| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 25/07/2004 17:57
EJay świetny pomysł! Że też wcześniej na to nie wpadliśmy.. Kurde no.
A na meczu odbywał się casting na prowadzącego Faktycznie przesada była, ale ogarniacz był chyba nie w sosie w ten dzień..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 25/07/2004 18:05
">
Jakos nie zauwazylem, bo bylo przeprowadzane na wysoka skale [Ostatnio edytowane przez eJay: 2004-07-25 18:06]
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 25/07/2004 18:57
> Jakos nie zauwazylem, bo bylo przeprowadzane na
> wysoka skale
ja też nie...

|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 26/07/2004 09:00
> Czy nie mozna rozdawac wsrod kibicow czegos takiego jak spiewnik Moglyby go
> rozdawac te mlode i piekne dziewczyny sprzedajace gazetki Naprawde koszt
> czegos takiego bylby znikomy bo wystarczy 2-3 kartki papieru i ksero na
> powiedzmy 10000 kopii Wiem ze to absurdalne, ale przydaloby sie to...
A ty chodzisz wogóle na te mecze Bo na ostatnim rozdawali spiewniki ze wszystkimi piosenkami mowa tu o meczu z GKSem) [Ostatnio edytowane przez silver_woman19: 2004-07-26 09:02]
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 26/07/2004 11:20
> Czy nie mozna rozdawac wsrod kibicow czegos takiego jak spiewnik Moglyby
> go
> rozdawac te mlode i piekne dziewczyny sprzedajace gazetki Naprawde koszt
> czegos takiego bylby znikomy bo wystarczy 2-3 kartki papieru i ksero na
> powiedzmy 10000 kopii Wiem ze to absurdalne, ale przydaloby sie to...
> A ty
> chodzisz wogóle na te mecze Bo na ostatnim rozdawali spiewniki ze wszystkimi
> piosenkami mowa tu o meczu z GKSem)
> [Ostatnio edytowane przez silver_woman19:
Na tej fotce widze mlodziez w wieku 14-18 lat z piekielka. Fajna akcja, ale tylko na piekielku, a mi chodzi o akcje ogolnostadionowa. I odpowiedz na pytanie: TAK, chodze na mecze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 26/07/2004 11:44
ejay zrób 10000 ksero a nawet ja wezmę porozdaje ludziom na stadionie (młyn ominę bo już miał). Co do dopingu to był sparingowy. Zapomniałem z 50% piosenek ale na LEGII to dopiero będzie doping bez oszczedzania i z... MEGAFONEM
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 26/07/2004 13:43
Taaa....bedzie megafon,beda checi,nie bedzie melanzu(no chyba przesadzilem )....jednym slowem DOPING NA PELNEJ KURWIE
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 26/07/2004 13:47
> Taaa....bedzie megafon,beda checi,nie bedzie melanzu(no chyba przesadzilem )....jednym slowem DOPING NA PELNEJ KURWIE
No ja myśle !
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 26/07/2004 14:39
> Sadu a Tobie by się chciało?
Raczej nie.
Jakbym miał smykałkę to pewnie bym spróbował, ale i tak wiesz Bart, że jestem od czego innego [Ostatnio edytowane przez S(h)adu: 2004-07-26 16:13]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 26/07/2004 20:14
> ejay zrób 10000 ksero a nawet ja wezmę porozdaje ludziom na stadionie (młyn
> ominę bo już miał). Co do dopingu to był sparingowy. Zapomniałem z 50% piosenek
> ale na LEGII to dopiero będzie doping bez oszczedzania i z... MEGAFONEM
Bedzie megafon?? To extra tylko zeby nie dorwal sie do niego byle kto bo beda znowu lecialy "kurwy"
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 27/07/2004 00:53
> > ejay zrób 10000 ksero a nawet ja wezmę porozdaje ludziom na stadionie (młyn
> ominę bo już miał). Co do dopingu to był sparingowy. Zapomniałem z 50% piosenek
> ale na LEGII to dopiero będzie doping bez oszczedzania i z...
