| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 01:27
> > 28.08.1993 Pogon Szczecin- Gornik Zabrze,
pozdro
Jak bym mieszkał w
> Szczecinie to bym szybciej poszedł od ciebie
Pozdr dla ciebie i twojej
> panny
pozdro pozdro Jozek, sorra ze sie ostatnio nie odzywalem, ale bylem troszke zajety, to tak off topic,
3m sie
[Ostatnio edytowane przez Harlem: 2004-04-16 01:29]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 12:21
> Ja byłem na pierwszym meczu wygranym z Resovią 1:0 i to chyba w PP.Brame
> strzelił z karnego Jojo(Kasztelan)Rok chyba 81 lub 82-amnezja...
Już sam zgłupiałem.Na pewno był karny dla Pogoni i strzelił Kasztelan.Na pewno był 1:0 i przemarsz Jagiellońską To musiał być rok 81.bo Pogoń grała w 2 lidze.Ale czy to nie był ostatni mecz o wejście do 1 ligi ?Wtedy to nie mogłaby być Sovia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 18:54
Najstarszy bilet jaki znalazlem to 12.05.1993 Pogoń - ŁKS, ale bylem juz w 1992 na Pogoń - Moto Jelcz Oława (4:2) w 2 lidze. Pamietam tez mecz duzo wczesniej (bylem gowniarzem, lata 80-te) z Bałtykiem lub Arką Gdynia.
Pierwszy wyjazd (zgodnie z definicja 100%EG za wyjazd uznaję jazdę na mecz ponad 100 km) to Groclin w zeszlym sezonie, czyli jakos rok temu.
|
Zawsze wierni Portowcom!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 22:53
> > Ja byłem na pierwszym meczu wygranym z Resovią 1:0 i to chyba w PP.Brame
> strzelił z karnego Jojo(Kasztelan)Rok chyba 81 lub 82-amnezja...
Już sam
> zgłupiałem.Na pewno był karny dla Pogoni i strzelił Kasztelan.Na pewno był 1:0 i
> przemarsz Jagiellońską To musiał być rok 81.bo Pogoń grała w 2 lidze.Ale czy to
> nie był ostatni mecz o wejście do 1 ligi ?Wtedy to nie mogłaby być Sovia...
o ile pamiętam to ten mecz był w PP przy jupiterach bodajrze półfinał
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 17/04/2004 10:35
Pogoń-Lech Poznań....12.03.1994 rok godzina 15:00-tata mnie zabrał,zamiast meczu interesowała mnie bardziej kiełbaska z cebulką wwszlismy ze stadionu w 2 połowie meczu jak było jeszcze 0:0 -bo było mi zimno i był płacz,,tato ja chcę do domu'' kiedy dojeżdżaliśmy do domu Pogoń już prowadziła(tata słuchał w radiu as relacji) niestety nie pamietam jaki był wynik w sumie to tylko pamiętam tłum i kiełbaske -reszte pamięta mój Father- a po powrocie kiedy mama się dowiedziała ode mnie jakim językiem posługują się panowie na meczu(większość bluzgów)-powiedziała,że już nie ma mowy,żeby jej dziecko chodziło na mecze...dziś już się tak nie martwi
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 17/04/2004 10:44
Ja byłem gdzieś w 1990r. na meczu z Polonia Bytom. Pamiętam że było 0:0 i Pogoń trafiła w poprzeczkę. Miałem wtedy 10 lat (albo i nie) i pojechałem z podwórka prosto w korkach (gumiaki jeszce przed sławetnymi Roggerami Milami). Dla mnie to podróż życia ale ciągneło mnie a na ojca nie miałem co liczyć bo on był raz w latach 70. Dostał cegłą w głowę i powiedział żę woli boks bo tam cegły nie latają
|
|
|
|
|
|
|
|
Twój pierwszy raz na stadionie pogoni ... - 25/02/2005 08:32
ehh jak ten temat juz był to go wywalcie ...ale ja pytam jaki był mecz wtedy kiedy pierwszy raz przyszliście na stadion Pogoni Szczecin ehh ja sam pierwszy raz byłem dopiero na meczu Polska- Belgia ale od tamtego czasu jestem prawie na kzdym meczu pozdro : :
|
Pogoń !!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4