Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wisła vs Real Madryt << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kumaty Piknik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8236 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 02/08/2004 18:30
> > Troche szczescia i szczerych checi Wisły i kto wie moze im sie uda...ja ze
> swojej strony w to wierze.
a ja wierze ze wiselka dostanie tak po dupie ze
> odechce im sie Ligi Mistrzow :D
ps.liga mistrzow,liga mistrzow TAKI
> CHUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

No i jak dla mnie nie jestes kibicem piłki Polskiej (Bo jak nie Wisła to kto ??!! Legia buehehe....) albo jestes Hools'em :D
Ja jestem realistą i mimo wszystko wierzę w awans...

eF^
Kibic
Na forum od 8092 dni

*

Odp: Wisła vs Real Madryt - 02/08/2004 20:14
Co do miejsca rozegrania meczu, stadion Wisły oO hmm

Mieli mozliwosc rozegrania meczu w Chorzowie (ktorego odleglosc od Krakowa nie jest zbyt duza ;P) to wybrali st Wisly gdzie max kibicow to ~ 10 tys. - wiem ze chodzi tu glownie o kibicow krakowskich i to ze to u nich powinien rozgrywac sie mecz, ale z takim klubem jak Real Madryt to zeby nie powiedziec hmmm ... lekki obciach kiedy na trybunach zasiadzie kolo 10 tys osob

Co do samego meczu, jesli Real bedzie grac tak jak w przeszlym sezonie to wisla ma cien szansy, ale jesli Real pokaze pelnie swoich mozliwosci (no moze nie pelnie tylko polowe) to wisla moze sie schowac :P

Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Wisła vs Real Madryt - 02/08/2004 20:31
a ja tam bede kibicowal Wisle zeby przeszla ten Real bo jestem kibicem Barcelony ijakos nie darze sympatia te przeplacone medialne gwiazdeczki z Beckhamem i $igo -judaszem na czele a po drugie w pucharach kibicuje kazdej druzynie bo przeciez to wlasnie dzieki dobrym wystepom Polskich druzyn jest szansa zeby w kolejnych latach startowalo ich wiecej! a co do szansa Wisly to obawiam sie tylko tego ze nawet jesli uzyskaja dobry wynik u siebie to ze Real zwyciezy wysoko u siebie bo jakos nigdy nie lezaly Polskim druzynom Hiszpanski kluby ze przypomne tylko mecz Valencia -Legia 6-1........! ale co mi pozstaje wierze w to ze Wisle po prostu wyjda dwa mecze zycia tak jak dwa lata temu !
a to ze chca grac na swoim stadionie mimo wszystko to sie im nie dziwie!
P.S akurat w tym czasie bede w Krakowie i prawdopodbnie uda sie wbic na ten meczyk!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
pavel18
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 01:04
uważam że minimalne szanse są jeżeli real zlekceważy i przyjedzie do krakowa w drugim składzie, wisła może powalczyć, ale chyba czeka ich tylko puchar uefa z którego odpadną pewnie gdzie 3 rundzie

Kaśka_87
Kibic
Na forum od 7883 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 12:27
a slyszeliscie wiadomosci ze karnetow wykupionych jest 9.800 wiec pozostaje tylko 200 biletow dla reszty:P....fajnie co nie

km
Kibic
Na forum od 7953 dni

*

Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 12:43
> a slyszeliscie wiadomosci ze karnetow wykupionych jest 9.800 wiec pozostaje
> tylko 200 biletow dla reszty:P....fajnie co nie

tak slyszelismy !:P200 biletow zostaje.jesli juz to tak jest na mecze ligowe.bo na puchary karnety nie obowiazuja.(tak mi sie zdaje bo roznica cenowa jest pewnie spora:D)

HEeehee
Kibic
Na forum od 8226 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 12:49
racja, karnety nie obowiazuja ale bylo gdzies napisane ze karnetowcy maja pierwszenstwo w zakupie biletu na real.
wisla- real 2-2

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
km
Kibic
Na forum od 7953 dni

*

Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 13:01
Sorry!! jednak nie maialem racji :
Jeszcze działacze Wisły Kraków nie podali cen biletów na mecz z Realem Madryt, a wejściówki można już nabyć na tzw. czarnym rynku".

