Ja tam wiem, że cała Polska widziała jak Lech załatwił sobie mistrza przy zielonym stoliku
A tak na poważnie to w tamtym okresie(zresztą nie tylko wtedy)pół ligi kupowało spotkania...to powinni w zasadzie wszystkie kluby zdyskwalifikować.
Choćby Zagłębie Lubin który przez kilka lat co sezon sprzedawał swoje mecze regularnie.
Takie gadanie to jest paranoja..."bo Legia kupiła mecz z Wisłą"...a Lech to żadnego meczu wtedy nie kupił?W jakim ty świecie żyjesz?
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
"Najwyrazniej czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja najmocniejsza strona."
tu sie prostuj chlopaku bo za taka bajerke to mozna w mazak dostac. ty za to jestes tak oczytany ze sam juz chyba nie wiesz jak ta lechie masz zinterpretowac.
"A jezeli nie wiesz za co szacunek dla Zagłębia to twoj problem nie moj."
wez ty juz daj spokoj z tym zaglebiem. albo jedz do sosnowca i sie przypucuj skad jestes to cie na szybko przewiną.
a tak ogolnie to jestes leszczem tylko cos tam blysnac probujesz ze chuliganka (vide smiechy z tego typa od bandyckiej łodzi) nie jest tobie obca.
"A o Śląsku napisalem ze wyjatkiem jest wlasnie akcja z Arka"
slaby wyjatek. jakbys sie ogarnal to bys wiedzial ze to nie slask na ostro pojechal. i ze nie o to mi chodzi...
tu sie prostuj chlopaku bo za taka bajerke to mozna w mazak dostac. ty za to jestes tak oczytany ze sam juz chyba nie wiesz jak ta lechie masz zinterpretowac.
wez ty juz daj spokoj z tym zaglebiem. albo jedz do sosnowca i sie przypucuj skad jestes to cie na szybko przewiną.
a tak ogolnie to jestes leszczem tylko cos tam blysnac probujesz ze chuliganka (vide smiechy z tego typa od bandyckiej łodzi) nie jest tobie obca.
Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 16/03/2005 21:46
mialem sie nie wpisywac, ale...temat strasznie mi podnosi cisnienie (jakis nerwowy jestem ostatnio), od poczatku zmierzal do nikad, a rzucanie szacunkami na lewo i prawo jest chuja warte, w dodatku jesli sie na oczy nie widzialo ekipy, o ktorej sie pisze...taka moja skromna prosba o zamkniecie tematu...watek sie juz chyba wyczerpal na samym poczatku, pozdrawiam
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
mialem sie nie wpisywac, ale...temat strasznie mi podnosi cisnienie (jakis nerwowy jestem ostatnio), od poczatku zmierzal do nikad, a rzucanie szacunkami na lewo i prawo jest chuja warte, w dodatku jesli sie na oczy nie widzialo ekipy, o ktorej sie pisze...taka moja skromna prosba o zamkniecie tematu...watek sie juz chyba wyczerpal na samym poczatku, pozdrawiam
"A o Śląsku napisalem ze wyjatkiem jest wlasnie akcja z Arka"
slaby wyjatek. jakbys sie ogarnal to bys wiedzial ze to nie slask na ostro pojechal. i ze nie o to mi chodzi...
A tutaj mamy chyba powrót Klebersona Ale juz wiecej nic nie piszę bo w mazak mogę dostać
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
No mial racje naprawde Portowcie 1986 wez czlowieku daj spokuj bo twoje posty sa chuja warte jeszcze daj np post w kotrym napiszesz OK, i drugi daj np HEH zajebiscie bedzie....Harlem Spoko wiem ze masz racje...jezli checie to temat mozna zamykac spoko
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
A tutaj mamy chyba powrót Klebersona Ale juz wiecej nic nie piszę bo w mazak mogę dostać
To nie powrot Klebersona, tylko osoba scisnieniowana bzdurami na necie
hihihi...Wieszkto robisz troszke zamieszania ...pozdro pozdro.....dodam ze dla kumatych
ps.Portowiec 1986
To nie powrot Klebersona, tylko osoba scisnieniowana bzdurami na necie
hihihi...Wieszkto robisz troszke zamieszania ...pozdro pozdro.....dodam ze dla kumatych
ps.Portowiec 1986
Hehe nie potrzebnie ten temat jednak zalozylem a co do osoby WieszKto__ to nie mam pojecia co to za many ale...troche za bardzo sie tym wszytskim przejmuje aha i slowko do Patyka czy zrobisz z zyczeniem Harlema i usuniesz temat czy go pozostawisz pozdro
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
W sumie to możnaby było oszczędzić ten temat ale taka moja prośba niech się wypowiadają Ci co faktycznie mają coś konkretnego i logicznego do powiedzenia bo niektórzy widze mają problem z ciśnieniem... czysta napinka aż ręce opadają...
jakos konkretnie mierzysz czy tylko strzelasz w niebo?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458157 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.