| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 07/04/2004 17:29
Dla kogo był idolem dlatego był napewno nie był nim dla mnie i napewno nigdy nie bedzie,nie bede za nim płakał mam tylko nadzieje ze popsuje atmosfere w Cracovii tak samo jak zrobił to w Pogoni
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 08/04/2004 21:56
Drumlak gra dla kasy jak wszyscy piłkarze zawodowi. Idą tam gdzie jest kasa. Boli jednak to że to chłopak ze Szczecina. A co do Dymka to podobno dostał pare telefonów od chłopaków i odwidziało mu sie granie w lechu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 09/04/2004 09:55
PZPN dał się nabrać
Paweł Drumlak razem z Wydziałem Gier PZPN zmienili międzynarodowe przepisy transferowe. Piłkarz został uprawniony do gry w Cracovii przeszło miesiąc po zamknięciu okna transferowego.
Drumlak w styczniu rozwiązał kontrakt z Pogonią Szczecin. Kilka tygodni później zawarł wstępne porozumienie z IV-ligowym MKP 1999 Piła. Jednak nie zrezygnował z poszukiwania mocniejszego klubu.
„Ledwo na początku lutego doszliśmy z nim do porozumienia, a on już wyjechał sobie do USA. Ani razu nie pojawił się na treningu. Spodziewając się kłopotów, nie zgłosiliśmy Drumlaka do rozgrywek” – powiedział „Faktowi” pełnomocnik zarządu MKP, Mariusz Markowski.
W USA piłkarzowi nie wyszło, więc dogadał się z Cracovią. Tyle, że po 1 marca, czyli po zakończeniu okresu transferowego.
Drumlak mógł być zatwierdzony do nowego klubu pod jednym warunkiem. Musiał udowodnić, że jego kontrakt z innym zespołem (czyli MKP) został zerwany po zamknięciu „okna transferowego”, na dodatek z winy klubu. 23 marca Drumlak otrzymał stosowne pismo. Piłkarz zgłosił chęć gry w Cracovii, a 6 kwietnia Wydział Gier PZPN zgodził się na to.
Nie wiadomo, jakie motywy stały za decyzją PZPN. Drumlak bowiem nie podpisał z MKP Piła zawodowego kontraktu, ani nawet nie był tam uprawniony do gry. O zerwaniu kontraktu z winy klubu nie ma więc mowy.
FAKT
no cóż profesjonalizm PZPN i spryt Drumlaka
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 09/04/2004 12:59
> i bardzo dobrze ze udalo mu sie wkoncu znalesc klub szkoda by bylo zeby
> marnowal runde na bezrobociu
a wy dwulicowe kur..ki co tak pyszczycie jeszcze
> pare miesiecy temu byl dla was idolem
A mi się wydaje że dla ciebie on dalj jest idolem
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 09/04/2004 14:23
> i bardzo dobrze ze udalo mu sie wkoncu znalesc klub szkoda by bylo zeby
> marnowal runde na bezrobociu
a wy dwulicowe kur..ki co tak pyszczycie jeszcze
> pare miesiecy temu byl dla was idolem
Był lubiany, dla wielu napewno był idolem. Ale po tym co robi, stracił cały szacunek i sympatie. Proste...
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 10/04/2004 11:23
Hehe...Pawelek to ciekawy przypadek...Jeszcze przed runda probowal namawiac kibicow na to by wplyneli na Ptaka...Proponowal nawet pewna sume pieniedzy"na oprawe" w zamian chcac "tylko" by zawisl pewnien transparent i w czasie meczu bylo skandowane jego nazwisko...Przekupstwo??Chyba nie,on tylko chcial by rozwijal sie w Szczecinie ruch ultras
BYL SZACUNEK JEST POGARDA
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 10/04/2004 11:31
hmmm... Znam sprawe, i potwierdzam ze tak bylo. Wczasie przerwy zimowej zaproponowal by na meczu z LKS kibice przygotowali transparent specjalnie dla niego, skandowali jego nazwisko itp. I na ten cel mial przeznaczyc pewna kwote pieniazkow... Chcial kupic poparcie, chcial kupic kibicow... za to zero szacunku!!!
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 10/04/2004 11:43
> Hehe...Pawelek to ciekawy przypadek...Jeszcze przed runda probowal namawiac
> kibicow na to by wplyneli na Ptaka...Proponowal nawet pewna sume pieniedzy"na
> oprawe" w zamian chcac "tylko" by zawisl pewnien transparent i w czasie meczu
> bylo skandowane jego nazwisko...Przekupstwo??Chyba nie,on tylko chcial by
> rozwijal sie w Szczecinie ruch ultras
BYL SZACUNEK JEST POGARDA
to kolejny przypadek na potwierdzenie tego ze chcial tylko od Ptaka wyludzic jak najwiecej $$$$$$ a do tego potrzebne bylo mu poparcie od kibicow w postaci skandowania i transparentu i do wywarcia presji na Ptaku ze kibice sa za nimi i chca jego aby zostal.... zalosny JESTES DRUMLAK. siedz sobie tam w Krakowie jak najdluzej i juz nie wracaj........PIENIADZE TO NIE WSZYSTKO.
DOBRZE ZE UJAWNIACIE TAKiE RZECZY!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 10/04/2004 12:16
> hmmm... Znam sprawe, i potwierdzam ze tak bylo. Wczasie przerwy zimowej
> zaproponowal by na meczu z LKS kibice przygotowali transparent specjalnie dla
> niego, skandowali jego nazwisko itp. I na ten cel mial przeznaczyc pewna kwote
> pieniazkow... Chcial kupic poparcie, chcial kupic kibicow... za to zero
> szacunku!!!
baaa... chciał nawet układać na trybunach 14 z rac...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 10/04/2004 12:39
Przed sezonem drumlak mogl złożyć odwołanie i pewnie dalej by gral w Pogoni... ale chyba niektorym ludziom z klubu i kibicom bardziej na tym zalezalo niz jemu samemu bo mu sie zadnego odwolania nie chcialo skladac.
Ciekawostka: Podobniez po tym jak ostatecznie rozstal sie z Pogonia Ptaka w wywiadzie udzielonym jednej ze szczecinskich gazet tak zbesztal kibicow Pogoni z blotem ze to wogule nei nadawalo sie do druku.
Dwulicowy skurwiel - nie masz tu po co wracac frajerze.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 10/04/2004 12:47
Dobra , emocje wziely góre .... tak pozatym znam jego adres , wkurwiony jestem dzisaj to dlatego :/ [Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2004-04-10 15:11]
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 10/04/2004 13:06
> ..)Bramy tego miasta są już dla
> ciebie zamknięte jebany sprzedawczyku !!!!!
Wszystko fajnie...tylko po chuj sie tak napinasz.Zabronisz mu wrocic do domu Chcesz podam Ci jego adres...Ochlon Chlopcze
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 10/04/2004 15:02
http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/radomsko/imagepages/image66.htm
http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/radomsko/imagepages/image68.htm
http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/radomsko/imagepages/image17.htm
Pawelkowi tam dobrze...
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 10/04/2004 15:22
Nie czaje czemu niektorzy tak za nim placza. Jego sprawa gdzie gra. Nigdy nie byl prawdziwym Portowcem. Kurasowi nawet do piet nie dorasta.
Pogon go wyjebala. Dostal propozycje i ja przyjal. Dalej wykonuje swoj zawod.
A tych, ktorzy za nim tak szaleli, uspokajam. Zawsze mial kibicow w dupie.
Swoja droga to ciekawe, jak do w Krakowie przywitaja.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1