Internauci, którzy posiadają karnet na mecze Wisły ogłaszają się w komentarzach w portalu INTERIA.PL i wyrażają chęć sprzedaży biletu.

Od rana cena za bilet rosła. Pierwsze kwoty za jakie chciano sprzedać bilet to 300 zł, a koło południa za wejściówkę na mecz z Realem żądano 500 zł.

Najczęściej jednak pojawiają się propozycje sprzedaży za kwotę o 150 zł. większą od ceny biletu. Widać, że na przyjeździe "Królewskich" zarobi nie tylko klub Wisła Kraków, ale kibice.

Karnet na całą rundę jesienną kosztował na sektory A i B 285 zł, a na sektor C 175 zł. Może dojść do takiej sytuacji, że nieobecność na meczu z Realem (sprzedaż wejściówki) spowoduje zwrot kosztów za karnet na cały sezon.

Kaśka_87
Kibic
Na forum od 7883 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 15:44
Fakt z tymi karnetami to na lige :P Bardzo przepraszam za pomylke (ale wpadka:P)

FLN
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 16:12
We wtorek ustalono, że pierwszy mecz trzeciej rundy kwalifikacyjnej piłkarskiej Ligi Mistrzów pomiędzy Wisłą Kraków i Realem Madryt rozegrany zostanie 11 sierpnia o godzinie 20.45 na stadionie przy ulicy Reymonta.

Najdroższe bilety na to spotkanie kosztować będą 400 złotych.

"Będziemy grać z Realem w środę jedenastego sierpnia o godzinie 20.45 - powiedział prezes Wisły Tadeusz Czerwiński. - Ustalone zostały też ceny biletów na to spotkanie. Posiadacze karnetów na sezon ligowy, mają pierwszeństwo kupna biletów na spotkanie z Realem. Dla nich bilety będą w cenie trzysta złotych na sektory A i B oraz dwieście pięćdziesiąt na sektory C i D. Natomiast dla tych, którzy nie mają karnetów, bilety będą kosztować odpowiednio czterysta i trzysta pięćdziesiąt złotych".

Ci, którzy nie mają karnetów na ligę, raczej nie mają szans na kupno biletów na Real. Przed sezonem kibice wykupili bowiem wszystkie karnety, a było ich w sprzedaży 10 tysięcy. Tyle bowiem jest miejsc na stadionie przy ulicy Reymonta. Bilety w wolnej sprzedaży będą tylko pod warunkiem, że posiadacze karnetów zrezygnują z pójścia na mecz. A takich będzie zapewne niewielu.

onet

[Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-08-03 16:14]

Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 18:02
mialem isc na ten mecz bo akurat bede w Krakowie w tym czasie i mialbym zalatwiony karnet od rodzinki ale za 300 zl to napewno nie dam niech sie bujaja. maxymalna kwota jaka moglbym dac za taki mecz to 200 zl .........
Ale i tak pewnie znajdzie sie te 11 tysiecy ludzi ktorzy zaplaca te wygorowane ceny!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
olo84
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 03/08/2004 19:04
Z tych 11 tisiecy pewnie polowa to beda VIP-y :)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Bosman
Kibic
Na forum od 8003 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 07/08/2004 19:05
Mecz Wisly z Realem mozna bedzie obejrzec na duzym ekranie w Multikinie

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
Steryd
Kibic
Na forum od 8865 dni

**

Odp: Wisła vs Real Madryt - 08/08/2004 23:01
Powiem tylko, ze za taka kase nie poszedl bym na ten mecz i nigdy bym tego nie zalowal
Piknik dla arystokratow sie zapowiada.
Zaoszczedzona w ten sposob kase przeznaczyl bym na kilka porzadnych wyjazdow :)

