| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 04/05/2004 18:10
Polecam również Borewicza [dobry filmik
No to zajebiste !!
A co do muzyki której słucham i polecam to:
Wszystkie Hermes House Band
Eamon - Fuck
Dj Shog - Another World
i scootera
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 04/05/2004 19:00
Śmieszna płyta ">
Apropos Tede zachęcam do przesłuchania płytki Dj Buhh-a (ambitne teksty ) , kurde kiedy Tede zawita do Szczecina
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 04/05/2004 21:48
Widze ze ten TEDE ma duzo fanow u nas na forum ja osobiscie nie slucham Hip-Hopu ale dzisiaj przeczytalem artykul w CKM-ie o tym ziomalu i odrazu mi sie spodobal
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 04/05/2004 22:47
Apropos Tede zachęcam do przesłuchania płytki Dj Buhh-a (ambitne teksty 
> ) , kurde kiedy Tede zawita do Szczecina 
taaaaa zwłaszcza Dj Buhh vol 2 byl za mocny,kazda piosenka wyjebana i za mocne teksciki Jestem ciekaw Dj buhha vol 3 pozdro. [Ostatnio edytowane przez W F H: 2004-05-04 22:53]
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 04/05/2004 22:49
bo jego z "taka geba wredna" nie da sie nie lubiec ,ziomek masakrycznie wyluzowany i optymistycznie nastawiony do zycia, kiedys z nim gdzies wywiad czytalem w jakims pismaku o hh i usmialem sie jak nigdy
PS a od utowy "ona jest szmata" Fiodora zaczela sie moja jakas taka wieksza pasja do hh polskiego
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 05/05/2004 07:57
Vol. 2 mi do gustu jakoś tak średnio przypadł, wolałem pierwszy volumin. Co do TeDego to ostatnio oglądam jak z Kołczem program jakiś na MTV prowadzi. Ostatnio zaprosili Leppera, za mocni są kolesie z "Wielkie Joł" Olo - Tede już ma coś takiego w sobie, że go każdy lubi nawet ten kto nie lubi HH ani jego piosenek...
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 08/05/2004 11:31
Tede sux.
Red Hot Chilli Pepers - Californication - Klasyka 
Republika - Moja Angelika
Rollergirl - Superstar - Im Lovin It 
Scorpions - Wind Of Change - Klasyka 
T.Love - Nie, nie, nie - ^-^
Wilki - Z Toba odeszly anioly
Yougoton - To byla Sobota
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 11/05/2004 17:55
Coś dla "słuchaczy" HH:
Gorąco polecam nową płytke Mor W.A. "Dla Słuchaczy"[/b Właśnie pojawiła się w Empiku (cena 35 zika) i w Media Markt (cena 30 zika). Ja już się zaopatrzyłem i szczerze mówiąc płytke wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie Długo na nią czekałem i naprawde było warto. Zachęcam do kupna. Pozdro
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-14 15:38]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 14/05/2004 20:50
Polecam najnowszy album Wyhowanych na błędach ( WNB ) "Dowód odpowiedzialności" z wyjebanym tytułowym kawałkiem. Owa płytka to prawdziwa gratka dla słuchaczy HH preferujących warszaFski styl WWO czy Molesty . Na płytce białostockiego sqadu można usłyszeć wokale takich raperów jak Sokół (WWO) , Pono (Zippera), FU czy chłopaki z HempGru....
Gorąco polecam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 14/05/2004 21:09
> Polecam najnowszy album Wyhowanych na błędach ( WNB )
nie jest juz taki nowy, ma prawie rok.
nie przepadam za takim stylem, a zwlaszcza jak widze klienta w dresach i skorze.
> ja polecam Deluks-Północ Centrum Południe zwłaszcza piosenke "Sztuka Adaptacji"
akurat slyszalem tylko ten jeden singiel [klip na vivie] i niezbyt mi przypadl do gustu pod wzgledem liryki, ale za to cuty mi sie podobaja ;]
dobre jest na nowym teledusku Pana Duze P jak ich DJ (IGS) scratchujac ma na szyji na lancuchu zawieszone nozyczki ;]
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 14/05/2004 21:19
jeszcze Mor.W.A -"Dla słuchaczy" a z nowego Tedunia to piosenki Harleqin,Klaszcz,Obłęd i Jak żyć.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 14/05/2004 22:06
To tak nie za bardzo w temacie: Jak ktoś ze słuchaczy Mor W.A. nie posiada a chciałby posiadać ich pierwszą płytke "Te słowa mówią wszystko" (której od 2 lat nie można dostać w sklepach - są dostępne tylko sprzedarzą wysyłkową) to ja służe pomocą Jakby ktoś był chętny to tylko czysta płytka i walcie do mnie (GG w profilu)
Ogólnie ta płytka jest dobra. Zajebisty kawałek - "Żyć nie umierać"
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-14 22:14]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 14/06/2004 23:22
Polecam zajebistą techniawe rodem z Rumunii ( ! ) O-zone - Dragosta Din Tei :biglaugh: Frejsta Blejszta Numa numa ei numa numa ei numa numa ei , Kiłpa kelszti Dragosta din tei numa numa ei.... :biglaugh:
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 14/06/2004 23:35
To ja wam zapodam cos raczej hmmm... romantycznego hehe
Mandy Moore - Only Hope
Bon Jovi - Lie to Me
Red Hot Chili Pappers - Road Trippen , Porcelain
Robbie Williams - Better Man , Love Calling Earth
Busted - When Day turns into night
Sarah Connor - Just one Last dance ta dla mnie wygyrwa 
to tyle odemnie jak bede miał czas to zapodam cos mocniejszego dziekuje...
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 15/06/2004 07:12
> Polecam zajebistą techniawe rodem z Rumunii ( ! ) O-zone - Dragosta Din Tei
> :biglaugh: Frejsta Blejszta Numa numa ei numa numa ei numa numa ei , Kiłpa
> kelszti Dragosta din tei numa numa ei.... :biglaugh:
no no maja hiiii maja huuu maja haaaaa maja ahha   wygrywa fajny jest remix 
[url=http://www.djhome.neostrada.pl/Haiducii%20-%20Dragostea%20Din%20Tei%20(DJ%20Ross%204%20The%20Club%20Mix)(www.djwitek.prv.pl).mp3
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5