| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 27/04/2004 19:51
Mksbart popieram Cie !!! Moze nie lubicie mnie bo sie wymandzam ale uwierzcie na młyn chodze z kolegami i nie siedze tam jak ciota kibicuje caly mecz i znam wiekszosc piosenek Pogoni !!!
|
Kibol
|
|
|
|
Odp: Młyn - 27/04/2004 19:53
chodzą słuchy,że kobiety będą miały zakaz wstępu na młyn :O
ktoś wie coś więcej na ten temat?
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
Odp: Młyn - 27/04/2004 19:56
Tak pozatym myślę żę nieźle by było rozdawać w 11 i 12 karteczki (małe
> np. A4 podzielić na 12szt) z tekstem 2 piosenek. Ksero napewno ma możliwosc ktoś
> skombinowac po kosztach lub bez i co mecz "uczyć" włśnie tych 2 piosenek. Może
> to siara z karteczkami ale większa że NIE ZNAMY TEKSTÓW
Karteczki z 3 piosenkami były rozdawane na meczu z KSZO ale nie były "wykorzystywane"... [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-27 19:57]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Młyn - 27/04/2004 21:34
Ja jestem kobietą i protestuje!!!!!Dzieciaki z trobkami wpuszczają a NAS nie?!?!?
Co za moądry człowiek to powiedział
kill him :AR15firing:
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
Odp: Młyn - 27/04/2004 21:50
> ale
> uwierzcie na młyn chodze z kolegami i nie siedze tam jak ciota kibicuje caly
> mecz i znam wiekszosc piosenek Pogoni !!!
Tak samo jak większośc co chodz na młyn kibicuje 
Bart karteczki były rodawane na stasiaku jak sie nie myle tylko ani razu nikt tych pisenek nie zaśpiewał 
Łepki po 12 lat rawali je i wyżucali zamiast sie uczyć a do tego wkurwiają mnie śmiecie z trąbkami na 12
Trąbki na 12 :2up: przesada
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
Odp: Młyn - 27/04/2004 22:04
eheheh może wywołamy strajk PRECZ Z TRąBKALMI....TRĄBKOM śMIERĆ
A tak na powarznie to po jaką cholerę je kupują ale piknik
12 sektor niedługo zamieni sie w żłobek (mowa tu o dziciakch którzy są niekumaci)
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 27/04/2004 22:14
> eheheh może wywołamy strajk PRECZ Z TRąBKALMI....TRĄBKOM śMIERĆ
A tak na
> powarznie to po jaką cholerę je kupują ale piknik
12 sektor niedługo zamieni
> sie w żłobek (mowa tu o dziciakch którzy są niekumaci)
Trzeba nagłośnić jakoś tę akcję z trąbkami, bo ludzie przynoszą je na stadion, bo poprostu nie zdają sobie sprawy z tego, że to jest denerwujące. Nie wiem, jakiś transparent wywiesić, czy coś.
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 27/04/2004 22:22
można taki transparent przed wejściem na sektor wywiesić.a jak to nie przejdzie to trzeba zastosować derastczniejsze środki....Do jasnej choery!!!!Stadion to nie lunapark.
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 27/04/2004 22:38
Karteczki z 3
> piosenkami były rozdawane na meczu z KSZO ale nie były
> "wykorzystywane"...
A czy osoba kręcąca doping coś o tym wiedziała? zaczynała te piosenki? chyba nie wiec po chuj to było. Przecież musi to nakręcać rozkręcający
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 27/04/2004 23:01
> można taki transparent przed wejściem na sektor wywiesić.a jak to nie przejdzie
> to trzeba zastosować derastczniejsze środki....Do jasnej choery!!!!Stadion to
> nie lunapark.
Ach te kobiety jak to ktoś słynny poweidział w każdym w nas jest stolik pzdr [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-04-27 23:18]
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 28/04/2004 07:15
>A czy osoba kręcąca doping coś o tym wiedziała? zaczynała
> te piosenki? chyba nie wiec po chuj to było. Przecież musi to nakręcać
> rozkręcający
Przypomne Ci tylko nasza prywatna fazke z poprzedniej rundy z karteczkami...no i jak wiesz prowadzacy o tym wiedzial... i tak nie wyszlo...W Szczecinie jest problem z tym,ze zanim pare osob sie nauczy cos spiewac,to z innego sektoru juz ktos zdazy rozkrecic jakas inna piosenke.Bedac w Poznaniu na Lech-Legia zauwazylem jak taki schemat dziala wsrod naszych ziomali.Na tym meczu zostala wprowadzona calkowicie nowa piosenka(autor:Rozyk )..katowal on ja przez 5 minut...nikt w miedzyczasie nie wpierdalal sie,poznawaly ja kolejne osoby i dolaczaly...a ogladajac meczyk Legia-Gornik zauwazylem,ze spiewal ja juz caly stadion...U nas to raczej nierealne(ale probowac trzeba!!!),we Wroclawiu gdzie doping byl na prawde dobry i ludzie znali wiele piosenek..w miare zgrabnej ekipce probowalismy wprowadzic pare naszych indywidualnych zajawkowych piosenek(jezdzac po Polsce cos tam sie z nudow w pociagu wymysli ),no ale niestety...nie przeszlo to nawet w grupie 100 osob...Ogorek rulezzz
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Młyn - 28/04/2004 09:11
Zrobmy jak w kosciele bedzie telebim i teksty piosenek )))))))ale sprawa zakazu trabek na mlynie byla by dobra choc i tak chyba na mlynie jest najmniej trabek sposrod calego stadionu .
