| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 23/09/2004 13:56
> > > Ty margaryna skąd sie urawałeś?
> > >
> >
> > Pewnie z biedrony lub Lidla
>
> A może z Leader Price??
chcesz wiedziec to kupuje w markowych sklepach!!!! czapla uspokoj sie
dajcie spokoj niech tu sie wpisuja ci nowi forumowicze!!!a nie sie wyzywacie!!!!
|
ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 23/09/2004 15:02
> > > > Ty margaryna skąd sie urawałeś?
> > > >
> > >
> > > Pewnie z biedrony lub Lidla
> >
> > A może z Leader Price??
>
> wiesz moze twoja rodzina sie stamtad urwala!!!!moze kupujesz tam jedzenie picie i to spozywasz!!!jak bys chcial wiedziecxt o kupuje w markowych sklepach!!!! i odpieprz sie!!!
>
> dajcie spokoj niech tu sie wpisuja ci nowi forumowicze!!!a nie sie wyzywacie!!!!
ROTFL i Bez Komentarza Hehehehehehe     To mnie rozbawiłeś... Sory bardzo ale chyba nerwy Ci puszczają. Spokojnie bo serce może walnąć w każdej chwili (Leader Price Hehe to chyba też jakaś tam marka LOL, ale ja się nie orientuje )
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 23/09/2004 15:12
> > > > Ty margaryna skąd sie urawałeś?
> > > >
> > >
> > > Pewnie z biedrony lub Lidla
> >
> > A może z Leader Price??
>
> wiesz moze twoja rodzina sie stamtad urwala!!!!moze kupujesz tam jedzenie picie i to spozywasz!!!jak bys chcial wiedziecxt o kupuje w markowych sklepach!!!! i odpieprz sie!!!
>
> dajcie spokoj niech tu sie wpisuja ci nowi forumowicze!!!a nie sie wyzywacie!!!!
Ty masełko, za to, że wjechales na jego rodzine masz przejebane na stadionie! Zlapie cie w sobote przed meczem, strzez sie grubasie.
|
wierni i oddani hóligani na arkonskim wychowani
CHWDP
Muay Thai
D'alessandro co tam?
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 23/09/2004 15:20
> > > > > Ty margaryna skąd sie urawałeś?
> > > > >
> > > >
> > > > Pewnie z biedrony lub Lidla
> > >
> > > A może z Leader Price??
> >
> > wiesz moze twoja rodzina sie stamtad urwala!!!!moze kupujesz tam jedzenie picie i to spozywasz!!!jak bys chcial wiedziecxt o kupuje w markowych sklepach!!!! i odpieprz sie!!!
> >
> > dajcie spokoj niech tu sie wpisuja ci nowi forumowicze!!!a nie sie wyzywacie!!!!
>
> Ty masełko, za to, że wjechales na jego rodzine masz przejebane na stadionie! Zlapie cie w sobote przed meczem, strzez sie grubasie.
>
>
STOP !! Jeżeli chodzi o Masełko to on może nie wie który to ja jestem ale ja go znam i zapewiam Cie Czapla, że jak będe miał ochote coś mu zrobic to mu zrobie... Narazie mam z niego polewke i nic więcej... Niech nikt nikogo nie bije zaraz hehe
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 23/09/2004 22:16
> Nie pouczaj starego wygi jak sie pisze. W koncu ludzie wprowadzajacy terror wiedza co pisza Pozdro
No faktycznie w przesłaniach Bin Ladena nigdy nie ma błędów.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
- 1
- 2