Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 12/01/2005 18:27
Rodzina w Gdyni, kuzyn kiedyś "aktywny" kibic Arki, teraz już 28 lat na karku i od 2 lat już nie jeździ i nie chodzi na mecze. Ale fajnie tak pojechać w wakacje w odwiedziny i posłuchać niektórych "ciekawych historii", jak to było z kibicowaniem w Gdynii i Gdańsku za "jego" czasów...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
No ale kidyś miałem z nich zwałe jak napinali się że Szczecin to niemieckie miasto i nie należy do polski to ja im napisałem że jak my jesteśmy niemcami to oni są hanysami to dopiero sie zaczeli napinać jak baranie jaja.
Ja mam dobrego koleszke kibic Wisły Kraków i rodzinke w Stuttgarcie/dzie i było kilku znajomych pyr ale urwany kontakt
Odp: Wasze kontakty z kibicami innych klubów! - 17/01/2005 15:22
No cóż, w moim przypadku rodzinka podzieliła się pomiędzy Warszawę i Szczecin. Jeśli chodzi o Warszawę (Okopowa) to kuzyni wierni Legii od samego początku, o Szczecinie nie muszę mówić - wiadomo. Jeśli chodzi o ... te dobre znajomości to Zagłębie Sosnowiec. Natomiast niestety jestem szowinistą i nie utrzymuję kontaktów z frytkami za różne sprawy - za powitania na ulicach też :-)
Ach bym zapomniał - pomijam lokalne rewiry. Pozdrowienia dla Gorzowa Wlkp. - chłopaki (jak będziecie czytać to pamiętajcie, że do nas bliżej - tylko 100 km). ha ha ha ha ...
jeżeli masz znajomych w Madrycie to czy możesz mi skołować bilety Realu badz Atletico z pucharów? jak ci bedzie dzialac gg to sie odezwij
gadałem z kuzynem i ma jakieś tam bilety powiedział że jak bvędzie w marcu lub kwietniu w Polsce to przywiezie sprobuje się wtedy odezwać do ciebie na gg
No cóż, w moim przypadku rodzinka podzieliła się pomiędzy Warszawę i Szczecin. Jeśli chodzi o Warszawę (Okopowa) to kuzyni wierni Legii od samego początku, o Szczecinie nie muszę mówić - wiadomo. Jeśli chodzi o ... te dobre znajomości to Zagłębie Sosnowiec. Natomiast niestety jestem szowinistą i nie utrzymuję kontaktów z frytkami za różne sprawy - za powitania na ulicach też :-)
Ach bym zapomniał - pomijam lokalne rewiry. Pozdrowienia dla Gorzowa Wlkp. - chłopaki (jak będziecie czytać to pamiętajcie, że do nas bliżej - tylko 100 km). ha ha ha ha ...
Okopowa jest przy Klifie i przy ulicy Esperanto Moja przyszywana Babcia tam mieszka i moj Ojciec jak jest w Wawie. Na tym osieldu jest tylko Legia. Zreszta tak jak wszedzie w Wawie
Pozdro all
Okopowa jest przy Klifie i przy ulicy Esperanto Moja przyszywana Babcia tam mieszka i moj Ojciec jak jest w Wawie. Na tym osieldu jest tylko Legia. Zreszta tak jak wszedzie w Wawie
Pozdro all
tak tak to Esperanto na przeciwko cmentarza-Powiązek ELo!
Pozdro all
tak tak to Esperanto na przeciwko cmentarza-Powiązek ELo!
To dobrze juz kojarze Wawe
Ps. Niedlugo chyba niestety wyprowadzam sie ze Sz-na Dobrze ze mam sie wyprowadzic do Wawy a nie do Poznania albo Krakowa
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772468119 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.