Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cinek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8196 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 01:27
> > 28.08.1993 Pogon Szczecin- Gornik Zabrze,
pozdro
Jak bym mieszkał w
> Szczecinie to bym szybciej poszedł od ciebie :P
Pozdr dla ciebie i twojej
> panny :D

pozdro pozdro Jozek, sorra ze sie ostatnio nie odzywalem, ale bylem troszke zajety, to tak off topic,
3m sie
[Ostatnio edytowane przez Harlem: 2004-04-16 01:29]

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Pawel211
Kibic
Na forum od 8006 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 08:39
Mój pierwszy mecz to Pogoń - Widzew który zakończył się wynikiem 1-2 chociaż prowadzilismy po rzucie karnym 1-0 to było chyba jakies 5-6 lat temu jeszcze w Widzewie grał Łapiński Citko a w Pogoni Stolarczyk(przed odejściem do widzewa), mOSKALEWICZ :)

sandacz
Kibic
Na forum od 7990 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 10:23
3 październik 1982 mecz Pogoń- Śląsk 1-1

sandacz
Kibic
Na forum od 7990 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 10:28
> moj to Pogoń - szombierki bytom bylo wtedy 8:1 a w ktorym to roku to nie wiem

maj 1984

M_
Moderator**
Na forum od 8070 dni

**

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 11:27
szombierki bytom a nastepnie elana toruń gdzieś 93/4

Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Rezerwista71
Kibic
Na forum od 8005 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 12:05
Ja byłem na pierwszym meczu wygranym z Resovią 1:0 i to chyba w PP.Brame strzelił z karnego Jojo(Kasztelan)Rok chyba 81 lub 82-amnezja...

Rezerwista71
Kibic
Na forum od 8005 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 12:21
> Ja byłem na pierwszym meczu wygranym z Resovią 1:0 i to chyba w PP.Brame
> strzelił z karnego Jojo(Kasztelan)Rok chyba 81 lub 82-amnezja...
Już sam zgłupiałem.Na pewno był karny dla Pogoni i strzelił Kasztelan.Na pewno był 1:0 i przemarsz Jagiellońską To musiał być rok 81.bo Pogoń grała w 2 lidze.Ale czy to nie był ostatni mecz o wejście do 1 ligi ?Wtedy to nie mogłaby być Sovia...

adas|MKS
Kibic
Na forum od 8336 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 12:25
24.o5.1997r. Pogoń Szczecin - Miedź Legnica Mecz o mistrzostwo II ligi, ale nie pamietam jaki byl wynik i kto strzelał :(

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
krls
Kibic
Na forum od 8142 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 15:31
moj pierwszy mecz to Pogoń-śląsk (2:0) chyba w 99 roku

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Mick
Kibic
Na forum od 8160 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 16:49
w moim wypatku był to początek sezonu 97/98, pamietam że w chodziłem z tatą od ul. Karłowicza, i bylismy chyba na 3 sektorze.. kasjerka mówiła ze tam jest spokojnie... pamietam tesz że tak mi sie spodobało widowisko że chodziłem dość często na Papricane.... a no i z kim grali nie jestem pewny ale to był chyba Ruch Radzionków...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Kondziu_KKKK
Kibic
Na forum od 8184 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 18:54
Najstarszy bilet jaki znalazlem to 12.05.1993 Pogoń - ŁKS, ale bylem juz w 1992 na Pogoń - Moto Jelcz Oława (4:2) w 2 lidze. Pamietam tez mecz duzo wczesniej (bylem gowniarzem, lata 80-te) z Bałtykiem lub Arką Gdynia.
Pierwszy wyjazd (zgodnie z definicja 100%EG za wyjazd uznaję jazdę na mecz ponad 100 km) to Groclin w zeszlym sezonie, czyli jakos rok temu.

Zawsze wierni Portowcom!
inblu
Kibic
Na forum od 8348 dni

**

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 22:42
Moja pierwsza wizyta na Twardowskiego to kwiecień 2000. Był to mecz Pogoń - Amica zakończony porażką portowców 0:3.

