No ja bym tez sie pisal na bluzeczki i koszuleczki szczegolnie z LFS na plecach i herbem na piersi...bardzo dobry pomysl.
Motyw z "LADS" jest juz zarezerwowany czytajcie dokladnie wypowiedzi swoich poprzednikow.
No zarezerwowany oczywiscie dla mnie
Plecak...chyba jednak nie dla Ciebie...chyba,ze sie cos zmieni - albo w kwestii tego hasla(stanie sie bardziej dostepne) albo z Toba .Tak wiec po kiego rozmywac temat
No ja bym tez sie pisal na bluzeczki i koszuleczki szczegolnie z LFS na plecach i herbem na piersi...bardzo dobry pomysl.
Motyw z "LADS" jest juz zarezerwowany czytajcie dokladnie wypowiedzi swoich poprzednikow.
Plecak...chyba jednak nie dla Ciebie...chyba,ze sie cos zmieni - albo w kwestii tego hasla(stanie sie bardziej dostepne) albo z Toba .Tak wiec po kiego rozmywac temat
Pionek trzeba bylo brata sluchac...
Hehe spoko...niech wam bedzie.Wezme sobie to do serca.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 10/02/2005 18:04
Ja tez jestem zainteresowany bluzą z kapturem, najlepiej w kolorze białym lub granatowym, ewentualnie szarym, rozmiar XL.
Mam nadzieje że materiał bedzie z dobrego gatunku, zeby mi sie po jednym praniu nie skurczyła
Pozdro
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 10/02/2005 19:06
Mnie by sie marzyła biała bluza z herbem Pogońi i napisem "LADS FROM SZCZECIN" na pleckach
Ale najwazniejsze pytanie jakiego gatunku jest to material zeby nie jakiś szmatowaty był.
Zainteresowanie widzę jest. Dokładnie nie wiadomo ile osób weżmie i co ale wstępnie można podać ceny, które raczej powinny się zmienić. I wyglądało by to tak mniej więcej. Traktujcie je jako takie orientacyjne, ale w miare zainteresowani powinny sie zmniejszać.
Haft to herb klubu na lewej piersi wielkości ok 3 x 4,5 cm
Myslę, że dostępne kolory by były: białe, czarne,szare.
Jeśli znależli by się zainteresowani to można też wykonać czapki basebolówki.
Czy Herb nie jest zamały Ja sobie zrobiłem takie trójkąt i jakieś to małe jest . 5 x 7 cos takiego to ja rozumiem :-)
Właśnie takie jest założenie nie tej akcji. Mały herb na lewej piersi.Ciuchów z takimi większymi i rozmaitymi herbami jest już mnóstwo w sprzedaży. Zawsze możesz coś sobie kupić. A jeśli nie widzisz takiej to podbij do mnie na meila [email protected] to się ugadamy bo takie z większym herbem też mogę zrobić.
motyw z LFS nadal nie jest dostepny dla wszyskich? czy zaszly jakies zmiany w tej kwesti?
To nie jest kwestia chwili......NIe bedzie ten motyw w ogole dostepny dla ogolu - i zeby nie bylo...wszystkie samozwancze akcje bede torpedowane ...DYKTATURA
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368146 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.