| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 17/04/2004 22:40
Numeracja bez komentarza !!! Przyszedłem na mecz ...oczywiscie moje miejsce było zajete ! Nie pomogła kłótnia z manymi którzy tam siedzieli, pozatym byli pijani !!! Podszedłem do ochrony a oni an to ze "co ich to obchodzi" ! Dyskusja z nimi była bez sensu... Kilka minut później znalazłem jakiegoś szefa ochrony któremu to opowiedziałem ! Wporządku gość chciał mi pomóc ! Skonczyło się tym ze zamiast ogladac elgenacko mecz na 6 oglądałem na 23 ! Czułem że tak sie skonczy ta numeracja ! ( Bo to Polska właśnie i tu qrwa nic nie może być porządnie!!!)
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 17/04/2004 23:13
powiem szczerze ze jak na pierwszy raz numeracja nie wypadla wcale zle . jakiez bylo moje zdziwienie kiedy przyszedlem na stadion kilka minut po 18 patrze na trybuny a tam jeszcze w chuj miejsc wolnych na wszystkich sektorach .przeciez zawsze na sektorach 4,5,6 juz na ponad godzine przed meczem byly juz pelne .....Wniosek z tego taki ze ludzie mogli przychodzic pozniej niz zwykle bo wiedzieli ze teoretycznie ich miejsca beda wolne.
z tego co piszecie i sam zauwazylem dzis na meczu to oczywiscie zdarzaly sie sytuacje zajetych miejsc przez kogos innego ale niestety tego sie nie uniknie......
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: A jednak numeracja miejsc :-/// - 18/04/2004 11:19
według mnie numeracja wyszła bardzo pozytywnie.. miejsce miałem bez problemu, jak ktoś komus zajął od razu opuszczał to miejsce... ochrona z Alkonu w przerwie meczu jusz nawet nie sprawdzala biletów.. przynajmniej na 5 ... bo wiedzieli że jak coś to będziemy stać...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|