| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cracovia - Pogon - pub ? - 23/05/2004 11:56
jedno może wynikać z tego że chyba dzisiaj ok północy, skoro dzisiaj do 2:00 niebyło retran., ale kit im w ......, o 12:45 na TV3 będzie rerelcja!!!!!
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Cracovia - Pogon - pub ? - 23/05/2004 12:07
> > Pozdro dla ekipy z pod Telebimu w KONTRASTACH "Tańsze piwo
> "
Niektórzy mieli swoje   Boberek my wiemy coś o tym   
pozdro dla tych co mieli i zaoszczędzili koło 3 zł na jednym bronku
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Cracovia - Pogon - pub ? - 23/05/2004 14:02
Kontrasty:
Dobra to teraz sie przyznam pod telebimem to ja z kolesiami rozkręcałem mati17 hehe + wojtac klaskacz tez moj pomysl z butelką (skromny jestem nie ?) "tansze piwo też " hehe a ty Bober nie pij za dużo bo Cie suczki hehe złapią wogule euforia była ! hehe jak kaźmierczak strzalił na 2:1 jupi hehe aż kufel zbiłem a i Mati17 to była warka strong dlatego smakowało ja kz sokiem hehe [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-05-23 14:06]
|
|
|
|
|
Odp: Cracovia - Pogon - pub ? - 23/05/2004 14:14
> o ile dobrze rozumóję, to było powiedziane dokładnie cyt:"transmisja
> bezpośrednia na PolsatSport a retra.w ten sam dzień ok. północy"(brak
> precyzji ?!!!!!)tylko "w ten sam dzień to znazy do północy) a z tego co mi
> żona podpowiada to wynika że dla nich to może znaczyć właśnie następny
> dzień.
tam pisalo ze w niedziele w nocy. o 01 jest jakis program sportowy
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Cracovia - Pogon - pub ? - 23/05/2004 20:12
Yeah też byłem w kontrastach taki ziomek 15 lat w bluzie lonsdale i dziwną fryzurą
(na początku śmieszne mi się wydawało kibicowanie do telewizora ale potem sam się niekontrolowałem):p
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|