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 28/04/2004 09:16
Najmniej trąbkarzy a najwiecej niekumatych pikników.Usłyszeli ze młyn jest najlepszy i sie tam beszczelnie pakuja zajmując miejsca prawdziwym kibicom.Nich zrobią osobny sektor dla trabkarzy i nnych "muzyków" I jak chca to niech sobie nawet fortepian tam sprowadza....
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 28/04/2004 13:42
> Mowisz i masz ...Tylko Bartku potwierdz mi,ze Ci sie chce,a
> megafon dostaniesz do lapek...Numer znasz
Nie widzę problemu. Tylko daleko
> trzymaj ode mnie FC Chojna (Rafałmks) bo źle wpływa na moją koncentracje
> .
hmmm Bartek pomine Twoją wypowiedz milczeniem aczkolwiek Gdynia sie zbliża coraz szybciej,więc szykuj się ...
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 28/04/2004 14:18
Nich
> zrobią osobny sektor dla trabkarzy i nnych "muzyków"
Myśle że już taki jest Ptaszek wybudował trybunke przecierz
Pozdro
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
Odp: Młyn - 28/04/2004 14:21
> Najmniej trąbkarzy a najwiecej niekumatych pikników.Usłyszeli ze młyn jest
> najlepszy i sie tam beszczelnie pakuja zajmując miejsca prawdziwym kibicom.Nich
> zrobią osobny sektor dla trabkarzy i nnych "muzyków" I jak chca to niech sobie
> nawet fortepian tam sprowadza....
Dziewczyno zastanów sie dwa razy zanim coś napiszesz.Zgadzam się z tym,że trabki są denerwujące,ale czy ktoś z trąbką nie jest jak to podkreśliłaś,, prawdziwym kibicem''?
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
|
|
|
|
Odp: Młyn - 28/04/2004 14:24
> Ja pamietam czasy jak mlyn byl na trzy cztery sektory, w mlynie siedzialy same
> "odpowiedzialne kibicowsko" osoby i bylo ok....
Mamy komercyjna druzyne Pogoni
> i pana Ptaka i tak samo zachowuja sie kibice na trybunach. Wiekszosc ludzi,
> ktorzy przychodza na mecze to osoby, ktore sa na Papricanie tylko po to zeby
> nawpierdalac sie kielbasek i poogladac jak "debile" w mlynie sie zachowuja, w
> tej sytuacji zorganizowany doping umiera...
Na naszym stadionie panuje chaos i
> totalny burdel -- kazdy sektor sobie a i tak polowa nie spiewa, lekko ruszajac
> dupami zaraz po bramce...
pzdr for all
Jedno pytanko do autora: a widziałeś kluby nie komercyjne na szczeblu 1 ligi ? Komercja to podstawa dla istnienia klubu jakiegokolwiek... Jak byście odwidzili chociażby San Siro, Santiago Bernabeu to byście wiedzieli pewne kwestie zachowań publiki na trybunach i byście wiedzieli, że stadion żyje swoim życiem w wielu punktach ....
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 28/04/2004 14:28
> > No ja będę rozkręcał Dajcie tylko megafon bo nie mam siły krzyczeć przez
> cały mecz.
Myśle ze przy odrobinie chęci moznabybyło zkąś skołować taki
> megafon....
Ty Lissek juz nie przesadzaj jak u nas czujesz sie jak na pogrzebie
> to pojedz na mecz do Polkowic , gdzie cały stadion przekrzyczał Groclin mimo że
> gospodarze mieli młyn 
Troche brakuje "Sandała" który nawet podczas
> żenującej gry portowców z poprzedniego sezonu umiał rozkręcić całą publike na
> stadionie , wszscy śpiewali.....ja zawsze śpiewam razem z gniazdem jednak
> najbardziej wkurwiające są długie cisze kiedy nikogo niema na nim niema :/ takie
> sytuacje poprostu nie powinny mieć miejsca..... wtedy gdy nikogo niema to na
> gniazdo wchodzi albo jakis 15 latek albo jakis klient co ma tak donosny głos że
> chyba tam pod gniazdem go nie słyszą ........ Niewiem no , niewieże że wśród
> kibiców Pogoni nie znajdą sie chociaż 3 osoby nadajace sie do prowadzenia
> dopingu bo widać że jedna osoba nie daje se rady przez caly mecz....
Hmm... Co Sandałem ? Pozdrowienia od kumpli z Technikum Kolejowego :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Młyn - 28/04/2004 15:45
> Do Slw:
Ja nie mówie ze ludzie z trąbkami to nie kibice. 
Jednak z Twojej wcześniejszej wypowiedzi można to wywnioskować. Skoro jesteś prawdziwym kibicem to co Cię różni od bezczelnego kibica z trąbką, zajmującego Ci miejsce?
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|