| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 06/07/2004 20:19
Rozumiem ze co runde musi byc nowy typ koszulki ale po co zmieniac firme? Jesien-Tico wiosna-Adidas jesien-Lotto to jak dla mnie bez sensu.. Podpisaliby umowe dlugoterminowa z okreslonym producentem a nie.. Od siebie tylko dodam ze nie wiem jakie stroje musialoby uszyc Lotto zeby przebic mistrzowskie stroje Adidasa z poprzedniej rundy! No ale to tylko moje zdanie..
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni - 07/07/2004 13:23
Hmm... Może jestem za tępy ale nie rozumiem dlaczego mieli by podpisać zł± umowe dla spółki?! Wydaje mi się że ten układ wygl±da tak: Lotto robi stroje, a spółka umieszcza ich banery na stadionie i w efekcie płaci o wiele mniej za ciuchy, lub wogóle nie płaci (chociaż w±tpie)...
I nie jestem żadnym Ptakofanem bo z tych moich tekstów może tak wynikać...
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 07/07/2004 18:39
Mnie tam te zmiany wkurzaj±... przecież co pół roku to nowe stroje to przesada. Szczególnie że Adidas to ¶wietna firma i stroje były naprawdę fajne (zaryzykuje że najlepsze w ostatnim okresie). A teraz będ± pasiaste... Ľle mi się to kojarzy i nie wydaję mi się żeby przypominały te stare.
Bartollo - też chciałem kupić bo mi się bardzo podobały,ale teraz jak zmienili... nie wiem czy w ogóle jest sens kupować, bo jak za rok (albo za pół) znów zmieni± firmę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 08/07/2004 08:15
No ba wytłumaczenie , Lotto przedstawiło najtańsz± ofertę to wzięli. Tydzień/dwa temu był w Newsweek'u artykuł o firmie Tico i pisało ,że wyposarzenie dla drużyny na sezon (koszulki,stroje,dresy,kurtki,garnitury itp.) kosztuje 200 tys zł !!!! i jest to o kilkadziesi±t tysięcy złotych taniej niż u Nike czy Adidas. A tak swoj± drog± to te byłe stroje Adidasa Pogoń dostała od Bosmana i gdyby nie on to dalej by zasuwali w Tico. Jestem pewnien ,że Pogoń miała pewnie kilka firm do wyboru z wył±czeniem Nike,Adidas & Puma bo one daj± tylko drużyn± , które w pucharach graj±
|
:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 20/07/2004 23:04
Moim zdaniem Adidas robi najlepsze stroje.Stroje Legii bardzo mi sie podobaj±.Mam koszulke Milanu(Adidas)Mancheastery(nike)Hiszpanii(adidas)i Polski (Puma)szczerze mói±c adidas jest najlkepszy gatunkowo. To tylko moja opinia Pozdrawiam
|
POGOŃ LEGIA 2 BRATANKI I DO PIŁKI I DO SZKLANKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3