Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Bluzy,koszulki, polo << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ZCH 1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7960 dni

*

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 20:32

Harlem napisał:  
ja bym sie pisal na czarna lub szara (jesli takie kolory w ogole wchodza w gre) bluze z kapturem, rozmiar XL lub XXL,
pozdro

podobnie jak kolega :]

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Mati.
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 21:15
zainteresowany jestem koszulką.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Cinek
Kibic
Na forum od 8091 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 21:32

ToMeK MKS napisał:  

Harlem napisał:  
ja bym sie pisal na czarna lub szara (jesli takie kolory w ogole wchodza w gre) bluze z kapturem, rozmiar XL lub XXL,
pozdro

podobnie jak kolega :]

e no taki duzy to Ty chyba nie jestes... :D
pozdro,

ps. odezwij sie czasami

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
chrisxx
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/02/2005 22:11
czarna koszulka xxl:)

P_S
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 07/02/2005 01:32

M! napisał:  

Pionas napisał:  
No ja bym tez sie pisal na bluzeczki i koszuleczki szczegolnie z LFS na plecach i herbem na piersi...bardzo dobry pomysl.

Motyw z "LADS" jest juz zarezerwowany czytajcie dokladnie wypowiedzi swoich poprzednikow.

No zarezerwowany oczywiscie dla mnieAa

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
P.
Do końca!
Na forum od 8065 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 07/02/2005 08:51

Pionas napisał:  

M! napisał:  

Pionas napisał:  
No ja bym tez sie pisal na bluzeczki i koszuleczki szczegolnie z LFS na plecach i herbem na piersi...bardzo dobry pomysl.

Motyw z "LADS" jest juz zarezerwowany czytajcie dokladnie wypowiedzi swoich poprzednikow.

Plecak...chyba jednak nie dla Ciebie...chyba,ze sie cos zmieni - albo w kwestii tego hasla(stanie sie bardziej dostepne) albo z Toba ;).Tak wiec po kiego rozmywac temat

Sami przeciw wszystkim!!!
AlterB
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 07/02/2005 11:36

Patyk84 napisał:  

Pionas napisał:  

M! napisał:  

Pionas napisał:  

Plecak...chyba jednak nie dla Ciebie...chyba,ze sie cos zmieni - albo w kwestii tego hasla(stanie sie bardziej dostepne) albo z Toba ;).Tak wiec po kiego rozmywac temat

Pionek trzeba bylo brata sluchac...

P_S
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 07/02/2005 12:27

Bre napisał:  

Patyk84 napisał:  

Pionas napisał:  

M! napisał:  

Pionas napisał:  

Pionek trzeba bylo brata sluchac...

Hehe spoko...niech wam bedzie.Wezme sobie to do serca.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Drk
Kibic
Na forum od 7677 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 10/02/2005 18:04
Ja tez jestem zainteresowany bluzą z kapturem, najlepiej w kolorze białym lub granatowym, ewentualnie szarym, rozmiar XL.
Mam nadzieje że materiał bedzie z dobrego gatunku, zeby mi sie po jednym praniu nie skurczyła ;)
Pozdro :]

chicago
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 10/02/2005 19:06
Mnie by sie marzyła biała bluza z herbem Pogońi i napisem "LADS FROM SZCZECIN" na pleckach ;)
Ale najwazniejsze pytanie jakiego gatunku jest to material zeby nie jakiś szmatowaty był.

chicago
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 10/02/2005 19:16

antyC napisał:  
Zainteresowanie widzę jest. Dokładnie nie wiadomo ile osób weżmie i co ale wstępnie można podać ceny, które raczej powinny się zmienić. I wyglądało by to tak mniej więcej. Traktujcie je jako takie orientacyjne, ale w miare zainteresowani powinny sie zmniejszać.

- Bluzy i bluzy z kapturem (300-320 g/m2) - 80 zł
- Koszulki (170 g/m2) - 25 zł
- Polówki (190-210 g/m2) - 40 zł

Haft to herb klubu na lewej piersi wielkości ok 3 x 4,5 cm
Myslę, że dostępne kolory by były: białe, czarne,szare.
Jeśli znależli by się zainteresowani to można też wykonać czapki basebolówki.

Czy Herb nie jest zamały ??? Ja sobie zrobiłem takie trójkąt i jakieś to małe jest . 5 x 7 cos takiego to ja rozumiem :-)

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 11/02/2005 00:34
chcesz sie lansowac ta bluza, czy poprostu miec ciuszek z logiem swojej druzyny?

chicago
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 11/02/2005 10:56

bartollomeo napisał:  
chcesz sie lansowac ta bluza, czy poprostu miec ciuszek z logiem swojej druzyny?

Jasne że chce mieć bluze mojego ukochanego klubu, ale chce zeby ona wygladała fajnie.

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 11/02/2005 20:20
Czy Herb nie jest zamały ??? Ja sobie zrobiłem takie trójkąt i jakieś to małe jest . 5 x 7 cos takiego to ja rozumiem :-)[/cytat]

Właśnie takie jest założenie nie tej akcji. Mały herb na lewej piersi.Ciuchów z takimi większymi i rozmaitymi herbami jest już mnóstwo w sprzedaży. Zawsze możesz coś sobie kupić. A jeśli nie widzisz takiej to podbij do mnie na meila [email protected] to się ugadamy bo takie z większym herbem też mogę zrobić.

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Drk
Kibic
Na forum od 7677 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 19/02/2005 19:47
Czy ten temat bluzy jest jeszcze aktualny :> ??

P.
Do końca!
Na forum od 8065 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 19/02/2005 22:17
Jak najbardziej.....

crls
Kibic
Na forum od 7727 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 19/02/2005 22:45
motyw z LFS nadal nie jest dostepny dla wszyskich? czy zaszly jakies zmiany w tej kwesti?

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Daiman
Kibic
Na forum od 7692 dni

*

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 19/02/2005 22:51

Carlo napisał:  
motyw z LFS nadal nie jest dostepny dla wszyskich? czy zaszly jakies zmiany w tej kwesti?

ahhh. Przeczytaj dokładnie posty Patyka84 dał do zrozumienia że LFS nie jest do ogólnego uzytku :P:P:P a "JEŚLI" wyjdą to nie będą dostępne dla wszystkich.

No Pain, No Glory
P.
Do końca!
Na forum od 8065 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 19/02/2005 22:52

Carlo napisał:  

To nie jest kwestia chwili......NIe bedzie ten motyw w ogole dostepny dla ogolu - i zeby nie bylo...wszystkie samozwancze akcje bede torpedowane :P...DYKTATURA ;)

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 19/02/2005 22:57

Patyk84 napisał:  
...DYKTATURA ;)

obalić Dyktatora !! :P

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763368146 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005