| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 24/03/2004 18:03
Ja niestety nie dam rady chyba finansowo i czasowo pojawić się w Szczecinie a bardzo żałuje...24 maja zaczynam sesję a 31 maja do Chorzowa na Metallicę...ale jak znajde kasę to przyjade do Szczecina...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 24/03/2004 18:38
Towarzyskie spotkanie piłkarskich reprezentacji Polski i Grecji odbędzie się 29 maja na stadionie Pogoni w Szczecinie. Bilety zapewne rozejdą się w dwa dni - uważa dyrektor Pogoni, Marek Pawlak.
Niewątpliwie ten sukces jest dziełem kibiców. W Polskim Związku Piłki Nożnej znów doceniano wielkie zainteresowanie futbolem w Szczecinie. Tłumy na meczach Pogoni zrobiły swoje. Poprzednio reprezentacja grała w Szczecinie półtora roku temu 21 sierpnia 2002 roku. Rywalem była Belgia, a mecz zakończył się remisem 1:1.
- Nie otrzymaliśmy jeszcze w klubie oficjalnej informacji o prawie organizacji meczu Polski z Belgią - mówi dyrektor Pogoni, Marek Pawlak. - Ale potwierdziliśmy, że rzeczywiście spotkanie będzie w Szczecinie. Chcemy być głównym organizatorem, jednak oczywiście podobnie jak w przypadku meczu z Belgią będziemy współpracować z Miastem Szczecin i Zachodniopomorskim Związkiem Piłki Nożnej.
Myślę, że bilety będzie można kupić jakieś dwa tygodnie przed spotkaniem - uważa Pawlak. - Radziłbym uważnie śledzić datę rozpoczęcia sprzedaży, ponieważ jak znam życie, to po dwóch dniach już ich nie będzie.
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 24/03/2004 19:09
- Nie otrzymaliśmy
> jeszcze w klubie oficjalnej informacji o prawie organizacji meczu Polski z
> Belgią
mecz z Belgia, tak?
ps. ja wiem, czepiam sie jak zwykle. [Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-03-24 19:10]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 14/04/2004 21:05
niech no tylko spróbują to zobaczą ile ludzi przyjdzie...Góra kilka tys.Myśle że max to ok 30-35 zł (oczywiście myśle o najtańszych biletach)
[Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-04-14 21:12] [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-04-14 21:21]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 14/04/2004 21:07
> według informacji z konferencji bilety w Płocku na mecz z USA kosztowały od 100
> do 300 zł i mają u nas być niższe ?? o ile 
jak skomentować tą cenę ?
A tak dokładnie to z kąd to info?? Bo za bardzo nie chce mi się wierzyć żeby bilety w Płocku były w takiej cenie (może na ViPy). No ale jak to info jest prawdziwe (nie podważam oczywiście że nie jest ) to taniej pewnie wychodzi pójść na mecz Arsenal - MU niż Polska - USA
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 14/04/2004 21:13
> > według informacji z konferencji bilety w Płocku na mecz z USA kosztowały od
> 100
jak skomentować tą
> cenę ?
A tak dokładnie to z kąd to info?? Bo za bardzo nie chce mi się
> wierzyć żeby bilety w Płocku były w takiej cenie (może na ViPy). No ale jak to
> info jest prawdziwe (nie podważam oczywiście że nie jest ) to taniej pewnie
> wychodzi pójść na mecz Arsenal - MU niż Polska - USA 
Piterek_ jest taka strona www.pogononline.pl i tam są newsy na temat Pogoni i itp.
reszta bez komentarza, ehh
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 14/04/2004 21:16
Nie prujcie się tak, bo wam żyłki pójdą. Na mecze towarzyskie bilety wszędzie były od 20 zł, wątpie żeby inaczej było w Płocku (zwłaszcza, że był prawie pełny stadion...). Podobnie będzie więc i u nas...
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 14/04/2004 21:23
Polski Związek Piłki Nożnej informuje, że istnieje możliwość zakupu biletów na towarzyski mecz Polska - Irlandia w Bydgoszczy (28 kwietnia, godzina 18:00).
