Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 16/11/2004 13:40
Jesli ktoś chcę język polski to zapraszam do sciągania przez siec torrent pod tym adresem oczywiscie aby sciągac potzrebny jest klient...plik torrent zapomniałem dodac ze bede udostępniał ten plik przez najbliższe godziny
Ostatnio edytowany przez: Plum, 16 listopada 2004, 13:46 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 17/11/2004 07:41
Obecnie pracuje nad kolejnym update w którym chce:
-rozwinąc historie wszystkim zawodniką Pogoni
-dodać nowych zawodników m.in Bielecki, Osuch, Rom, Siwa
-naprawić większe błędy w Polskich klubach w Fm tzn. np Edward Socha menadżerem Legi .
- poważnie myśle nad propozycją Wareza aby do drużyny -18 dodać junirór starszych Pogoni. Co o tym myślicie ??
-zmiany w Pogoni które mi podacie.
Nie chce pisać kiedy update wyjdzie, aby uniknąć komentarzy typu ,,obiecałeś update buraku jeden, oszukałeś wszystkich update na pewno nie wyjdzie (patrz kolega Rowin )".
Za pośrednictwem tego tematu możecie mi powiedziec jakie zmiany "na życzenie mam wykonać".
Nie chce pisać kiedy update wyjdzie, aby uniknąć komentarzy typu ,,obiecałeś update buraku jeden, oszukałeś wszystkich update na pewno nie wyjdzie (patrz kolega Rowin )".
Nie przypominam sobie żebym się tak o tobie wypowiadał. Daj cytat.
ee..mi nie dziala...! co mam dokladnie z Tym zrobic?
bo jak zapisalem to po wlaczeniu cos sie sciagalo i zapislo sie w pliku "english.ltf" i nadal jest po angielskiemu
Ostatnio edytowany przez: km, 18 listopada 2004, 18:50 [1 raz(y)]
d'alessandro -- Czytasz wogule te forum?? niejestem pierwsza osoba ktora sie juz poraz kolejny pyta gdzie ten uppdates..
jak w temacie..
Ostatnio nie miałem czasu to nie odpisywałem. Znowu zamkneliu mi serwer, chyba z braku link czy jakoś tak, na pewno ktoś ściągnął, jak tak to prosze go o umieszczenie. Ja sam spróbuje wieczorem
Odp: update Pogoni do Fm 2005 - 19/11/2004 14:48
Mi sie udało jakimś cudem ściągnąć (przez jakiś czas można było ściągać) i powiem, że bardzo dobrze zrobiłeś to update. Pogoń zrobiona niemal perfekcyjnie, tylko przesadziłeś z umiejętnościami Terleckiego, bo ma dwa razy za dobre.
P.S. To robimy to update? Czy nie masz czasu?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437269 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.