Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Pogoń w FM 2005-Nowe Update już jest !!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Tomko
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7781 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 21/12/2004 17:39
D'alessandro nie uzupełniaj narazie historii zawodników. Słyszałem, że Robi i GeedieZ też tak zrobili i później gra nie działała jak należy.

Gucio
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 21/12/2004 17:50

d'alessandro napisał:  
No właśnie skasowałeś z moich dokumentów niepotrzebnie, jak masz go to skopjuj go tam spowrotem i sprawdź czy nie masz nigdzie polskich znaków

robiłem także,mając ten plik w moich dokumentach tam gdzie zapisywałem i dalej niedziałało.W sumie zjebane nic niemam,bo wczesniej czytalo nagle przestało...,żadnych trojanów niemam,anic nic nieściagałem.Da sie coś z tym zrobić?

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8235 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 21/12/2004 22:29

d'alessandro napisał:  
Dla Graciano:
Musisz ściągnąć Patch 5.02 i najpierw go wgrać (http://www.fcmc.pl/sciagnij.php?co=download&nr=135 ), potem update, acha jeśli masz pirata to przed update wgrywasz cracka do patcha (http://m1139.gamecopyworld.com/games/f5588/2004/rld-fmu2.rar)

Mógłbyś dokładniej bo coś nie wchodzi nadal...

MN
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 23/12/2004 14:00

Gucio napisał:  

d'alessandro napisał:  
No właśnie skasowałeś z moich dokumentów niepotrzebnie, jak masz go to skopjuj go tam spowrotem i sprawdź czy nie masz nigdzie polskich znaków

robiłem także,mając ten plik w moich dokumentach tam gdzie zapisywałem i dalej niedziałało.W sumie zjebane nic niemam,bo wczesniej czytalo nagle przestało...,żadnych trojanów niemam,anic nic nieściagałem.Da sie coś z tym zrobić?

To weź gucio wyślij mi tego sava na [email protected] to pokombinuje i powiem Ci co mi wyszło

MN
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 23/12/2004 14:03

Graciano napisał:  

d'alessandro napisał:  
Dla Graciano:
Musisz ściągnąć Patch 5.02 i najpierw go wgrać (http://www.fcmc.pl/sciagnij.php?co=download&nr=135 ), potem update, acha jeśli masz pirata to przed update wgrywasz cracka do patcha (http://m1139.gamecopyworld.com/games/f5588/2004/rld-fmu2.rar)

Mógłbyś dokładniej bo coś nie wchodzi nadal...

No dobra postaram się:
1. Ściągasz patch 5.02 i wgrywasz go
2. Ściągasz cracka stądstąd i wgrywasz go do folderu w którym zainstalowałeś Fm-a i wymieniasz plik FM 2005 na ten który sciagnjesz z tego miejsca które Ci podałem ( potrzebny jest tylko fm 2005, revolver nieprzydatny).
3. I dopiero teraz wgrywasz update i gra powinna działać :)

Gucio
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 23/12/2004 17:48

d'alessandro napisał:  

Gucio napisał:  

d'alessandro napisał:  

To weź gucio wyślij mi tego sava na [email protected] to pokombinuje i powiem Ci co mi wyszło

lookaj na pocztę.Mam nadzieję,że zrobisz to szybko,bo w święta trzeba LM Pogonią zdobyć ;)

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
warez
*zablokowany
Na forum od 7777 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 23/12/2004 21:58
Będzie to update Czy nie ??

MN
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 23/12/2004 22:02

warez napisał:  
Będzie to update Czy nie ??

Sorry wszystkim, czas nie pozwolił, innym razem :)

Tomasso
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 23/12/2004 22:09
No szkoda. Pierwsze twoje update było nawet niezłe. Mam nadzieje, że uda ci się niedługo zrobić nowe. Życze powodzenia.

Piasek
Kibic
Na forum od 7927 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 23/12/2004 22:16
mozecie podac linka do jez. anglieskiego ?? Dzieki

Bayern Monachium
Piasek
Kibic
Na forum od 7927 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 23/12/2004 22:17
mozecie podac linka do jez. angielskiego??

Bayern Monachium
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8235 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 23/12/2004 22:32

d'alessandro napisał:  

Gucio napisał:  

d'alessandro napisał:  

Dzięki wszystko chodzi jak trza....

Piasek
Kibic
Na forum od 7927 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 23/12/2004 22:35
podajcei linka do jez. angielskiego!!

Bayern Monachium
Tomasso
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 23/12/2004 22:53
Przecież możesz skopiować język angielski z CM'a 03/04. Wszystko dobrze działa.

Chucky
Kibic
Na forum od 7737 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 25/12/2004 16:29
D'alessandro mam taki sam problem co Gucio:( save Pogoni z FM-a mi działał i nagle przestał wrr, czy mógłbym także Ci przesłać na maila żebys cos z tym zrobił???jezeli nie sprawi Ci to problemu oczywiscie......

Piwo to moje paliwo. Piwo z rana jak śmietana.
MN
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 25/12/2004 20:46

Chucky napisał:  
D'alessandro mam taki sam problem co Gucio:( save Pogoni z FM-a mi działał i nagle przestał wrr, czy mógłbym także Ci przesłać na maila żebys cos z tym zrobił???jezeli nie sprawi Ci to problemu oczywiscie......

Jasne, czekam, tylko ja nie jestem cudotwórcą :)

qbabiałybór
Kibic
Na forum od 7735 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 27/12/2004 03:50
Trochę nie na temat:
Ma ktoś może plik zmieniający nazwy pozycji i atrybutów piłkarzy z polskich na angielskie w FM 2005, bo nie chce mi się od nowa przyzwyczajać.

Tomasso
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 27/12/2004 16:28

qbabiałybór napisał:  
Trochę nie na temat:
Ma ktoś może plik zmieniający nazwy pozycji i atrybutów piłkarzy z polskich na angielskie w FM 2005, bo nie chce mi się od nowa przyzwyczajać.

Wystarczy, że ściągniesz spolszczenie.

qbabiałybór
Kibic
Na forum od 7735 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 29/12/2004 16:30

Tomasso napisał:  

qbabiałybór napisał:  
Trochę nie na temat:

Wystarczy, że ściągniesz spolszczenie.

Jakie spolszczenie????? Ja właśnie chcę "odpolszczyć" nazwy pozycji i atrybuty piłkarzy, np. PŚ na MC.

Thierry
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 29/12/2004 22:29
A wogle istnieje coś takiego jak "odpolszczanie" pozycji? Mi się wydaje, że jedyny sposób to wgrać j. angielski.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772458035 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005