Ceny biletów: 70 złotych - trybuna A (pod dachem), 50 złotych - trybuna A, 35 złotych trybuna B oraz 20 złotych trybuna C i D (na łukach).
za PZPN
P.S.
to już nie łapie po co pisać o takich kwotach na łamach prasy??
tak czy inaczej w piątek będzie wiadomo a na pewno będą to ceny podobne do tych z Bydgoszczy
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 14/04/2004 21:30
No sorki Cobra_S, nie dostrzegłem tego infa na stronie, bo wrzuciliście 2 infa pod rzad i nie zjeżdżałem na dól luuknąć Ale tak bez kitu, jak takie ceny były w Płocku to coś tu nie gra..to przecież Polska Pozdro
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-14 22:00]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 14/04/2004 22:56
Gdyby byly takie ceny biletow w Plocku to watpie czy na meczu byloby 10 tys.widzow.Bilety powinny byc w cenie 30-50 zloty.Przeciez na meczu z Belgia byly po 20 -30 zl. o ile dobrze pamietam wiec raczej 5 razy drozsze nie beda.
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 14/04/2004 23:01
> rzeciez na meczu z Belgia byly po 20 -30 zl. o ile dobrze pamietam wiec raczej 5 razy >drozsze nie beda.
Heh dobrze pamiętasz, ja swój bilecik zakupiłem właśnie po 20zl i uważam, że jest to rozsądna cena jak za mecz Reprezentacji. No góra te 30zl, ale nie więcej, bo to się już wtedy mija z celem...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 14/04/2004 23:16
ludzie przestancie sie przejmowac tymi cenami i robic z igly widly.......przeciez to jest tylko mecz towarzyski i to wcale nie z najmocniejszym zespolem przeciez nikt by nie dal na taki mecz 100 zl .zreszta skoro z Belgia bilety byly po 20-30 zl to teraz tak nie podskocza nagle bo wtedy mieli by pustki na trybunach . drozsze beda pewnie tylko te na sektory 4,5,6 i moze na niska .ale na reszte (luk) beda po tanszej cenie .
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 15/04/2004 10:11
> według informacji z konferencji bilety w Płocku na mecz z USA kosztowały od 100
jak skomentować tą cenę ?
Tak skomentować, że bilety w plocku kosztowały od 100 do.....30 zł. a w Szczecinie będą ceny będą niższe... tak brzmiało to info i nie siej paniki!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 15/04/2004 11:54
> > według informacji z konferencji bilety w Płocku na mecz z USA kosztowały od
> 100
jak skomentować tą
> cenę ?
Tak skomentować, że bilety w plocku kosztowały od 100 do.....30 zł.
> a w Szczecinie będą ceny będą niższe... tak brzmiało to info i nie siej
> paniki!!!
Porostu komuś się jedno zero dodało ale w sumie to prawdopodobne bo powinno być od 30 do 100 zł a nie odwrotnie...
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 15/04/2004 12:46
Tak skomentować, że bilety w plocku kosztowały od 100 do.....30 zł.
hmm, dążąc Twoim tokiem napisania tego zdania o cenach biletów po raz pierwszy spotykam się z taką treścią żeby większa kwota była pierwsza a niższa drugą, zawsze logiczne jest pisanie od 30 do 100 zł a w treści artykułu z Gazety Wyborczej jest wyraźnie napisane od 100 do 300 zł, link tutaj
a co do zdania, że > a w Szczecinie będą ceny będą niższe... tak brzmiało to info cytat:
Naciskamy, by cena była niższa niż w Płocku - mówi Nowak - z mojego toku rozumowania nie ma tu żadnego zapewnienia z jej strony, że na pewno bilet będą tańsze
i nie siej
> paniki!!!
co do wiarygodności pozostałych informacji z tego artykułu nie mam zarzutu a na potwierdzenie, że z pewnością bilet będą tańsze specjalnie odnalazłem komunikat PZPN o cenach biletów.
"Prezydium Zarządu PZPN ustaliło ceny biletów na najbliższe mecze towarzyskie reprezentacji Polski. Karty wstępu na spotkanie Polska – USA, które rozegrane zostanie 31 marca w Płocku kosztować będą: 20, 30, 70 i 100 złotych. Ceny biletów na mecz Polska – Irlandia, który odbędzie się 28 kwietnia na stadionie Zawiszy w Bydgoszczy, ustalono na: 20, 35, 50 i 70 złotych."
a mój komentarz był wrzucony w parę minut jak pojawił się na stronie więc nie panikuje
pozdrawiam
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7