Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Portowiec 1986
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7774 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 16/03/2005 16:52

Kriss napisał:  
Hahaha ale z ciebie baran. Sam idz sie pobaw do pisakownicy. Zastanow sie co piszesz. Nie szanuje Widzewa bo w Łodzi sa niedobrzy ludzie. Ooo jakie to straszne. A Polonia moj drogi to jeden z najstarszych klubow w Polsce ktory ma duze tradycje. Fakt kibicow nie maja za wielu ale sie nie dziw bo w Warszawie kroluje Legia. A znajduchem to mozesz nawac siebie bo takich jak ty jest naprawde niewielu. Pozdro dla ciebie breakdance

kłania sie kultura

21.04.1948 - 29.07.2003 NA ZAWSZE POGOŃ
Portowiec 1986
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 16/03/2005 16:55
Może i mam gówniarskie zachowanie ale nie krytykuje nikogo,a są tu tacy co na okrągło szukają "zaczepki".pozdro

qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 16/03/2005 17:53

Portowiec 1986 napisał:  

Kriss napisał:  

wieszkto__ napisał:  
szacunek dla lechii.. o Panie!! orientujesz sie cos chlopaku w temacie z lechią? zero szacunku dla lechii chociazby za frajerskie zachowanie sprzed roku. ale i tak tego pewnie nie zrozumiesz. co do sosnowca - ktos mi moze wytlumaczyc za co dla nich szacunek? powinna byc co najwyzej obojetnosc...
co do slaska - ich frajerskie zachowanie w 2001 roku na wiosne, a pozniej mętne tlumaczenia (a wrecz klamstwa) na jesien (bo honorowa ekipa potrafi sie przyznac do porazki) redukują szacunek do zera. no ale przeciez pamiec ludzka bywa ulotna... szkoda tylko ze nawet w takich przypadkach...

Jaki z ciebie typ. Jestesmy "chujkami" bo nie wymieniamy Lechii a teraz piszesz cos odwrotnego. A o Śląsku napisalem ze wyjatkiem jest wlasnie akcja z Arka. Najwyrazniej czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja najmocniejsza strona. A jezeli nie wiesz za co szacunek dla Zagłębia to twoj problem nie moj.

Portowiec, Legia w 1993 roku wygrala lige i powinna byc mistrzem. Cala Polska to widziala!!! Nie moge z twojego tekstu. Nie szanuje Widzewa i ŁKS-u bo Łódź to bandyckie miasto. Hahaha mocno.

Cała Polska widziała jak Legia kupiła mecz od Wisły...

Ja tam wiem, że cała Polska widziała jak Lech załatwił sobie mistrza przy zielonym stoliku:D

A tak na poważnie to w tamtym okresie(zresztą nie tylko wtedy)pół ligi kupowało spotkania...to powinni w zasadzie wszystkie kluby zdyskwalifikować.
Choćby Zagłębie Lubin który przez kilka lat co sezon sprzedawał swoje mecze regularnie.
Takie gadanie to jest paranoja..."bo Legia kupiła mecz z Wisłą"...a Lech to żadnego meczu wtedy nie kupił?W jakim ty świecie żyjesz?

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Adriano
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 16/03/2005 18:00
Mecze sie kupowało, kupuje i będzie kupywać.. dlatego takie kryteriumn nie może być brane pod uwage !!! Kto jeszcze wierzy w "czystość" piłki niech dalej to robi... czasmi dobrze być nieświadomym :D

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
wieszkto__
Kibic
Na forum od 7657 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 16/03/2005 18:44
"A o Śląsku napisalem ze wyjatkiem jest wlasnie akcja z Arka"
slaby wyjatek. jakbys sie ogarnal to bys wiedzial ze to nie slask na ostro pojechal. i ze nie o to mi chodzi...

"Najwyrazniej czytanie ze zrozumieniem nie jest twoja najmocniejsza strona."
tu sie prostuj chlopaku bo za taka bajerke to mozna w mazak dostac. ty za to jestes tak oczytany ze sam juz chyba nie wiesz jak ta lechie masz zinterpretowac.

"A jezeli nie wiesz za co szacunek dla Zagłębia to twoj problem nie moj."
wez ty juz daj spokoj z tym zaglebiem. albo jedz do sosnowca i sie przypucuj skad jestes to cie na szybko przewiną.

a tak ogolnie to jestes leszczem tylko cos tam blysnac probujesz ze chuliganka (vide smiechy z tego typa od bandyckiej łodzi) nie jest tobie obca.

Portowiec 1986
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 16/03/2005 21:21

wieszkto__ napisał:  
slaby wyjatek. jakbys sie ogarnal to bys wiedzial ze to nie slask na ostro pojechal. i ze nie o to mi chodzi...

tu sie prostuj chlopaku bo za taka bajerke to mozna w mazak dostac. ty za to jestes tak oczytany ze sam juz chyba nie wiesz jak ta lechie masz zinterpretowac.

wez ty juz daj spokoj z tym zaglebiem. albo jedz do sosnowca i sie przypucuj skad jestes to cie na szybko przewiną.

a tak ogolnie to jestes leszczem tylko cos tam blysnac probujesz ze chuliganka (vide smiechy z tego typa od bandyckiej łodzi) nie jest tobie obca.

