Odp: muay thai - szkoła - 07/12/2004 05:46
Mam pytanie.Ponoc juz rozpoczely sie treningi w nowo otwartej szkole.Niech ktos napisze jak wogole ktos tam chodzi jak bylo,ile osob przychodzi na treningi i czy widac ze trener dobrze uczy.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: muay thai - szkoła - 28/12/2004 10:34
ja też mam pytanie czy jak bym sie zapisał od stycznia to bede bardzo zacofany w postępach treningowych osób które uczęszczają od początku? Czy ja też będe walił od początku wszystko a oni bedą jechać dalej? Niech mnie ktoś oświeci
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: muay thai - szkoła - 28/12/2004 10:54
Nie wiem dokladnie jak jest w tej konkretnej szkolce,ale miesiac treningow jest spokojnie do nadrobienia.Na poczatku i tak sa podstawy.Trzeba wziac pod uwage,ze poziom wszytkich trenujacych tez nie jest taki sam - kondycja,rozciagniecie, koordynacja ruchowa...Tak wiec bez stresow mozesz sie tam zapisac i niepowinno byc zadnych problemow,zebys 'dogonil' grupe..
ps. i z innej beczki to Twoj podpis czyli Pogon - FC Den Haag jest jakby nie ten tego ..................FEYENOORD ROTTERDAM!!!!!!!
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
UNITED !!! UNITED !!!
Mozesz sie spokojnie zapisywac.Ja zapisalem sie tam jakos 2 tyg po rozpoczeciu treningow a grupe nadgonilem w trakcie dwoch treningow wiec nie masz sie czym martwic.Jesli gdzies wczesniej trenowales to nie bedziesz mial problemu z szybka aklimatyzacja, a jak nie to i tak nie bedzie zle bo nie robimy tam przeciez jakis niewiadomo jakich trudnych rzeczy.Treningi sa fajne, ciezkie (ale oto chyba chodzi ) i mozna sie naprawde duzo nauczyc.Polecam.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: muay thai - szkoła - 06/01/2005 14:19
wczoraj byłem na treningu ale zamiast tajskiego ale zamiast tego nadziałem sie na BJJ widziałem takie szare rozsuwane drzwi i może tam był tajski mozecie mi uświadomić??z góry dzięki
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
UNITED !!! UNITED !!!
Hehe no to chyba zle trafiles Tam sa rozne treningi m.in. bjj, valetudo itp...-Te treningi sa na tej glownej salce.A tajski jest na tej salce wlasnie za rozsuwanymi drzwiami .Byles blisko
A co to ty jestes ta kobietka co tam czasami trenuje??
Tak, ja to ta kobiecina
No proszę, nawet kobitki trenują- nie ma co się naśmiewać, a lepiej weźmy panowie przykład z koleżanki i niech każdy coś robi z sobą podczas tej długiej, nudnej przerwy...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772462545 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.