robiłem także,mając ten plik w moich dokumentach tam gdzie zapisywałem i dalej niedziałało.W sumie zjebane nic niemam,bo wczesniej czytalo nagle przestało...,żadnych trojanów niemam,anic nic nieściagałem.Da sie coś z tym zrobić?
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Dla Graciano:
Musisz ściągnąć Patch 5.02 i najpierw go wgrać (http://www.fcmc.pl/sciagnij.php?co=download&nr=135 ), potem update, acha jeśli masz pirata to przed update wgrywasz cracka do patcha (http://m1139.gamecopyworld.com/games/f5588/2004/rld-fmu2.rar)
Mógłbyś dokładniej bo coś nie wchodzi nadal...
No dobra postaram się:
1. Ściągasz patch 5.02 i wgrywasz go
2. Ściągasz cracka stądstąd i wgrywasz go do folderu w którym zainstalowałeś Fm-a i wymieniasz plik FM 2005 na ten który sciagnjesz z tego miejsca które Ci podałem ( potrzebny jest tylko fm 2005, revolver nieprzydatny).
3. I dopiero teraz wgrywasz update i gra powinna działać
No właśnie skasowałeś z moich dokumentów niepotrzebnie, jak masz go to skopjuj go tam spowrotem i sprawdź czy nie masz nigdzie polskich znaków
robiłem także,mając ten plik w moich dokumentach tam gdzie zapisywałem i dalej niedziałało.W sumie zjebane nic niemam,bo wczesniej czytalo nagle przestało...,żadnych trojanów niemam,anic nic nieściagałem.Da sie coś z tym zrobić?
To weź gucio wyślij mi tego sava na [email protected] to pokombinuje i powiem Ci co mi wyszło
lookaj na pocztę.Mam nadzieję,że zrobisz to szybko,bo w święta trzeba LM Pogonią zdobyć
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
No właśnie skasowałeś z moich dokumentów niepotrzebnie, jak masz go to skopjuj go tam spowrotem i sprawdź czy nie masz nigdzie polskich znaków
To weź gucio wyślij mi tego sava na [email protected] to pokombinuje i powiem Ci co mi wyszło
D'alessandro mam taki sam problem co Gucio save Pogoni z FM-a mi działał i nagle przestał wrr, czy mógłbym także Ci przesłać na maila żebys cos z tym zrobiłjezeli nie sprawi Ci to problemu oczywiscie......
Trochę nie na temat:
Ma ktoś może plik zmieniający nazwy pozycji i atrybutów piłkarzy z polskich na angielskie w FM 2005, bo nie chce mi się od nowa przyzwyczajać.
Trochę nie na temat:
Ma ktoś może plik zmieniający nazwy pozycji i atrybutów piłkarzy z polskich na angielskie w FM 2005, bo nie chce mi się od nowa przyzwyczajać.
Wystarczy, że ściągniesz spolszczenie.
Jakie spolszczenie?? Ja właśnie chcę "odpolszczyć" nazwy pozycji i atrybuty piłkarzy, np. PŚ na MC.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458035 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.