aha

Ostatnio edytowany przez: Portowiec 1986, 16 marca 2005, 21:27 [1 raz(y)]

Portowiec 1986
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 16/03/2005 21:21
heh

Cinek
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 16/03/2005 21:46
mialem sie nie wpisywac, ale...temat strasznie mi podnosi cisnienie (jakis nerwowy jestem ostatnio), od poczatku zmierzal do nikad, a rzucanie szacunkami na lewo i prawo jest chuja warte, w dodatku jesli sie na oczy nie widzialo ekipy, o ktorej sie pisze...taka moja skromna prosba o zamkniecie tematu...watek sie juz chyba wyczerpal na samym poczatku, pozdrawiam

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Portowiec 1986
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 16/03/2005 21:54

Harlem napisał:  
mialem sie nie wpisywac, ale...temat strasznie mi podnosi cisnienie (jakis nerwowy jestem ostatnio), od poczatku zmierzal do nikad, a rzucanie szacunkami na lewo i prawo jest chuja warte, w dodatku jesli sie na oczy nie widzialo ekipy, o ktorej sie pisze...taka moja skromna prosba o zamkniecie tematu...watek sie juz chyba wyczerpal na samym poczatku, pozdrawiam

popieram

BzM
Kibic
Na forum od 7897 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 16/03/2005 23:27
Przykład inteligentych wpisów:

Portowiec 1986 napisał:  
popieram

Portowiec 1986 napisał:  
heh

Portowiec 1986 napisał:  
aha

VasyL miał chyba dobry pomysł...

Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 16/03/2005 23:40
Na pewno Vasyl miał dobry pomysł, bo ten gość widocznie tyle ma do powiedzenia wiec zasługuje na te wyróżnienie....

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 17/03/2005 00:04

wieszkto__ napisał:  

A tutaj mamy chyba powrót Klebersona:D Ale juz wiecej nic nie piszę bo w mazak mogę dostać:D

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 17/03/2005 00:11

BzM napisał:  
Przykład inteligentych wpisów:

Portowiec 1986 napisał:  
popieram

Portowiec 1986 napisał:  
heh

Portowiec 1986 napisał:  
aha

VasyL miał chyba dobry pomysł...

No mial racje naprawde Portowcie 1986 wez czlowieku daj spokuj bo twoje posty sa chuja warte jeszcze daj np post w kotrym napiszesz OK, i drugi daj np HEH zajebiscie bedzie....Harlem :P Spoko wiem ze masz racje...jezli checie to temat mozna zamykac spoko:)

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
P.
Do końca!
Na forum od 8170 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 17/03/2005 00:27

qbajag napisał:  

A tutaj mamy chyba powrót Klebersona:D Ale juz wiecej nic nie piszę bo w mazak mogę dostać:D

To nie powrot Klebersona, tylko osoba scisnieniowana bzdurami na necie :)
hihihi...Wieszkto robisz troszke zamieszania ;)...pozdro pozdro.....dodam ze dla kumatych :D:D:D
ps.Portowiec 1986cheerleader

Sami przeciw wszystkim!!!
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 17/03/2005 00:33

Patyk84 napisał:  

qbajag napisał:  

To nie powrot Klebersona, tylko osoba scisnieniowana bzdurami na necie :)
hihihi...Wieszkto robisz troszke zamieszania ;)...pozdro pozdro.....dodam ze dla kumatych :D:D:D
ps.Portowiec 1986cheerleader

Hehe nie potrzebnie ten temat jednak zalozylem:P a co do osoby WieszKto__ to nie mam pojecia co to za many ale...troche za bardzo sie tym wszytskim przejmuje:P aha i slowko do Patyka czy zrobisz z zyczeniem Harlema i usuniesz temat czy go pozostawisz pozdro:)

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Łabek
Kibic
Na forum od 8095 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 17/03/2005 10:54
W sumie to możnaby było oszczędzić ten temat ale taka moja prośba niech się wypowiadają Ci co faktycznie mają coś konkretnego i logicznego do powiedzenia bo niektórzy widze mają problem z ciśnieniem... ;) czysta napinka aż ręce opadają...

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
hPS
*zablokowany
Na forum od 7700 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 17/03/2005 13:24
Szacunek dla Floriana Krygiera który dzis obchodzi 98 urodziny ( wszystkiego najlepszego ) - pogarda dla Lepera za krawat w barwach cvelovii :[

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Kriss
Kibic
Na forum od 8016 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 17/03/2005 15:43
wieszkto_ to dla ciebie breakdance

Obrazek jpg wstawiony na forum
wieszkto__
Kibic
Na forum od 7657 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 17/03/2005 17:13
o kurwa. slabi jestescie. pozdro Patyk;) hihihihi:) jedyny ktory "wie kto":D

wieszkto__
Kibic
Na forum od 7657 dni

Odp: Dla Kogo Najwiekszy szacunek, a dla kogo najmniejszy... - 17/03/2005 17:14

Łabek86 napisał:  
W sumie to możnaby było oszczędzić ten temat ale taka moja prośba niech się wypowiadają Ci co faktycznie mają coś konkretnego i logicznego do powiedzenia bo niektórzy widze mają problem z ciśnieniem... ;) czysta napinka aż ręce opadają...

jakos konkretnie mierzysz czy tylko strzelasz w niebo?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772458157 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005