| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Browar! - 30/09/2004 10:10
> Trzy Korony!!!!!
> Czarny Dunajec
dosc mam tych piw, do konca zycia beda mi sie kojarzyc ze stacja Statoil i jednem z lokali
|
|
|
|
|
Odp: Browar! - 30/09/2004 11:03
> > Trzy Korony!!!!!
> > Czarny Dunajec
>
> dosc mam tych piw, do konca zycia beda mi sie kojarzyc ze stacja Statoil i jednem z lokali 
hehehe ciekawe jakim mi sie jeszcze kojarzą one z piciem na dworcu PKP a ktos pil MEGA WATT'a albo imperatora  
|
100% PD
|
|
|
|
Odp: Browar! - 30/09/2004 11:07
> > Trzy Korony!!!!!
> > Czarny Dunajec
>
> dosc mam tych piw, do konca zycia beda mi sie kojarzyc ze stacja Statoil i jednem z lokali 
A mi sie kojarza z SOHO!Bo zawsze z lokalu wychodze na stacje spic Trzy Koronki 
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Browar! - 30/09/2004 12:24
> > > Trzy Korony!!!!!
> > > Czarny Dunajec
> >
> > dosc mam tych piw, do konca zycia beda mi sie kojarzyc ze stacja Statoil i jednem z lokali 
>
>
> A mi sie kojarza z SOHO!Bo zawsze z lokalu wychodze na stacje spic Trzy Koronki 
>
wlasnie o soho byla tu mowa
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Browar! - 30/09/2004 16:04
> > > Trzy Korony!!!!!
> > > Czarny Dunajec
> >
> > dosc mam tych piw, do konca zycia beda mi sie kojarzyc ze stacja Statoil i jednem z lokali 
>
> hehehe ciekawe jakim mi sie jeszcze kojarzą one z piciem na dworcu PKP a ktos pil MEGA WATT'a albo imperatora   
Ja pilem imperatora i mam nie najlepsze wspomnienia po nim
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Browar! - 30/09/2004 17:14
Najlepsze i ulubione Warka Strong ewentualnie Carlsberg probably the best shiet of the word czy jakoś tak a najgorsze z tych co piłem to Bosman full i jego pochodne i Tatra
Ponadto kolekcja 34 szklanek, pokali i kufli z których wszystkie są inne i nie ma dubletów - kolekcja 58 wafli pod pokale i rekordzik z ostatniej soboty 11,5 litra Warki
pozdro
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
Odp: Browar! - 30/09/2004 19:08
Bosman czerwony-kultowy browar.
Warka Strong-wysmienity smak.
Tyskie-sentyment.
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: Browar! - 30/09/2004 19:28
A Guinessa nie lubicie??
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Browar! - 30/09/2004 21:39
Cannabia... znacie to 
jest to piwo z aromaten maryśki 
mozna to kupić za ok. 4 zł blisko 8 LO hehe pozdro dla sprzedawczyni
ps. nie kupujcie tego z POLSKĄ etykietką WYŁĄCZNIE z czeską 
gwarantuje że ma inny smak i zapach hhee
|
|
|
|
|
Odp: Browar! - 01/10/2004 19:17
> temat wałkowany wiele razy, proponuje zablokować
Moze i wałkowany ale jakze zacny i zyciowy . Po za tym gusta sie zmieniaja 
Co do mojego rekordu to 18 , a ostatnie 3 to były brazowe bosmany tak mnie zwazyły ze 2 godziny spawalem jak kot (dobrze ze je wycofali)
A apropo wiecie moze co sie stalo ze złotym bosmanem ??
|
|
|
|
|
Odp: Browar! - 01/10/2004 19:57
Ulubiony Bosman,trzeba wspomagac sponsora a poza tym Warka Strong,Harnas z drozszych to Miller tylko ma jeden powazny blad-cena.Rekord 13 mialem pozniej istny zgon.Tak off topic nie dlugo pojawi sie temat twoja ulubiona wodzia moja Jan 3 Sobieski i Smirnoff.
|
www.sectorshop.net
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Browar! - 01/10/2004 23:00
>Tak off topic nie dlugo pojawi sie temat twoja ulubiona wodzia moja Jan 3 Sobieski i Smirnoff.
Nie ma to jak rozrabiany spirol 
|
Tylko Pogoń!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3