| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Lech - Legia - 19/05/2004 00:51
Muniek zacytowal jak brzmial transparent, kazdy moze sobie interpretowac.
No ale nie o tym chcialem...... Nie odpisujcie osobom ktore tutaj wypisuja smieszne rzeczy o zgodzie Legii z Lechem bo....
1. albo poprostu chca sie z Was posmiac(opcja mimo ze bardzo glupia to w 98% prawdziwa)
2. albo sa 10 razy bardziej niekumaci od mojej babci i sami wierza w to co pisza.
pozdrowionka
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Lech - Legia - 19/05/2004 12:53
> Przyznam że cała ta sytuacja jest dla mnie troche dziwna ! Nagła przyjaźń Legii
> i Lecha ? NIE DA RADY !
Kurwa Typy uspokójta się bo jak czytam te Wasze wypociny to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Widze że niektórych bardzo boli to że kibice z wrogich obozów potrafią się zjednoczyć w jedynej wspolnej i słusznej sprawie. POLICJA - WRÓG NUMER JEDEN!. I tyle. PDK...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Lech - Legia - 19/05/2004 13:38
Nie no żadnej zgody nie ma i pewnie dłuuuuuuuuuuuuuuuugo nie będzie ba wcale nie będzie (chociac nigdy nie mówi sie nigdy) Jedno jest pewne zagraliśmy urzędasom na nosie kiedy Legia weszła na stadion Frankiewiczowi musiała mina zrzednąć . Doping był zaje***** , bawił sie cały stadion, miało być święto i było święto
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Lech - Legia - 31/05/2004 16:45
jutro rewanż Pucharu Polski o to mała zapowiedź
Piłkarze Legii Warszawa rozegrają we wtorek (1 czerwca) z Lechem Poznań rewanżowy mecz finałowy o Puchar Polski. Spotkanie rozpocznie się, na stadionie przy ulicy Łazienkowskiej, o godz. 20.15. Dwa tygodnie temu zwyciężył poznański zespół 2:0.
Losy pierwszej konfrontacji finałowej 50. edycji Pucharu Polski rozstrzygnęły się po zaledwie 35 minutach. Dwukrotnie bramkarza Legii - Artura Boruca pokonał doświadczony napastnik Piotr Reiss.
"Mamy bardzo duże straty do odrobienia, ale jesteśmy w stanie zwyciężyć w rozgrywkach. Poznaniacy są w doskonałej sytuacji wyjściowej, jednak jest jeszcze 90 minut gry i wszystko się może wydarzyć. Liczymy również bardzo na gorący doping naszych kibiców" - powiedział PAP trener warszawskiej drużyny, Dariusz Kubicki.
Legia ma w dorobku 12 triumfów w rozgrywkach o Puchar Polski, zaś Lech - trzy. "Występując na własnym stadionie zawsze jesteśmy stroną atakującą. Nie inaczej będzie i we wtorek. Zespół gra widowiskowo, stwarza sytuacje podbramkowe, mam nadzieję, że ze skutecznością będzie dobrze. Oczywiście, musimy uważać w destrukcji, nie możemy pozwolić sobie na stratę ani jednej bramki" - dodał Kubicki.
Szkoleniowiec Legii, która ma już zapewniony tytuł wicemistrza Polski, będzie miał do dyspozycji w meczu z Lechem niemal wszystkich zawodników. Zabraknie tylko pauzującego za czerwoną kartkę Marka Jóźwiaka. Kubicki dodał, że nie pamięta kiedy ostatnio w roli trenera bądź zawodnika przyszło mu rywalizować z przeciwnikami przy stanie 0:2. "Piłkarze są zmobilizowani, przygotowani na trudną walkę o każdy metr boiska" - zakończył.
W przypadku zwycięstwa Legii w PP, szansę gry w rundzie wstępnej Pucharu UEFA (oprócz zespołów z drugiej i trzeciej pozycji w ekstraklasie) otrzyma również czwarty zespół w tabeli. Na dwie kolejki przed końcem prowadzi Wisła Kraków (61 pkt) przed Legią (54), Amiką Wronki (45) oraz Groclinem Dyskobolią Grodzisk Wlkp. (40).
hmm obstawiałem w Poznaniu 2:1 dla Legii i okazało się totalnym pudłem
obstawiam teraz zwycięstwo Legii, ale czy zdołają odrobić straty?
transmisja 20.15 TVP3
z pewnością ciekawie będzie na trybunach pod względem oprawy
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 31/05/2004 18:50
> ahhhhhhhhh i pomyśleć,że ktoś tam będzie.... 
a myślałem, że Ty śladami Patyka na Majorke 
pzdr. i do zobaczenia na miejscu.... gorąca plaża już czeka
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 31/05/2004 22:48
Szykuje się intensywny środek tygodnia Rozpoczyna się jutro o 6 rano. Pozdro dla kumatych 
P.S. "Bułka" inaczej zwany U-pewna podwodna łódź ma pod koniec tygodnia przysięgę... jak ktoś zainteresowany terminem to na gg (odpowiedz jednak dopiero w czwartek rano - bedziecie mieli malo czasu na ogarniecie).
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 00:11
P.S. "Bułka" inaczej zwany U-pewna podwodna łódź ma pod
> koniec tygodnia przysięgę... jak ktoś zainteresowany terminem to na gg
> (odpowiedz jednak dopiero w czwartek rano - bedziecie mieli malo czasu na
> ogarniecie).
Czasami takze, zwany "Łata"...
A co meczu to licze na Legie... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-06-01 00:30]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 09:39
zycze Legii zawsze jak najlepiej, ale gdyby przypadkiem wygral Lech to tez by tragedi nie bylo, Legia puchary i tak juz ma a przynajmniej Polska bylaby reprezentowana przez dobre ekipy (Legia, Wisla, Lech), a nie wioski typu Groclin, czy tez Wronki,
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 10:06
> zycze Legii zawsze jak najlepiej, ale gdyby przypadkiem wygral Lech to tez by
> tragedi nie bylo, Legia puchary i tak juz ma a przynajmniej Polska bylaby
> reprezentowana przez dobre ekipy (Legia, Wisla, Lech), a nie wioski typu
> Groclin, czy tez Wronki,
pozdro
Z tymi wioskami to masz racje piłkarsko może i jakoś jeszcze ale kibicowsko to zero
Jedno zdanie tylko z tą (tragedią i przypadkową wygrana Lecha) Jak wiesz Harlem Legia nie zdobyła mistrzostwa więc gdyby poniosła drugą porażke z rzędu do tego z Lechem no to wybacz napewno trageria by była.Co do przypadku jestem pewny że dziś lech przypadkiem nie wygra
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 01/06/2004 11:51
> rzypominam takze ostatni wyjazd do pyrlandii i spiewy kiboli lecha pod koniec meczu... Kto
> mial byc ten byl, kto byl ten wie...
Hehe szybciej sie nie dało no chyba ze stanie sie jakas tragedia
Co do meczu to obstawiam 2:1 dla Legi albo 3:1 Niechce wioski w UEFA
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
- 1