Odp: Wisła vs Real Madryt - 02/08/2004 18:30> > Troche szczescia i szczerych checi Wisły i kto wie moze im sie uda...ja ze > swojej strony w to wierze. a ja wierze ze wiselka dostanie tak po dupie ze > odechce im sie Ligi Mistrzow ps.liga mistrzow,liga mistrzow TAKI > CHUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i jak dla mnie nie jestes kibicem piłki Polskiej (Bo jak nie Wisła to kto ??!! Legia buehehe....) albo jestes Hools'em
Ja jestem realistą i mimo wszystko wierzę w awans...
Mieli mozliwosc rozegrania meczu w Chorzowie (ktorego odleglosc od Krakowa nie jest zbyt duza ) to wybrali st Wisly gdzie max kibicow to ~ 10 tys. - wiem ze chodzi tu glownie o kibicow krakowskich i to ze to u nich powinien rozgrywac sie mecz, ale z takim klubem jak Real Madryt to zeby nie powiedziec hmmm ... lekki obciach kiedy na trybunach zasiadzie kolo 10 tys osob
Co do samego meczu, jesli Real bedzie grac tak jak w przeszlym sezonie to wisla ma cien szansy, ale jesli Real pokaze pelnie swoich mozliwosci (no moze nie pelnie tylko polowe) to wisla moze sie schowac
Odp: Wisła vs Real Madryt - 02/08/2004 20:31
a ja tam bede kibicowal Wisle zeby przeszla ten Real bo jestem kibicem Barcelony ijakos nie darze sympatia te przeplacone medialne gwiazdeczki z Beckhamem i $igo -judaszem na czele a po drugie w pucharach kibicuje kazdej druzynie bo przeciez to wlasnie dzieki dobrym wystepom Polskich druzyn jest szansa zeby w kolejnych latach startowalo ich wiecej! a co do szansa Wisly to obawiam sie tylko tego ze nawet jesli uzyskaja dobry wynik u siebie to ze Real zwyciezy wysoko u siebie bo jakos nigdy nie lezaly Polskim druzynom Hiszpanski kluby ze przypomne tylko mecz Valencia -Legia 6-1........! ale co mi pozstaje wierze w to ze Wisle po prostu wyjda dwa mecze zycia tak jak dwa lata temu !
a to ze chca grac na swoim stadionie mimo wszystko to sie im nie dziwie!
P.S akurat w tym czasie bede w Krakowie i prawdopodbnie uda sie wbic na ten meczyk!
Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 01:04
uważam że minimalne szanse są jeżeli real zlekceważy i przyjedzie do krakowa w drugim składzie, wisła może powalczyć, ale chyba czeka ich tylko puchar uefa z którego odpadną pewnie gdzie 3 rundzie
tak slyszelismy !200 biletow zostaje.jesli juz to tak jest na mecze ligowe.bo na puchary karnety nie obowiazuja.(tak mi sie zdaje bo roznica cenowa jest pewnie spora)
Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 13:01
Sorry!! jednak nie maialem racji :
Jeszcze działacze Wisły Kraków nie podali cen biletów na mecz z Realem Madryt, a wejściówki można już nabyć na tzw. czarnym rynku".
Internauci, którzy posiadają karnet na mecze Wisły ogłaszają się w komentarzach w portalu INTERIA.PL i wyrażają chęć sprzedaży biletu.
Od rana cena za bilet rosła. Pierwsze kwoty za jakie chciano sprzedać bilet to 300 zł, a koło południa za wejściówkę na mecz z Realem żądano 500 zł.
Najczęściej jednak pojawiają się propozycje sprzedaży za kwotę o 150 zł. większą od ceny biletu. Widać, że na przyjeździe "Królewskich" zarobi nie tylko klub Wisła Kraków, ale kibice.
Karnet na całą rundę jesienną kosztował na sektory A i B 285 zł, a na sektor C 175 zł. Może dojść do takiej sytuacji, że nieobecność na meczu z Realem (sprzedaż wejściówki) spowoduje zwrot kosztów za karnet na cały sezon.
Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 16:12
We wtorek ustalono, że pierwszy mecz trzeciej rundy kwalifikacyjnej piłkarskiej Ligi Mistrzów pomiędzy Wisłą Kraków i Realem Madryt rozegrany zostanie 11 sierpnia o godzinie 20.45 na stadionie przy ulicy Reymonta.
Najdroższe bilety na to spotkanie kosztować będą 400 złotych.
