| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czym Zajmuja sie kibice Pogoni na codzien?? - 04/08/2004 22:51
> A ja sie ucze w 1 klasie Lo7 a interesuje sie glownie sportem pilka nozna,
> siatkowka,gimnastyka itd ....nie zanudzam dalej 
a jaka klasa jakby można wiedzieć??
ucze się(buahah dobre powiedziane), chodze do 7, na codzień coś tak robie, czyli siedze na kompie bądź gram w piłe, lubie melanżować i nic nie robić. nO i POGOŃ na 1 miejscu.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Czym Zajmuja sie kibice Pogoni na codzien?? - 04/08/2004 23:07
Ja sie ucze ( cicho musałem tak napisac !) . Lubie : opierdalac się , grać w piłke , melanżować , chodzić na mecze , ładne dziewczyny i szfendać się po osiedlu z ziomami itp. ! I Kocham POGOŃ ! [Ostatnio edytowane przez Krzysiek_Mks: 2004-08-04 23:16]
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czym Zajmuja sie kibice Pogoni na codzien?? - 28/09/2004 20:06
Ej chcecie to huczcie nie to nie mlodosc to nie grzech niby
Mam 12lat chodze do 6kl PS 74 na Bukowym w budzie gram w siatkowke (4miejsce w Polsce jako szkola) oraz gram w klubie Sl.Salos Szczecin (Jestem r.92 a gram w 90 [2lata starsi]) gralem troche w reprze zachodnipo pomorskiej aaa i gram na bramce oczywiscie chwilowo nie trenuje (do grudnia :/) mam zerwane wiazadla i zlamanego palca (u nogi) .... A no i codziennie oczywiscie doping POGONNNNNNN
SZCZECINSKAAAAAAAA !!!!!! pzdr
|
"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
|
|
|
|
Odp: Czym Zajmuja sie kibice Pogoni na codzien?? - 28/09/2004 20:13
Ja jestem jaki jestem normalnie sie ucze a tak poza to sadu prawie to samotylko ze sie mowi w kolejnosci lubie spacery po plazy francuska muzyke i filmy z Eddym Murphy lepiej brzmi <lol>
A jakby kogoś interesowało dorwalem "football factory DVDrip" jak coś Ci co mnie znaja dajcie znać to pomyślimy o wypaleniu a Ci co mnie nie znaja to musza mnie poznać żeby go dostać, można również skontaktować sie z sadkiem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czym Zajmuja sie kibice Pogoni na codzien?? - 28/09/2004 20:23
> > Jakto czym się zajmują MELANŻUJĄ codziennie i ćwiczą przyśpiewki a niektórzy nawet sieją terror na arkońskim 
>
> hehe Czapla jest slawny a ja sobie od poniedzialku bede studiowal ciesze sie wcale ale trzeba bedzie dac rade
ty acabie straszny, bo sie razem z tym drugim obudzisz z reka w nocniku, a ty margaryna wiem juz gdzie do szkoly chodzisz, znajde ja w necie i tam natre ci uszy pulpeciku.
ja na codzien chodze na siłke, cwicze MT, basen korekcyjny i chodze na śpiew czasem, tylko sie kurwiny nie smiejcie, bo kazdy ma swoje zainteresowania, a i do lekarza bo mam dyslekcje i dysortografie.
pozdro dla kumatych
|
wierni i oddani hóligani na arkonskim wychowani
CHWDP
Muay Thai
D'alessandro co tam?
|
|
|
|
|
|