Autor
Wiadomo¶ć
   Hyde Park -> Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) << pocz±tek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idĽ na dół   
Steryd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8865 dni

**

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 06/07/2004 19:44
> qr*** i znowu zmiana !! przesada ja juz se kupilem adika i very happy ze beda w
> tych grali a tu znowu zmienija :/

Trzeba bylo nie kupowac :)

1948
Bosman
Kibic
Na forum od 8003 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 06/07/2004 20:09
Jezeli te nowe stroje Lotto maja wygladac jak te Lecha to jest zdsecydowanie na NIE!!! Te stroje sa beznadziejne i juz bym wolal te Tico w ktorych Portowcy grali w rundzie jesiennej.

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
GRZ
Kibic
Na forum od 8312 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 06/07/2004 20:19
Rozumiem ze co runde musi byc nowy typ koszulki ale po co zmieniac firme? Jesien-Tico wiosna-Adidas jesien-Lotto to jak dla mnie bez sensu.. Podpisaliby umowe dlugoterminowa z okreslonym producentem a nie.. Od siebie tylko dodam ze nie wiem jakie stroje musialoby uszyc Lotto zeby przebic mistrzowskie stroje Adidasa z poprzedniej rundy! No ale to tylko moje zdanie..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Hanki
Kibic
Na forum od 8381 dni

**

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 06/07/2004 21:30
Jak to powiedzial Tomaszewski w wywiadzie dla Głosu Pogoń to taka Polska Barcelona...W sumie to teraz z tymi koszulkami, a przynajmniej z ich wzorami coraz bardziej się do niej upodabniamy...;)

Llibertat per a Catalunya!
kln
Kibic
Na forum od 7910 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 07/07/2004 03:59
> Rozumiem ze co runde musi byc nowy typ koszulki ale po co zmieniac firme?

Nie wiem czy doczytales... ale w newsie jest napisane ze podpisano umowe korzystna dla Pogoni!

adas|MKS
Kibic
Na forum od 8337 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 07/07/2004 07:39
> umowe korzystna dla Pogoni!

Dla nich kazda umowa jest korzystna ;] a nowe stroje beda takie same jak mialy Pyrki po wejsciu do I ligi :/

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
GRZ
Kibic
Na forum od 8312 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 07/07/2004 11:07
>Nie wiem czy doczytales... ale w newsie jest napisane ze podpisano umowe korzystna dla Pogoni!

Doczytalem ale przeciez nie powiedza (bynajmniej glosno) ze podpisali umowe ktora moze sie zle odbic na dzialaniu spolki prawda? ;)

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
kln
Kibic
Na forum od 7910 dni

Odp: Stroje dla Pogoni - 07/07/2004 13:23
Hmm... Może jestem za tępy ale nie rozumiem dlaczego mieli by podpisać zł± umowe dla spółki?! Wydaje mi się że ten układ wygl±da tak: Lotto robi stroje, a spółka umieszcza ich banery na stadionie i w efekcie płaci o wiele mniej za ciuchy, lub wogóle nie płaci (chociaż w±tpie)...
I nie jestem żadnym Ptakofanem bo z tych moich tekstów może tak wynikać... :P

Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 07/07/2004 18:39
Mnie tam te zmiany wkurzaj±... przecież co pół roku to nowe stroje to przesada. Szczególnie że Adidas to ¶wietna firma i stroje były naprawdę fajne (zaryzykuje że najlepsze w ostatnim okresie). A teraz będ± pasiaste... Ľle mi się to kojarzy i nie wydaję mi się żeby przypominały te stare.

Bartollo - też chciałem kupić bo mi się bardzo podobały,ale teraz jak zmienili... nie wiem czy w ogóle jest sens kupować, bo jak za rok (albo za pół) znów zmieni± firmę?

Obrazek gif wstawiony na forum
Pilar
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 07/07/2004 20:02
A o to koszulka włoskiej firmy Lotto wzór pasiak w ktorej gra Lech Poznań

Obrazek jpg wstawiony na forum

Dodam ze w Poznaniu oryginalana replika kosztuje 99 zł

I jak wam się podoba ???

HEeehee
Kibic
Na forum od 8226 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 07/07/2004 20:08
jestem ciekawy jak bedzie wygladala taka w barwach granatowo bordowych. Tylko zeby drugie koszulki nie byly złote jak polroku temu, tylko BIAŁE!

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Bosman
Kibic
Na forum od 8003 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 07/07/2004 20:48
Mi sie nie podobaja.Mam nadzieje ze te na ten sezon cos zmienie w tych koszulkach,ale nie chce mi sie w to wierzyc.

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
kln
Kibic
Na forum od 7910 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 07/07/2004 23:54
No wiesz kaziuk teraz moze bedzie nowy styl (oby)... Pomysł dobry ale jezeli mozna marudzic to zeby byly gestsze ta pasy - najlepiej takie jak Uhlsporta hehe :P

VT
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 08/07/2004 08:15
No ba wytłumaczenie , Lotto przedstawiło najtańsz± ofertę to wzięli. Tydzień/dwa temu był w Newsweek'u artykuł o firmie Tico i pisało ,że wyposarzenie dla drużyny na sezon (koszulki,stroje,dresy,kurtki,garnitury itp.) kosztuje 200 tys zł !!!! i jest to o kilkadziesi±t tysięcy złotych taniej niż u Nike czy Adidas. A tak swoj± drog± to te byłe stroje Adidasa Pogoń dostała od Bosmana i gdyby nie on to dalej by zasuwali w Tico. Jestem pewnien ,że Pogoń miała pewnie kilka firm do wyboru z wył±czeniem Nike,Adidas & Puma bo one daj± tylko drużyn± , które w pucharach graj± :(

:
Steryd
Kibic
Na forum od 8865 dni

**

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 08/07/2004 17:47
Mam przeczucie, ze koszulki beda dobre :)
Nie wazne ile kosztowaly :D Ciesze sie, ze Adidas juz nie bedzie ubieral Pogoni :P

1948
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 11/07/2004 19:41
a mi to rybka ja tam mam koszulke z rudy jesiennej -TICO rulezzz:P-i narazie niemam zamiaru zmieniac

MW'03
cygaro
Kibic
Na forum od 7945 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 12/07/2004 12:06
a ter koszulki lecha wygladaja chujowo bo oni maja wiecej reklam na koszulkach niz one sa warte!! poza tym ja mam jedna koszulka juz chyba z 6 lat i nie mam zamiaru zmieniac na nowa!! pzdr

:tdo13:...::: PiĄtA StRoNa ¦wIaTa --> PoGoŃ SzCzEcIn :::...:tdo13:
DARII
Kibic
Na forum od 7896 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 20/07/2004 23:04
Moim zdaniem Adidas robi najlepsze stroje.Stroje Legii bardzo mi sie podobaj±.Mam koszulke Milanu(Adidas)Mancheastery(nike)Hiszpanii(adidas)i Polski (Puma)szczerze mói±c adidas jest najlkepszy gatunkowo. To tylko moja opinia Pozdrawiam

POGOŃ LEGIA 2 BRATANKI I DO PIŁKI I DO SZKLANKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 23/07/2004 00:47
no i mamy włosk± firmę Lotto, zobaczymy. Mi osobiscie najbardziej do gustu przypadły Adidas, Diadora, Kappa(naprawde fajnie szyj±)

VT
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 23/07/2004 21:12
No i może już jutro ujżymy te nowe stroje lecz to nie jest jeszcze pewne ale dzi¶ na treningu kopali piłkami lotto

:
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772489852 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idĽ do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jeste¶ zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomo¶ć lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005