"Będziemy grać z Realem w środę jedenastego sierpnia o godzinie 20.45 - powiedział prezes Wisły Tadeusz Czerwiński. - Ustalone zostały też ceny biletów na to spotkanie. Posiadacze karnetów na sezon ligowy, mają pierwszeństwo kupna biletów na spotkanie z Realem. Dla nich bilety będą w cenie trzysta złotych na sektory A i B oraz dwieście pięćdziesiąt na sektory C i D. Natomiast dla tych, którzy nie mają karnetów, bilety będą kosztować odpowiednio czterysta i trzysta pięćdziesiąt złotych".
Ci, którzy nie mają karnetów na ligę, raczej nie mają szans na kupno biletów na Real. Przed sezonem kibice wykupili bowiem wszystkie karnety, a było ich w sprzedaży 10 tysięcy. Tyle bowiem jest miejsc na stadionie przy ulicy Reymonta. Bilety w wolnej sprzedaży będą tylko pod warunkiem, że posiadacze karnetów zrezygnują z pójścia na mecz. A takich będzie zapewne niewielu.
Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 18:02
mialem isc na ten mecz bo akurat bede w Krakowie w tym czasie i mialbym zalatwiony karnet od rodzinki ale za 300 zl to napewno nie dam niech sie bujaja. maxymalna kwota jaka moglbym dac za taki mecz to 200 zl .........
Ale i tak pewnie znajdzie sie te 11 tysiecy ludzi ktorzy zaplaca te wygorowane ceny!
Odp: Wisła vs Real Madryt - 08/08/2004 23:01
Powiem tylko, ze za taka kase nie poszedl bym na ten mecz i nigdy bym tego nie zalowal
Piknik dla arystokratow sie zapowiada.
Zaoszczedzona w ten sposob kase przeznaczyl bym na kilka porzadnych wyjazdow
Odp: Wisła vs Real Madryt - 09/08/2004 11:33> > > Troche szczescia i szczerych checi Wisły i kto wie moze im sie uda...ja ze > swojej strony w to wierze. a ja wierze ze wiselka dostanie tak po dupie ze > odechce im sie Ligi Mistrzow ps.liga mistrzow,liga mistrzow TAKI > CHUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i jak dla mnie nie jestes kibicem piłki Polskiej > (Bo jak nie Wisła to kto ??!! Legia buehehe....) albo jestes Hools'em Ja > jestem realistą i mimo wszystko wierzę w awans...
Tak piszecie że kibicujecie Polakom w pucharach. Za Lechem też będziecie
Odp: Wisła vs Real Madryt - 09/08/2004 18:40> > > > Troche szczescia i szczerych checi Wisły i kto wie moze im sie uda...ja > ze > swojej strony w to wierze. a ja wierze ze wiselka dostanie tak po dupie ze > odechce im sie Ligi Mistrzow ps.liga mistrzow,liga mistrzow TAKI > CHUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i jak dla mnie nie jestes kibicem piłki > Polskiej > (Bo jak nie Wisła to kto ??!! Legia buehehe....) albo jestes Hools'em Ja > jestem realistą i mimo wszystko wierzę w awans...
Tak piszecie że kibicujecie > Polakom w pucharach. Za Lechem też będziecie
Odp: Wisła vs Real Madryt - 10/08/2004 10:47> Mecz Wisly z Realem mozna bedzie obejrzec na duzym ekranie w Multikinie tak to prawda. Bilety kosztuja 15 zl - zastanawiam sie czy isc... W sumie 'faza' bedzie - wielki ekran, dzwiek dolby
EDIT 11:56
z onet.pl [Ostatnio edytowane przez malcoolm: 2004-08-10 11:56]
Odp: Wisła vs Real Madryt - 10/08/2004 23:59> > Mecz Wisly z Realem mozna bedzie obejrzec na duzym ekranie w Multikinie tak > to prawda. Bilety kosztuja 15 zl - zastanawiam sie czy isc... W sumie 'faza' > bedzie - wielki ekran, dzwiek dolby
15 zł(5 browarów a w lidlu nawet 15 ) przegiecie mimo wszytkich wizualno-fonicznych atrakcji , po za tym chyba w kinie nmie bedzie mozna zbyt swobodnie łoić browarów
Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 08:06
Nie mają żadnych szans, choć na pewno będą walczyć. Chciałbym żeby coś namieszali ale to zależy od Realu który nie wiadomo czy się maksymaalnie zmobilizuje.
Mój kumpel ma miejsca na loży honorowej, farciarz.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772489855 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.