> MEGAFONEM
Bedzie megafon?? To extra tylko zeby nie dorwal sie do niego byle
> kto bo beda znowu lecialy "kurwy"
No i ? Przecież bluzgi są w wielu piosenkach więc co Ci przeszkadzają w megafonie? Tego chociaż nie słyszy cały stadion, ale tylko młyn a jak sie zbierzecie w kilka osób i zaczniecie krzyczeć na Hercie "arka gdynia kurwa swinia" to dopiero wtedy pomysl o "kurwach" na stadionie.
Zresztą jak się na ludzi nie krzyknie porządnie, to ciężko do nich przemówić, tylko bluzgi czasem skupią ich uwage, bo na młynie jest dużo małolatów którzy się wystraszą i od razu zaczną słuchać. [Ostatnio edytowane przez S(h)adu: 2004-07-27 01:14]
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 27/07/2004 08:19
Sadek....spokojnie,nie ma co sie wdawac w polemike.A Pan eJay to chyba ma niezbyt duzo latek .Bedzie dobrze .SPIEWAMY KURWA
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 27/07/2004 08:23
Aha....jak sie okazalo casting na ostatnim meczu nie przyniosl zadnego nowego nadajacego sie prowadzacego(ale kurwa rymowanka ), wiec zostaje tak jak bylo puki ogarniaczom sie nie odechce
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 27/07/2004 13:54
Patyk a ja ci mowie ze mam calkiem duzo latek A mi nie chodzi o wyzywiska w strone druzyny przeciwnej bo to normalnosc w dzisiejszych czasdach to ze na ktoryms z meczow jakis pijus dorwal sie do megafonu i darl pyska "Spiewac kurwy, wszysycy!!!". Chetnie najebalbym takiego goscia, za takie wyzwiska w moja strone i nie tylko. Dlatego chcialbym zeby megafon miala osoba odpowiedzialna, a nie jakis chlor.... [Ostatnio edytowane przez eJay: 2004-07-27 13:55]
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 27/07/2004 14:08
Trzeba było podejść i mu najebać, a nie na necie pierdolić.
Zresztą, że też się jeszcze do tego nie przyzwyczaiłem..
Więc powiedz mi jak "zmusić" młyn do spiewania? Jakąś perswazje trzeba zastosować. Tyle masek na młynie, a połowa nie śpiewa..
Ps. Ja słyszałem zawsze "śpiewać kurwa" a nie "kurwy".
Patyk i jak tu się nie ciśnieniować 
[Ostatnio edytowane przez S(h)adu: 2004-07-27 14:11]
|
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 27/07/2004 18:05
> i jak tu się nie ciśnieniować 
ogranicz spożycie soli, pij więcej soków owocowych, frytki i smażone mięcho zostaw dziewczynie
do tego codziennie paluszki z sezamem i zero wódki, a gwarantuję że ciśnieniowanie przejdzie do historii 
a tak serio to szkoda ze nastały takie czasy, że każdy kto chce może wejść na młyn
faktem jest że prawdziwych śpiewaczy jest tak jak mówisz góra połowa a reszta to przysłowiowy spam
(dlatego między innymi nie chodzę pod zegar żeby wam nie zaniżać średniej ilości decybeli)
ale co zrobić kiedy miejsca na łuku są tańsze i każdy niedzielny szuka tam swojej szansy
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Spiewamy !!! - 28/07/2004 13:34
> Trzeba było podejść i mu najebać, a nie na necie pierdolić.
Zresztą, że też się
> jeszcze do tego nie przyzwyczaiłem..
Więc powiedz mi jak "zmusić" młyn do
> spiewania? Jakąś perswazje trzeba zastosować. Tyle masek na młynie, a połowa nie
> śpiewa..
Ps. Ja słyszałem zawsze "śpiewać kurwa" a nie "kurwy".
Wejscia na sektor sa strzezone i bez bileciku nie mozna wchodzic na inne sektory No chyba ze na chama sie wbic
A jak zmusic mlyn do spiewania Nie zmusisz wszystkich, ale na sektor ten wchodzic zoorganiozwana grupa np. na caly sezon zamowic bilety dla 200-300 osob tych najbardziej aktywnych a reszta wypierdalac jak nie chcecie spiewac
[Ostatnio edytowane przez S(h)adu:
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|