| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W Jakie Gry Najbardziej Lubicie Grac :D?? - 16/08/2004 21:29
Zdziwilo mnie ze tak malo osob (slownie jedna) wspomniala o CS..gra jest wypas...pomimo tego ze gram w nia juz kilka lat to jeszcze mi sie nie znudzila a poza tym oczywiscie CM wszystkie wersje..od czasu do czasu lubie pograc w Diablo 2...hehe kiedys lubilem w mugena pograc a tak poza tym to jakies rozbieranki ..lubie pograc tez w F1..no to chyba by bylo na tyle..aha jeszcze takie rozne gierki z kobieta ale to juz inna bajka i chyba nie do tego tematu
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W Jakie Gry Najbardziej Lubicie Grac :D?? - 17/08/2004 13:01
> Super Topic . Proponuję następnym razem coś w stylu: co pijecie (tylko od 18 lat
> :-) ) ? albo co palicie (tylko od 18 lat :-) ). No dobra, only Unreal Tour 2004
> on line.
takie tematy już są, wystarczy pogrzebać troche w archiwum
dobra, żeby nie rozmywać tematu to grywam w Counter - Strike`a, Star Craft`a, CM4, MZ - online, [Ostatnio edytowane przez PiteRek1: 2004-08-17 13:04]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W Jakie Gry Najbardziej Lubicie Grac :D?? - 20/08/2004 21:12
hehe wypowiem się jako dziewczyna dziewczyny nie grają raczej w strzelanki ani wyścigi tylko najczęściej właśnie w gry na komórkach lub tetrisa ale mogę się wypowiedzieć o jakich grach najczęściej mówią moi kumple managerzone, cm4, wolfenstein et, nfsu, star craft, true crime i to chyba na tyle pozdro ;]
|
POGOŃ & LEGIA
dwa bratanki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W Jakie Gry Najbardziej Lubicie Grac :D?? - 22/08/2004 23:16
Najbardziej to lubię grać w strategie, a to dlatego, że pozwalają rozwinąć intelekt i twórcze myślenie. Wychowałem się na takich grach, jak Cezar (wszystkie części), Civilisation czy Faraon i nie wyobrażam sobie świata gier bez tych właśnie pozycji!
Na drugim miejscu stoją u mnie gry sportowe, bowiem mam słabość do serii gier NBA Live! Ileż to już sezonów zakończonych Mistrzowskim Tytułem, ileż to spotkań już rozegrałem, ehh aż ciężko by wyliczyć.
Także to jeśli chodzi o moje upodobania.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1