Goleniów z Pogonią
roberto
Kibic
Na forum od 8601 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 22:53
> > Ja byłem na pierwszym meczu wygranym z Resovią 1:0 i to chyba w PP.Brame
> strzelił z karnego Jojo(Kasztelan)Rok chyba 81 lub 82-amnezja...
Już sam
> zgłupiałem.Na pewno był karny dla Pogoni i strzelił Kasztelan.Na pewno był 1:0 i
> przemarsz Jagiellońską To musiał być rok 81.bo Pogoń grała w 2 lidze.Ale czy to
> nie był ostatni mecz o wejście do 1 ligi ?Wtedy to nie mogłaby być Sovia...

o ile pamiętam to ten mecz był w PP przy jupiterach bodajrze półfinał

tylko Pogoń i nikt inny
roberto
Kibic
Na forum od 8601 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 16/04/2004 22:57
byłem ,,szczylem" z podstawówki gdy ojciec zabrał mnie na Pogoń.
IIliga POGOŃ-WISŁA PŁOCK 3-1 ,koniec lat 70-tych trzy bramki Stelmasiaka a na bramkach wisiały zielone siatki.

tylko Pogoń i nikt inny
Sampaio
Kibic
Na forum od 8182 dni

*

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 17/04/2004 00:57
z tego co pamietam to juz w drugiej połowie lat 80tych bylem czestym gosciem na meczach Pogoni
ojciec zabieral mnie - kilkuletniego szczyla - na mecze, choc wtedy jeszcze średnio mnie to ciekawilo
moje czasy to juz Studzińskie, Latały i Miązki ;)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
slw
Kibic
Na forum od 8016 dni

**

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 17/04/2004 10:35
Pogoń-Lech Poznań....12.03.1994 rok godzina 15:00-tata mnie zabrał,zamiast meczu interesowała mnie bardziej kiełbaska z cebulką:) wwszlismy ze stadionu w 2 połowie meczu jak było jeszcze 0:0 -bo było mi zimno i był płacz,,tato ja chcę do domu'' kiedy dojeżdżaliśmy do domu Pogoń już prowadziła(tata słuchał w radiu as relacji) niestety nie pamietam jaki był wynik w sumie to tylko pamiętam tłum i kiełbaske -reszte pamięta mój Father- a po powrocie kiedy mama się dowiedziała ode mnie jakim językiem posługują się panowie na meczu(większość bluzgów)-powiedziała,że już nie ma mowy,żeby jej dziecko chodziło na mecze...dziś już się tak nie martwi:)

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Bartas
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 17/04/2004 10:44
Ja byłem gdzieś w 1990r. na meczu z Polonia Bytom. Pamiętam że było 0:0 i Pogoń trafiła w poprzeczkę. Miałem wtedy 10 lat (albo i nie) i pojechałem z podwórka prosto w korkach (gumiaki jeszce przed sławetnymi Roggerami Milami). Dla mnie to podróż życia ale ciągneło mnie a na ojca nie miałem co liczyć bo on był raz w latach 70. Dostał cegłą w głowę i powiedział żę woli boks bo tam cegły nie latają:)

pavel18
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 17/04/2004 15:42
mój pierwszy mecz był z zagłebiem jak 1-4 przegrali

Gawron
Kibic
Na forum od 7759 dni

Twój pierwszy raz na stadionie pogoni ... - 25/02/2005 08:32
ehh jak ten temat juz był to go wywalcie ...ale ja pytam jaki był mecz wtedy kiedy pierwszy raz przyszliście na stadion Pogoni Szczecin ehh ja sam pierwszy raz byłem dopiero na meczu Polska- Belgia ale od tamtego czasu jestem prawie na kzdym meczu pozdro ::D:

Pogoń !!
kijevo
Kibic
Na forum od 7912 dni

Odp: Twój pierwszy raz na stadionie pogoni ... - 25/02/2005 08:43
to widać jaki z ciebie kibic:) Ja na repre nie chodze...
Pogoń-ŁKS 02.08.98 to mój pierwszy meczyk z racji młodego wieku:)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772458259 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005