieszego, skad to obserwowalem, jak to sie stalo
3. Wyjazd nad morze, odrzuc propozycje, zaproponuj kompromis
4. Obrazek - 5 gosci w biurze, co robia, co potrzeba by w przyszłosci miec prace.
Pozdro i powodzenia!
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772448240 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.