1948
Orło
Kibic
Na forum od 8357 dni

*

Odp: Wisła vs Real Madryt - 09/08/2004 11:28

Tylko albo aż Wisełka...Nie wiem jaka
> polska drużyna ostatnio zagrała dobry mecz w europejskich pucharach i ostro
> namieszała

A no Groclin eliminując Herthe i Man City, bo napewo nie Skisła grając z Valerangą:D

Babilon Team
Orło
Kibic
Na forum od 8357 dni

*

Odp: Wisła vs Real Madryt - 09/08/2004 11:33
> > > Troche szczescia i szczerych checi Wisły i kto wie moze im sie uda...ja ze

No i jak dla mnie nie jestes kibicem piłki Polskiej
> (Bo jak nie Wisła to kto ??!! Legia buehehe....) albo jestes Hools'em :D
Ja
> jestem realistą i mimo wszystko wierzę w awans...

Tak piszecie że kibicujecie Polakom w pucharach. Za Lechem też będziecie???

Babilon Team
Bosman
Kibic
Na forum od 8003 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 09/08/2004 18:40
> > > > Troche szczescia i szczerych checi Wisły i kto wie moze im sie uda...ja
> ze

No i jak dla mnie nie jestes kibicem piłki
> Polskiej
> (Bo jak nie Wisła to kto ??!! Legia buehehe....) albo jestes Hools'em :D
Ja
> jestem realistą i mimo wszystko wierzę w awans...

Tak piszecie że kibicujecie
> Polakom w pucharach. Za Lechem też będziecie???

ZA LECHEM NIGDY!!!!!!!

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8121 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 10/08/2004 10:47
> Mecz Wisly z Realem mozna bedzie obejrzec na duzym ekranie w Multikinie
tak to prawda. Bilety kosztuja 15 zl - zastanawiam sie czy isc... W sumie 'faza' bedzie - wielki ekran, dzwiek dolby

EDIT 11:56

Cytat:  

Wisła - Real: Szef sportu TVP 2 zapłacił głową

Jak dowiedziała się "Rzeczpospolita", Zygmunt Lenkiewicz, szef sportu w Programie 2, został wczoraj zawieszony w czynnościach.

Poinformował go o tym prezes TVP Jan Dworak, w obecności członka zarządu Piotra Gawła, na którego wniosek została podjęta decyzja.

Lenkiewiczowi nie postawiono żadnych konkretnych zarzutów, wiadomo jednak, że jego zawieszenie ma związek z negocjacjami w sprawie telewizyjnych praw do meczów pucharowych polskich drużyn i umową ze SportFive, która dawała TVP prawa do transmisji.

O losach Lenkiewicza zadecyduje specjalna komisja TVP. Jest on szefem sportu na Woronicza od 12 lat.

z onet.pl [Ostatnio edytowane przez malcoolm: 2004-08-10 11:56]

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
jebudubu
Kibic
Na forum od 7933 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 10/08/2004 23:59
> > Mecz Wisly z Realem mozna bedzie obejrzec na duzym ekranie w Multikinie
tak
> to prawda. Bilety kosztuja 15 zl - zastanawiam sie czy isc... W sumie 'faza'
> bedzie - wielki ekran, dzwiek dolby

15 zł(5 browarów a w lidlu nawet 15 :P) przegiecie mimo wszytkich wizualno-fonicznych atrakcji , po za tym chyba w kinie nmie bedzie mozna zbyt swobodnie łoić browarów :P

Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 08:06
Nie mają żadnych szans, choć na pewno będą walczyć. Chciałbym żeby coś namieszali ale to zależy od Realu który nie wiadomo czy się maksymaalnie zmobilizuje.

Mój kumpel ma miejsca na loży honorowej, farciarz.

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772489855 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005